Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеВиж Маранди нещо си се объркал. Не се движа по някакъв твой конспект. Теб не съм те обиждал още. Аз условията на инвестор ги знам.
Спри да обиждаш хора които не познаваш. Като не помагаш не пречи.
Капиш?
Коментар
-
... и да добавя за неразбралите: сменям ника, но винаги пиша от един никнейм, за разлика от друг човек във форума - който пише ЕДНОВРЕМЕННО с няколко ника....
Задачата е с повишена трудност: не вярвам някой да се сети, кой и този човек?
..., освен това - не мисля, че са основателни подмятанията, че пишещите с женски никове - са същества "втора ръка", нито пък мисля, че дамите не са на интелектуалното ниво на мъжете..., НЕЩО ПОВЕЧЕ: сигурен съм, че В ТОЯ ФОРУМ има дами, които с инженерното си образование и компетенции в някои области на техниката - ПРЕВЪЗХОЖДАТ ДОРИ някои КОРАБОСТРОИТЕЛИ...
... ако щете ми вярвайте! /няма да доказвам тезата си/
Хайде - със здраве, че не искам да ставам многословен...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеШпрехай разумно - дръж се приятелски - помагай, на който има нужда - т'ва е философията на тази тема.
П.П. Не си го мери с останалите, не ги подценявай, не ги обиждай.
Т'ва са правилата накратко:
Като можеш помагай - като не можеш - не пречи.
Чиърс-а дан' забрайкам!
П.П.П. Прекалено много гнус има в БГ, че да траем и разни анонимни женчовци с претенции.
Спри да обиждаш хора които не познаваш. Като не помагаш не пречи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеНямам идоли. Има ли значение ника? Ето аз например съм си сложил за най-омразния за мен тАпанар bigsha и за мутра най-гоУемия изрод евър - дудука. Е?
скиваш ли наглост?
П.П. Аз съм публичен, ако на някого не му изнася да се обърне към Съда и там ще решат. Не да ми кряка по форумите.
Та, наглост номер 1 - анонимник лае срещу публичен ник?
Много ми е интересно какво ще каже БГ Съд за това? И после, ако го метна с контра-иск за уронване престижа на дружеството.
Кат' му обереш доходите за 10 години вперьод и ще спре да се прави на анонимен
Коментар
-
http://vbox7.com/play:27b7a011
Черпя всички - меки-, средно меки-, но и твърдите китки - с горното клипче...
... и се питам, дали всички присъстващи на концерта са с лява ориентация?
Наистина, когато на един човек му свършат доводите в опонирането по сериозни въпроси в тоя виртуален форум - то се опитва да "унижи" хората, които го превъзхождат...
А е толкова елементарно, човек да придобие компетенциите в някакви области...
...още по-елементарно е - да създаде и отгледа деца...
...абееее - не е толкова елементарно, ако някои не се "хващат на въдицата"...
Хайде, де - трудно, или лесно е, а?
В интерес на истината - аз също не пиша на лични съобщения, нещо повече - не бих коментирал лични съобщения, защото.... /толкова е елементарно..., дори го писах в предходния си пост.../...
... точно затова не бих коментирал лични съобщения - защото нямам време да се занимавам със сплетни в задкулисието...
Тук и сега.
Забележката ми - за използване на личните съобщения е насочена към човека, който се опитва да преразпределя пространството на форума и на отделни теми ..., към човека, който - когато някой опита опровергае - вечно се жалва, че му се намесвали в разговорите.
Ясен ли съм сега? Това е публичен виртуален форум. Всеки има право да постави тезите си и да ги защитава. Нещо повече - всеки има право да подкрепи, или - да опонира на дадена теза...
..., което означава, че всеки се включва с мнения, дори на някого да му е неприятно да чете нечии мнения...,
..., защото - ако му е неприятно някому да чете нечии мнения - има си лични съобщения - може да си дискутира там темите, необезпокояван...
/да обясня за неразбралите с повече думички/
... така, де - меките китки - най-често са ограничени да имат собствени деца /да не изпадам в повече обяснения/..., но тия злобни подмятания - наистина ми дават основания да се замисля..., все пак - най-малко ме тревожи въпросът, кой от пишещите тук е "мека китка"..., защото...
..., защото, ние - останалите - вярвам - сериозно работим, за да компенсираме демографските проблеми на нацията...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеНямам идоли. Има ли значение ника? Ето аз например съм си сложил за най-омразния за мен тАпанар bigsha и за мутра най-гоУемия изрод евър - дудука. Е?
П.П. Не си го мери с останалите, не ги подценявай, не ги обиждай.
Т'ва са правилата накратко:
Като можеш помагай - като не можеш - не пречи.
Чиърс-а дан' забрайкам!
П.П.П. Прекалено много гнус има в БГ, че да траем и разни анонимни женчовци с претенции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеКато ми е малък стажа във форума може ли още един пост бе Бате Маранди?
П.П. Само не ми се кълнете, че повече никога няма да пишете повече, щот' тук сме фрости всичките кат' рийзън.
И после жалката стори с женски ник-чета. Т'ва освен навлек и е гьон-сурат и трябва го пребиваш от сутрин до вечер - докат' влезе в пътя, че нещо 'ноу се изпуска.
Първо лепи етикети на 100 човека, които не познава, че са фрости и после нямало да пише - па не се спира.
Шутове докат' разбере за к'во се бори.
П.П. Относно модераторите - скоро цензурата ще стане подсъдна ( изцяло съм цитирал постове и квалификации на женския ник, които лесно ще се проверят в съда, че са негови ).
Да не вземе някой да ми се прави на "гумичка" - ако нещо не е вярно от казаното от мен си има Съд и потърпевшият да се обърне там - тъкмо да го размажа и в Съда. Кого нарича фрости? ( публично )
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМалък ти е стажа още в тоя форум, Зайо
П.П. Преди това Анбет беше Зарата, а преди това Надето ..... - все мъжки никове да'е ...
Предишните му "мъжки" никове ги забравих, ама мога и тях да ти извадя, ако държиш. С колко "мъжки" ника е писАло момчето.
Когато мъжете в БГ вземат да се правят на футки, а фитки на мъже
Да ти имам идолите
Коментар
-
И понеже с последния път, когато го видях да пише с мъжки ник "зарко" се кълнеше, че всички в тази тема сме фрости и той никога няма да пише повече тук.
Затова смени тактиката и вече пише само с женски никове.
П.П. Да ти имам "траверсата" за пример, която защитаваш в момента.
Кле се на всеослушание, че повече никога няма да пише тук повече, щот' сме под левъла му. Пусна си и собствена тема - ходи пиши в нея - ако не знаеш коя е - ще ти я кажа.
Той летял с двИздите - па, аз се моля да имам поне 1 ден без да го прочета само - този навлек - и ще му изкъртя зъбите като се видим някой ден. Щот' се олива да влиза в чужди разговори, без да е поканен.
Не обичам "футки", правещи се на мъжкари. Сяда ти на масата и почва да ти смуче от бутилката. Шут в ченето да влезе в пътя, че се пита първо "Може ли?"Last edited by marandi; 20.01.2014, 22:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеДо там ли опира спора бе Маранди?
Annbet предполагам е съчетание от имената на двете му деца, които е отгледал, образовал и обичал през цялото това време. Което на мен ми се струва страхотно и ми е малко неудобно да го коментирам даже. Извинявам се.
Някой коментира ли твойте китки, твоя аватар или дребнавите ти обиди?
П.П. Преди това Анбет беше Зарата, а преди това Надето ..... - все мъжки никове да'е ...
Предишните му "мъжки" никове ги забравих, ама мога и тях да ти извадя, ако държиш. С колко "мъжки" ника е писАло момчето.
Когато мъжете в БГ вземат да се правят на футки, а фитки на мъже - пиши я бекала тая държава.
Та, кого защиваш в момента? ( риторично )? Пуснах му песен на момчето да се види къв е мъж - и от 2 години пише с женски никове.
Да ти имам идолите
Коментар
-
До там ли опира спора бе Маранди?
Annbet предполагам е съчетание от имената на двете му деца, които е отгледал, образовал и обичал през цялото това време. Което на мен ми се струва страхотно и ми е малко неудобно да го коментирам даже. Извинявам се.
Някой коментира ли твойте китки, твоя аватар или дребнавите ти обиди?
Коментар
-
Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнение..............
Останете със здраве!
----------------------------------
Деян Неделчев- Различните
http://vbox7.com/play:d48fa0bf83
----------------------------------
П.П. Предложих ти и идея за следващия ник - Лолита ( фрумерну ).
Русото не спи по цели нощи да ви озапти - па, шматароците с "приоритети" - още не забелязали, че БГ-стан след 20 години изчезва.
Ми, браус на вас - и данке за песента, дет' ни почерпи
Избръмчало племе вече - скоро и диваци. Пиши се Шарлийн след Лолита и да ти имам кахърите пендел мекокиткий ... ( вече с 10 женски ник-а появил се ) в тази тема и форум.
-----------------------------------
През Възраждането сутрин са ставали за БГ и вечер са лягали за БГ - тоя сутрин става траверса - вечер си ляга хермафродит.
Евала на БГ-то да ви клецам у меките китки наред и фрублемите ви. Шматки!!
Крум се обръща в гроба си, барабар с останалите - хихиLast edited by marandi; 20.01.2014, 21:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеПак да кажа: не използвам личните съобщения в този форум.
Зарколина, да не ти е писала на лични, че корабите се самовзвривяват или че преди 2012 г. е учил "именник" с едно "н", че се пише?
П.П. Мо'е и за перални, кораби и застраховане да те е мятал кат' виден "сфец" - женското ник-че. Па, за футухрафията му да не шпрехаме - напрау е кат' Дали и Пикасо, взети заедно.
П.П.П. Най-смешно ми е - той малко пишел - ма, на споменава, че т'ва му е само 30-тия женски ник в тоя форум. И ку ги съберем, ще минем Евгени Минчев, Азис, Фреди Мъркюри и Елтон Джон, взети заедно.
Иначе пише по малко да'е ...
И пише комфитентну - да ... - корабите се самовзвривявали - хихиLast edited by marandi; 20.01.2014, 20:48.
Коментар
Коментар