Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеПравилно, важен е смисълът! А той в твоя случай е ясен дори и само едно "уфф" да напишеш
Иначе ако приемахме всичко буквално щеше да стане като оня дето му казали да повика асансьора, или другия дето чакал още 2 лица за да влезе в него
П.П. Хубав и дъждовен ден!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХа, как ли пък не - излагала съм се. Ми аз субективно си решавам като как да го напиша
Иначе ако приемахме всичко буквално щеше да стане като оня дето му казали да повика асансьора, или другия дето чакал още 2 лица за да влезе в него
П.П. Хубав и дъждовен ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеА бе, ти кога ще почерпиш за студентката? Нещо го раздаваш скръндза - точно като 4i40
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИ ти си права? Нещо го раздаваш скръндза - точно като 4i40
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТой Киро...:
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро на всички !
Мечо, комунета , герберета и махновета ги прати в Политиката....
Не разваляй хубавата тема с политика......Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХа, как ли пък не - излагала съм се. Ми аз субективно си решавам като как да го напиша
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКато не знаеш как се пише фторник, що се ИЗЛАГАШ ??? Моеше да напишеш, че още не е сряда примерно !!!. Ми аз субективно си решавам като как да го напиша
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Времето е пивко и сънливо ..., а е само фторник.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнениеДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН
МЕЧО , ЛЪВА СКЪСАЛ ЛИ Е СИНДЖИРЯ
И комундетата КРАДАТ !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар