IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
    Да,джитка в обща практика със Старокин и Ретровски,пичове са
    Някакви телефони имаш ли (може и на лични да ми дадеш ако прецениш)?
    Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
      Д-р Антикаджиев , ако е за София , ама телефона ще мога да ти го дам чак след обяд . Освен ако не му го намериш в нета.
      Добро утро на всички !
      Да,джитка в обща практика със Старокин и Ретровски,пичове са

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
        Д-р Антикаджиев , ако е за София , ама телефона ще мога да ти го дам чак след обяд . Освен ако не му го намериш в нета.
        Добро утро на всички !
        Благодаря ти сега ще погледна в нета...
        Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
          Страдам от
          зъбобол, някой би ли препоръчал читав зъболекар...До сега не ми се е
          случвало подула съм се като ....да не казвам какво. Пия антибиотик
          тея "умници" ми изписват по телефона втори антибиотик един ден не е
          минал откакто взимам първия - ще ме отровят ем подута, ем проблема си
          стои (гренолом имало и как не се е видяло или разбрало направо ума ми
          не го побира) не може да се работи като е подуто Отчаяна съм от
          живота и от докторите и от себе си
          Добро утро на всички !

Коментар

• Дюбрутру
            хайде по едно кафе
            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Страдам от зъбобол, някой би ли препоръчал читав зъболекар...До сега не ми се е случвало подула съм се като ....да не казвам какво. Пия антибиотик тея "умници" ми изписват по телефона втори антибиотик един ден не е минал откакто взимам първия - ще ме отровят ем подута, ем проблема си стои (гренолом имало и как не се е видяло или разбрало направо ума ми не го побира) не може да се работи като е подуто Отчаяна съм от живота и от докторите и от себе си

Коментар

• Маранди големи бръмбари витаят в умната ти главица.И не са от бялото конче....Интересно ми ако през 1396г е имало форуми и си бил на този свят какво ли си писал?Нещо ти пречи да разбереш какво се случва в България и в света.А си нетърпелив и вещаеш апокалипсис.Няма да има отлага се.Светът отива към един език едно управление една религия.Днес сме съвсем в началото.Кога ще стане това не знам може би след 500г.Науката и техниката ще направят Земята едно село един квартал.Ще се живее съвсем по друг начин.Никога не забравяй че ти имаш поглед върху нещата за максимум 100г а ШЕФА докато го има света.Не знам какво толкова те е разгневило и така мрачно пишеш..Шефа решава дали ще я има България не ти и аз.Наслаждавай се на живота и благодари че ти е даден.

Коментар

• Добрутро тайфата! Добре завърнал Маранди!
                  Серго, ае стига воайорства и ти ами влизай!!!!
                  Модераторите няма да пипат вече старите кокали

Коментар

• Понеже съм смятал т.нар. "преход" - схемата е елементарна.

Ще ви бият по жилища, здраве, образование на децата и хобита ( цигарки/алкохол ) ---> и ще го виждате като "инфлация" да го наречем точно в тия пера.

Има там една пирамида на Маслоу за човешките нужди и тия кретени ви бият точно там и аз съм изумен защо трепят Българите така.

Крум, Симеон и Калоян се превъртат в гробовете си в момента като виждат тая простотия - да избиеш населението си.... ????

Т'ва за психиатрия директно! Накрая на гробната им плоча ще пише: "Те погребаха България!"

Демек държава на над 1400 години - Бог да пази България!!! ( моля се вече ).

Успех!

П.П. Взех си едно бяло конче и се напивам качествено - то трезви и да ги вържеш ще избягат оттук.

Ха, наздраве! ( жалко за бат' Серго - много го обичах, но ще уважа решението му ) и много ми липсва.

П.П.П. Не съм се карал с Мечока - опитах се да му давам различни гледни точки без да казвам коя е вярна/невярна.

Даскалът винаги се кефи, когато някой го задмине и не ограничава в нищо - т'ва е идеята - Мечокът да ме изпревари, ако поиска - дал съм десен мигач и да минава като реши
                    Last edited by marandi; 29.08.2013, 02:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi7 Разгледай мнение
                      Адаша и ЖИУОТНОТО урод ми се губят
                      къде се покриха тия двамцата.
                      Други грижи имам, Адаш да се занимавам с Ламята.

П.П. Иначе БГ-стан рязко гмурка сега надоле - нормално като имаш ТИМ насреща си. Попиляха Варна - сега ще попилеят и България.

Пази Боже шапкари да се помислят за умни някой ден.

На всяка Световна марка, която създадат ТИМ в Света предлагам да им плащаме по 1 лв./годишно = 7 милки/годишно.

Мога да се обзаложа, че както за 15 години не успяха да създадат нито една световна марка - резултатът ще е пак НУЛА.

На шапкарите им дай да тормозят и избият населението като паразити. Като гледам тенденциите до 20 години няма да има кой да ги "храни" повече, понеже ще са избили всичко старателно.

П.П.П. Ооо .. ДА!! ( забравих ) - те критика не търпят и затова разни девойки прости кат' 2 стинки и половина ме трият и баМват, а шефът им мълчи.

Велик проект, велика фирма ..... ама до Калотина - навън са мишки, иначе се борели за ПЧИ? К'ви ПЧИ, бре - тия нямат понятие как бачка Пазарът навън - тук сте ги оставили да си веят байрака.

Споко, до 20 години БГ-стан ще е 4 милки и активни 500 хил. да грухат - всичко друго ще скапано от болести и социалки на издръжка.

Ще им дам шанс на ТИМ да пукнат сами, по модела който налагат, дет' цял свят се хили с него. Да избиеш родните .... - браус ... какво въображение само.

И да лижеш хамериканско-руско-турско-сръбско-германско-македонско ...... задници.

Направете си календарче кой ден от седмицата на кого задниците ближем ( чуждите ) - по подобие на ТВ-тата ви - те там са разпределили програма стриктно. Само дет' няма Българска програма вече - понеже тия малоумници ви избиха и накрая цинизмът на оня малоумник с кръглата чутура: Матр'алът бил такъв!

И къв "матриал очакваш, бре бастун кат' избихте всичко читаво? Подгответе си кадри кат' сте отворени, ама не по схемата 3-5-8 кат' сега. Колко пъти ще правите едни и същи простотии, докат' разберете, че простотията никога не бачка? Още 20-30-50-100 години ( риторично ).

Поздрави!
                      Last edited by X_Y; 29.08.2013, 16:25. Причина: обида

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        4i40, ако някога имам излишни пари, ще си купя ето такъв сребристо сив андалузки красавец:

Струва ми се, че е възможно да търсиш, без да се усещаш, фрезиан:
                        https://www.youtube.com/watch?v=PBGWooBiip0
                        Боен кон.
                        Last edited by vmаnkov; 28.08.2013, 21:41.
                        Свободен във виелицата.
                        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          Мечо явно плава, но той поне нееднократно е изказвал идеите си и то описани доста образно и чрез негови лични интерпретации, което прави липсата му някак по-прежалима и преодолима Виж адаша ти, който само се драчеше с него и не спираше да претендира че може да ни оправи за 3 ли 6 месеца ли бяха - баннат е за известно време (не знам поради какви причини) - и в момента се изявява в друг форум, линк от който има по-надолу в темата (пуснат от Javcho), но явно не си му обърнал внимание
                          ся се разчетох...по линка
                          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi7 Разгледай мнение
                            Адаша и ЖИУОТНОТО урод ми се губят
                            Мечо явно плава, но той поне нееднократно е изказвал идеите си и то описани доста образно и чрез негови лични интерпретации, което прави липсата му някак по-прежалима и преодолима Виж адаша ти, който само се драчеше с него и не спираше да претендира че може да ни оправи за 3 ли 6 месеца ли бяха - баннат е за известно време (не знам поради какви причини) - и в момента се изявява в друг форум, линк от който има по-надолу в темата (пуснат от Javcho), но явно не си му обърнал внимание

Коментар

• Адаша и ЖИУОТНОТО урод ми се губят
                              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                4i40, ако някога имам излишни пари, ще си купя ето такъв сребристо сив андалузки красавец:

Tnm, ако някога имам много излишни пари , ще ти подаря една бяла кобилка на звездички.....

Коментар

Working...
                                X