Първоначално изпратено от ExtraRange
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеД-р Антикаджиев , ако е за София , ама телефона ще мога да ти го дам чак след обяд . Освен ако не му го намериш в нета.
Добро утро на всички !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеД-р Антикаджиев , ако е за София , ама телефона ще мога да ти го дам чак след обяд . Освен ако не му го намериш в нета.
Добро утро на всички !сега ще погледна в нета...
Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнениеСтрадам от
зъбобол, някой би ли препоръчал читав зъболекар...До сега не ми се е
случвалоподула съм се като ....да не казвам какво. Пия антибиотик
тея "умници" ми изписват по телефона втори антибиотик един ден не е
минал откакто взимам първия - ще ме отровятем подута, ем проблема си
стои (гренолом имало и как не се е видяло или разбрало направо ума ми
не го побира) не може да се работи като е подутоОтчаяна съм от
живота и от докторите и от себе си
Добро утро на всички !
Коментар
-
Страдам от зъбобол, някой би ли препоръчал читав зъболекар...До сега не ми се е случвалоподула съм се като ....да не казвам какво. Пия антибиотик тея "умници" ми изписват по телефона втори антибиотик един ден не е минал откакто взимам първия - ще ме отровят
ем подута, ем проблема си стои (гренолом имало и как не се е видяло или разбрало направо ума ми не го побира) не може да се работи като е подуто
Отчаяна съм от живота и от докторите и от себе си
Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Маранди големи бръмбари витаят в умната ти главица.И не са от бялото конче....Интересно ми ако през 1396г е имало форуми и си бил на този свят какво ли си писал?Нещо ти пречи да разбереш какво се случва в България и в света.А си нетърпелив и вещаеш апокалипсис.Няма да има отлага се.Светът отива към един език едно управление една религия.Днес сме съвсем в началото.Кога ще стане това не знам може би след 500г.Науката и техниката ще направят Земята едно село един квартал.Ще се живее съвсем по друг начин.Никога не забравяй че ти имаш поглед върху нещата за максимум 100г а ШЕФА докато го има света.Не знам какво толкова те е разгневило и така мрачно пишеш..Шефа решава дали ще я има България не ти и аз.Наслаждавай се на живота и благодари че ти е даден.
Коментар
-
Понеже съм смятал т.нар. "преход" - схемата е елементарна.
Ще ви бият по жилища, здраве, образование на децата и хобита ( цигарки/алкохол ) ---> и ще го виждате като "инфлация" да го наречем точно в тия пера.
Има там една пирамида на Маслоу за човешките нужди и тия кретени ви бият точно там и аз съм изумен защо трепят Българите така.
Крум, Симеон и Калоян се превъртат в гробовете си в момента като виждат тая простотия - да избиеш населението си.... ????
Т'ва за психиатрия директно! Накрая на гробната им плоча ще пише: "Те погребаха България!"
Демек държава на над 1400 години - Бог да пази България!!! ( моля се вече ).
Успех!
П.П. Взех си едно бяло конче и се напивам качествено - то трезви и да ги вържеш ще избягат оттук.
Ха, наздраве! ( жалко за бат' Серго - много го обичах, но ще уважа решението му ) и много ми липсва.
П.П.П. Не съм се карал с Мечока - опитах се да му давам различни гледни точки без да казвам коя е вярна/невярна.
Даскалът винаги се кефи, когато някой го задмине и не ограничава в нищо - т'ва е идеята - Мечокът да ме изпревари, ако поиска - дал съм десен мигач и да минава като решиLast edited by marandi; 29.08.2013, 02:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi7 Разгледай мнениеАдаша и ЖИУОТНОТО урод ми се губят
къде се покриха тия двамцата.
П.П. Иначе БГ-стан рязко гмурка сега надоле - нормално като имаш ТИМ насреща си. Попиляха Варна - сега ще попилеят и България.
Пази Боже шапкари да се помислят за умни някой ден.
На всяка Световна марка, която създадат ТИМ в Света предлагам да им плащаме по 1 лв./годишно = 7 милки/годишно.
Мога да се обзаложа, че както за 15 години не успяха да създадат нито една световна марка - резултатът ще е пак НУЛА.
На шапкарите им дай да тормозят и избият населението като паразити. Като гледам тенденциите до 20 години няма да има кой да ги "храни" повече, понеже ще са избили всичко старателно.
П.П.П. Ооо .. ДА!! ( забравих ) - те критика не търпят и затова разни девойки прости кат' 2 стинки и половина ме трият и баМват, а шефът им мълчи.
Велик проект, велика фирма ..... ама до Калотина - навън са мишки, иначе се борели за ПЧИ? К'ви ПЧИ, бре - тия нямат понятие как бачка Пазарът навън - тук сте ги оставили да си веят байрака.
Споко, до 20 години БГ-стан ще е 4 милки и активни 500 хил. да грухат - всичко друго ще скапано от болести и социалки на издръжка.
Ще им дам шанс на ТИМ да пукнат сами, по модела който налагат, дет' цял свят се хили с него. Да избиеш родните .... - браус ... какво въображение само.
И да лижеш хамериканско-руско-турско-сръбско-германско-македонско ...... задници.
Направете си календарче кой ден от седмицата на кого задниците ближем ( чуждите ) - по подобие на ТВ-тата ви - те там са разпределили програма стриктно. Само дет' няма Българска програма вече - понеже тия малоумници ви избиха и накрая цинизмът на оня малоумник с кръглата чутура: Матр'алът бил такъв!
И къв "матриал очакваш, бре бастун кат' избихте всичко читаво? Подгответе си кадри кат' сте отворени, ама не по схемата 3-5-8 кат' сега. Колко пъти ще правите едни и същи простотии, докат' разберете, че простотията никога не бачка? Още 20-30-50-100 години ( риторично ).
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение4i40, ако някога имам излишни пари, ще си купя ето такъв сребристо сив андалузки красавец:
https://www.youtube.com/watch?v=PBGWooBiip0
Боен кон.Last edited by vmаnkov; 28.08.2013, 21:41.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеМечо явно плава, но той поне нееднократно е изказвал идеите си и то описани доста образно и чрез негови лични интерпретации, което прави липсата му някак по-прежалима и преодолимаВиж адаша ти, който само се драчеше с него и не спираше да претендира че може да ни оправи за 3 ли 6 месеца ли бяха - баннат е за известно време (не знам поради какви причини) - и в момента се изявява в друг форум, линк от който има по-надолу в темата (пуснат от Javcho), но явно не си му обърнал внимание
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi7 Разгледай мнениеАдаша и ЖИУОТНОТО урод ми се губят
къде се покриха тия двамцата.Виж адаша ти, който само се драчеше с него и не спираше да претендира че може да ни оправи за 3 ли 6 месеца ли бяха - баннат е за известно време (не знам поради какви причини) - и в момента се изявява в друг форум, линк от който има по-надолу в темата (пуснат от Javcho), но явно не си му обърнал внимание
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение4i40, ако някога имам излишни пари, ще си купя ето такъв сребристо сив андалузки красавец:
Коментар
Коментар