IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дюбрутру на вси моми и момци
    готвите ли се за един от най-светлите
    празници-Св Трифон Зарезан

вече ще сменям поздрава си с този

http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Мичок,
      Маранди,

Гледай форекса. Форекса гледай. На дневна графиката е направила червен ЧУК, а на нощна - червен СЪРП. На стадиона трябва да я пратим тази графика, мисля аз !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ
        Ай, за Олимпиадата, Бате.

Guano Apes - Lords of the Board (превод)

http://vbox7.com/play:9bda5c6d
        -------------------------------------------------------------------

Русото вероятно ще ляга след малко, че от понеделник досега съм на 4-5 часа общо да'е ...

Денся тук по проекти по цели нощи, дет' все ме обвиняват разни идиътс, че съм пишел на "вие".

За БГ-стан иде реч - не за баба ми да'е ...

П.П. То спорт помага до известно време, ама за 3-4 дни само на 5-6 часа сън - даже взе и мен да ме събаря да'е .... - по-рано не ги усещах да'е ...

Ха, наздраве!

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Добро утро tnm
            Добро утро на почти всички
            Мичок,

въртиш ли дупарата, бря палавник такъв?

Нале си по чалгата да те плющя - хихи

П.П. Шегувам се - ай за добро утро.

Големи бомби извади тая, бря да'е ... - хъ-хъ-хъ ...

Цеца - Кукавица С Превод

http://vbox7.com/play:248e8d69

Коментар

• Добро утро tnm
              Добро утро на почти всички
              tnm

Коментар

• Винеров и бат' Серго й го написаха ( на модераторката ) в прав текст - не си прави реклама ( че имитираш дейност, бре ) с Русото.

То онова не се спира, кат' кретен Х - дет' все неангажирано ме плюе по цял ден и тогава няма модератор да се храчи някой по цял ден отгоре ти.

Е, тогава са пълен пасс ... ( белким вземат да свършат нещо )

Ее ... четете си кои сте в Света по цензура и свобода на словото. Не ги измислям аз тия класации да'е ...

Просто казвам, че е смешно. Още колко класации искате да счупите по последно място да'е ...? ( реторично ). В момента сте последни пак в целия ЕС? И по този показател.

Предполагам заради Русото да'е ... - той ви е пратил там за 6-8 години да'е ... - цял свят се хили - вие не може да се видите отстрани как мязате.
                Last edited by marandi; 13.02.2014, 07:13.

Коментар

• Е, в момента и медиите ви го казват - вече сте под 100 място в класация по свобода на словото у свИтъ.

Че тук неква ми се напъваше да'е ... да ме трие.

П.П. Е, гледайте се - вече сте под 100 място и ко ...? Повод за гордост в БГ-стан да'е ...

Аборигени.
                  ------------------------------------------------------

България се срина до стотното място по свобода на словото
                  За последните осем години страната пропадна с 64 позиции и вече е в долната половина в класацията на "Репортери без граници" за 2014 г.

http://www.capital.bg/politika_i_iko...po_svoboda_na/
                  -------------------------------------------------------

Е, питай я оная за к'во ме триеш, че ме и плашиш на лични, бря? Ко толкоз съм написал, че ми се прави на жадна за служба да'е ....

Е, скоро ще ви оправят кат' приемат частта цензура и свобода на словото. Тая шъ съ покрие кат' ... ко беше там после.
                  Last edited by marandi; 13.02.2014, 06:52.

Коментар

• Ма, тия медии у БГ-стан ще ме сцепят да'е ... от смях.

Ей, тая Ирина К. от БТВ не мога я понясям кат' вземе да ми пръхти като кон да'е ...

П.П. Тая някой ще я научят ли как да си поема въздух и да не ми хрипти кат' катър да'е ...

Ма, то к'вит ви журналята - такаво и всичко, барабар с политиците. Само некви шматки навсякъде.

Чакам я да млъкне ма'а й да'е ... тя вече 10 мин. ми хрипти в ушите.

Шъ я съдя за тормоз у Страсбург да'е ... - хъ-хъ-хъ ....

През 5 сек. ми пръхти - Хрр-хрр-хррр ..... - да ви плющя у топ-журналистите в БГ-стан - да ви плющя, дет' по цял ден ме заниват с простотии да ги видя, че можели да готов текст написан.

Изкърти ми слуха, че не се й маха да'е ....

Ъмм ... браус - могат да четат да'е - какво постижение само. И пръхти кат' кобила да'е ....
                    Last edited by marandi; 13.02.2014, 06:45.

Коментар

• Имам едно приятелче, той профи музикант над 10 години по чужбина и той навремето ми беше казал за стил рага-тон, че станал много популярен по чужденеция.

И той профи и му даваш песен Х и ти я вади само по слух за няма и 5 минути и я пръсва по ноти да го ева.
                      ----------------------------------------------

Та, долното парче ( испанското в долния пост ) като беше излязло и вика много фърфи по Швейцария в нощните клубове - и вика им го пеем да ги ева на швейцарците.

Те, некъв микс са там ди-джей и се редуват през 30 мин. - вика - направо ни броят 1-2-3 и почваш - няма време за нищо. Ония шматки вика пият шампанско - чаша за 80 франка.

Немислими цени и стандарт за БГ-стан.
                      -----------------------------------------------

Та, вика - най-смешното беше, че ей т'ва е голем хит там - от БГ музика - вика да ги ева швейцарците - вдигат ръцете и почват да щракат с пръсти - все едно са гледали от нас - хъ-хъ-хъ .....

Вика попиляваме ги с тази песен - иначе пеят на над 5 езика - т.е. владеят ги доста - ама сме се хилили като сме си говорили - па Русото е много добър слушател. И тук там само по някой въпрос набивам да си обясня казус Х.
                      ------------------------------------------------

Радо Шишарката - Радка Пиратка

http://vbox7.com/play:00a632d3
                      -------------------------------------------------

Серго ..... - ай, "Оп, са .... оп, са." - да те плющя къде се покри

Коментар

• Шевицо златна - намерих ти шивачка, бря. И гледа лошо от клипа

Къде се покри пак да те плющя - шъ въртим дупарите и ще викаме "Са-са ..."

Angel Lopez feat. Baby Ranks - Hasta Cuando

http://vbox7.com/play:033b585ce0

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she
                          Kev, така поднесено, инфото е стресиращо.
                          Ще те успокоя . Канада НЕ Е страна, която би позволила подобно нещо.
                          Знаеш как се снимат кървавите сцени в киното- същата техника е приложена и за този привидно документален филм. Съвсем малка е вероятността ( за мен) това варварство да е истина като със сигурност не е с благословията на държавата, а е вид бракониерство.
                          По- интересното е, какво се цели с тази кампания?

Хубава вечер!
                          Вал, КЕв ми е приятел, но понеже е рокаджия и на даден етап бих си помислил уравновесен чиляк, едва ли толкова лесен!
                          Напоследък ме напада заради политическите ми убеждения , въпреки приятелството ни.
                          Май той е убиеца на бозайници, колкото и абсурдно да звучи версията. Убийците се добре прикриват!!!

Коментар

• Kev, садисти има навсякъде.
                            Светът е шарен и животинското броди в него....За жалост има човеци, които не са прескочили еволюцията в душата и се кефят или печелят от първичното желание да убиваш......Дали с картечница на стадион или с тояга в тайгата е все едно....

Преди 20г имаше хора , които се препитаваха с дране на котки и кучета ( живи) за износ на кожи ....
                            Преди време четох за дране на живи зайци в Китай .......
                            Тъжно....

Ноооо, зайците, котките, кучетата, тюленчетата и комунистите трябва да се изтребват....

пп Май само за комунистите се отнася...

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              Пък аз не мога да изкажа заглавието на това, което четеш.
                              То е на чужд език, но аз я чета в превод.

Означава "Философия на средния път"
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Пък аз чета Мóламадхиямака-кàрикà на Нагарджуна
                                Пък аз не мога да изкажа заглавието на това, което четеш.

Коментар

Working...
                                X