IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Добро утро, Мечо!
    Добро утро, тайфата!

Тихо и кротко е в темата. Що така?

Що пък да те не открехна?

- Сичкото проблема иде от туй кво пце ша земеш у абитата.

Ма щото си веке закърнела, спецялно за тебека - ще да го почна първоначално:
    - Шерше ла фам. Нема женки у темата - нема и фортиции.
    - Па дори и некоя да се фръцне по директивата - туй нии ни гу броим кат сигнал. Май ви убегна мумента, гат ний си скътахме анджакламите и станааме врипейски ситизън, па вий йощ се барате на хироу от турцките сириали.
    - Що да си мерим пишките, кат журиту го е фанала липцата? Бе воопще съдебната система в тия географски ширини е отпрашила къмто околовръстното. Трайна тенденция ще да е.
    - Нема муза. /И Смонафта пцовиса./
    - Българете ке издрапат, гат на женките им - им доде акъля!
    - Проблемите се споменават, за да се решат! Инак зимаш чишето и ....кръкаш. Поне вредиш саде на ерго си.
    - Гъде сте бре женки? Липсвате ни! И виртуално, и ...........

Извод:
    - Гат си зимаш дебело добиче/без мисла/ да ти топли леглото, не чекай некой да ти осмисли жувото.

http://curious.actualno.com/Komichna...ews_13643.html

Коментар

• Добро утро, Мечо!
      Добро утро, тайфата!

Тихо и кротко е в темата. Що така?
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
        Мечо,
        я каже на неведуимите оттде прозлиза името Провади-яяяяя!
        Едно време Провадийска река била много голяма. Стигала от единия баир до другия. На единия баир "Саръ таш", живеел един овчерин. На другия баир "Таш хисар", жювеел брат му, също чобанин. Двамата имали една жена. Винаги единият бил сам. И когато му се до**яло, викал силно от единия баир към другия "Братооо, Провади яяяяяяяяяяя"
        Last edited by mechobikov; 13.02.2014, 14:19.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

Мечо,
          Бъди сигурен, че като кажеш, веднага ще ти скочи колко малко знаеш, пък той колко много...
          Т'ва кат' заяждане ли да го разбирам?

Някой на някого щял да скача и т.н.

П.П. Според теб семпло ли е? Щот' според мен, ако някой ми приписва бъдещи събития с цел да ме освини - има Съд да'е ...

Отиваме там и почваш да доказваш тия тъпни дет' в момента твърдиш.

Кей?

До вчера те учех да готвиш - днес вече ми наглееш нещо? Ърмм ...?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Иван Философ. Завършил е Магнаурската Школа в Нови Рим. Бил е сол т***к с Овечкия болярин и често е идвал в Провадия да пие вино. Когато от Евросъюза му направили фасон, че Троянците уж не били българи, той спечелил спора, като твърдо заявил, че не само пеонците, но и меонците са българи, като за доказателство надлежно разбил армията на еврокомисар Балдуин при Одрин !!!
            Ако някога проумееш, какво значи БГ владетел да се ебава с Папата + Византия + целият Запад и да ги попилее - тогава ще разбереш, че Левски едно нищо, което промотирате с портрети от всеки кабитет в момента.

П.П. Между другото бай ти Иван е бил уникален стратег и е превземал градове за няма и 30 дни, които са смятани за непревземаеми. С поглед.

И друг път не се ебавай с бай Иван - иронично - още не можете да стигнете такъв владетел след 800 години.

Ма, добре че беше ти да се изходиш отгоре му - хъ-хъ-хъ ....

Коментар

Иван Философ. Завършил е Магнаурската Школа в Нови Рим. Бил е сол т***к с Овечкия болярин и често е идвал в Провадия да пие вино. Когато от Евросъюза му направили фасон, че Троянците уж не били българи, той спечелил спора, като твърдо заявил, че не само пеонците, но и меонците са българи, като за доказателство надлежно разбил армията на еврокомисар Балдуин при Одрин !!!
              Мечо,
              Бъди сигурен, че като кажеш, веднага ще ти скочи колко малко знаеш, пък той колко много...

Коментар

• Hahahaha
                платформа за инвалиди

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
                  тука съм
                  Не мога да те хвана
                  Направих дробчетата по рецептата ти. Станаха много сочни и вкусни.
                  Обаче половината тава я пасирах с прясно мляко и масло да направя пастет.
                  Стана като консистенция, обаче на вкус беше много остър вкус на дробчета, а на цвят - гадно сиво.
                  Та исках да те питам за пастета - нещо освен дробчетата и лука слагаш ли да го облагородиш и да отстрани острия вкус на дробчетата?
                  П.П. Сложих много червен (лилав) лук, който най-вероятно даде и сивия цвят. Ако беше само бял лук - най-вероятно цвета щеше да е светло розовеещ.

Коментар

winner тука ли си?
                    тука съм

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Калоян
                      Last edited by mechobikov; 13.02.2014, 11:35.
                      tnm

Коментар

• winner тука ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                          Дюбрутру на вси моми и момци
                          готвите ли се за един от най-светлите
                          празници-Св Трифон Зарезан

вече ще сменям поздрава си с този

На тази зърната и ще пробият фанелката бе!

Коментар

• Е, в БТВ-ту продължават простотиите за Левски.

П.П. Бе, колко по-ясно да ви кажа да'е ...

БГ-стан винаги сте били Империя ( световна сила ) - защо продължавате да натрапвате роден роб като Левски?

Няма как роб - да знае какво е свобода. Капиш?

Говорете за Крум, Омуртаг и Калоян да ви плющя. БГ - има уникални владетели - но т'ва не е Левски. Той не е владеел нищо - камо ли да управлява Империя като предишните ви владетели.

По-семпло не мога да го обясня да'е ...

П.П. Хубава е да спрете да налагате роби като "герои" - наложете Калоян примерно? Когато БГ империя е световна сила.- топ 3 в Европа.

Трябва да сте мега-идиоти да продължавате да натрапвате роби за национални "герои"..
                            Last edited by marandi; 13.02.2014, 09:33.

Коментар

• Вуйчо е най добрия на форекс от целия форум. Спечели безапелационно с мажоритарен вот !!!
                              tnm

Коментар

Маранди,

Гледай форекса. Форекса гледай. На дневна графиката е направила червен ЧУК, а на нощна - червен СЪРП. На стадиона трябва да я пратим тази графика, мисля аз !!!
                                Мичок,

ко да му гледам на умрелия форекс - и утре ще го има и без мен кат' съм пукнал да'е ...

П.П. Ся БГ-то ще влезете в кофти цикъл - ма да не ви отчайвам. Тоя Орешака и Чубанина нищо не правят - т.е. рецесия в БГ ще продължи, което е жалко.

По форекс няма кой да ме бие у БГ-стан - то там ми е като поща. Влизам - излизам за 3 мин..

Коментар

Working...
                                X