IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Доксициклина е за коне....Разбива бъбреци и стомах...
    Трябва да се пие след ядене и с много вода.
    И при гангренясал зъб ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СЕ ПИЕ АНТИБИОТИК !!!

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Я да видим кого са допуснали във форума!?
      Русото, я разкажи как бори скуката, след като не можеше да "влизаш" у темата?
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• В момента "историята", с която промивате децата си ви е писана от Авсро-Унгария, Русия и евреите - т'ва не е вашата История.

П.П. Затова четете простотии, че първата Търговска война избухнала при Симеон, щот' ромеите преместили митнацата в Солун.

Пълни глупости със сигурност още при Кардам Римска империя ни е плащала всяка година данъци и откаже ли - следва бой по канчето, а това е доста преди Симеон.

Та, и на тоя римски малоумник ( император на света ли е къв е там ) - Кардам му набил канчето още тогава по стар БГ обичай.

Плащай и не мрънкай

Та, за пленени и избити римски императори в цялата им история си прочетете сами кой колко е утрепал като бройка и кои сме ние Българите в цялата стори.

Но накратко това, което Кардам тогава изпуска да направи ( понеже тогавашния император излиза бегач на дълги разстояния и не могат да го стигнат ), после следва по-забавната част - пристига като негов наследник синът му, а той се е наричал Крум Срашни според летописците на епохата му.

--------------------------------------

През 796 г. Кардам изпраща послание на Константин VI, в което заявява: „Или ми плати данъка, или ще дойда до Златните врата и ще опустоша цяла Тракия.“ На това предизвикателство императорът отговаря с присъщата му самонадеяност, като изпраща на българския владетел конска тор, вместо злато, придружена с думите: „Изпратих ти данък, какъвто ти подобава. Ти си стар и аз не искам да се мориш чак дотук. Аз ще дойда до Маркели и ти излез насреща, пък каквото бог отсъди.“

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...B4%D0%B0%D0%BC

Поздрави!
        Last edited by marandi; 29.08.2013, 15:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
          ...... Доксициклин ..... сменете антибиотика с по-силен на 8 часа место на 24 ч. по едно. и това е......
          Фръцли,за зъб се пие аулин или аналигин,но не и антибиотик! Ако е изваден,раната се джубури с чай от лайка.....
          Почнеш ли антибиотик трябва да го вземаш плътно не по-малко от 13 дни,просто защото такива са изискванията откъм лечебно действие за тоя сорт илачи .Спреш ли го по-рано (щото вече не ме боли и няма нужда),ще си навлечеш неприятности вероятно
          Доксациклина е готин - навремето съм се самолекувал с него и в началото поради невежество го спрях след 3-я ден,при което на четвъртия пожълтях целия (оказа се че вирусът не е убит,а дори беше захапал и бъбреците ) и ако бях отишъл в инфекциозна болница веднага щяха да ми лепнат хепатит-диагноза или нещо подобно.А всичко беше най-обикновен атентат срещу скромната ми особа,която оттогава фнимава да не се спомине от съчма с рицин изстреляна от чадър .Та след като поднових по онова време самолечението след 13-я-15-я ден бях готов за нови подвизи!

ПС:С две думи - не вземай антибиотици за зъби в никакъв случай!
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Маранди големи бръмбари витаят в умната ти главица.И не са от бялото конче....Интересно ми ако през 1396г е имало форуми и си бил на този свят какво ли си писал?Нещо ти пречи да разбереш какво се случва в България и в света.А си нетърпелив и вещаеш апокалипсис.Няма да има отлага се.Светът отива към един език едно управление една религия.Днес сме съвсем в началото.Кога ще стане това не знам може би след 500г.Науката и техниката ще направят Земята едно село един квартал.Ще се живее съвсем по друг начин.Никога не забравяй че ти имаш поглед върху нещата за максимум 100г а ШЕФА докато го има света.Не знам какво толкова те е разгневило и така мрачно пишеш..Шефа решава дали ще я има България не ти и аз.Наслаждавай се на живота и благодари че ти е даден.
            България като империя никога не е изчезвала от историческата сцена - прочетете си историята поне преди да ме питаш за гатанки и бръмбари.

Русия попилява Волжска България и с гордост се закичват с титлата Цар на българите, Османска империя тоже, понеже имаш брак - сестрата на Шишман.

До 1918 година бившата Авсрто-Унгария ( по-бивша Хабсбургка империя ) също при всяка коронация на техен владетел в титлата му е присъствала и герба и титлата император на Българите, която титла па е още от времето на Самуил - демек 900 години.
            -------------------------------

Накратко и от изток и от запад и север и от юг са се избивали всички за титлата Цар на българите.

Причината е елементарна - световна сила сме били, чрез езика и буквичките овладяваме 1/6 от цялата суша като влияние без война по мирен път и Римска империя ни е плащала данъци всяка година. Ако се направят на интересни да не плащат - отиваме и ги поступваме набързо и после ларж пак.

Населението е живеело много леко и постоянно се е множало, също както и териториите на влияние, които сме контролирали.
            --------------------------------

Така се управлява държава/империя и предците ни са го правели с хилядолетия ( на огромни територии и с огромно население ), което са привличали. Всеки се е гордеел да бъде част от Българска империя, защото сме имали най-ниската данъчна тежест за местното население в Европа.

Днешните галфони освен да ви избият за друго въображение нямат, щот' и те не знаят кои сте били - съвсем доскоро.
            ---------------------------------

Т'ва поколение трябва да измре! После младите ще възстановят нещата, понеже не страдат от промивки и догми, за Шефа и Началникът, демек не са с робска психика.

Поздрави!

П.П. И да ти дърпам лекции, че има над 12 принципни разлики между мениджър/лийдършип спрямо "началник" - едва ли ще ме разбреш какво се опитвам да казвам, щом и досега не си успял.

Тия неща все още не се преподават в УНСС-то и въобще в България за съжаление.
            Last edited by marandi; 29.08.2013, 14:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Що си ма снимал, бее....
              4i40 , за розовото не съм сигурна отива ли ти , ама смръщения поглед - хич

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                От опит знам, че съчувстващите ми в такива моменти, яко го отнасят. Така е по-добре
                Спомени от някакъв филм, където мъжа стиска ръката на жената при раждане а тя го налага с думи и дела....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Големи сме гадове...Не съчувстваме достатъчно на пилето....
                  От опит знам, че съчувстващите ми в такива моменти, яко го отнасят. Така е по-добре

Коментар

• Големи сме гадове...Не съчувстваме достатъчно на пилето....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      С теб сме!!! Феята на зъбките да ти е на помощ!

Що си ма снимал, бее....

Коментар

Изпитвам ужас и панически страх от игли, операции и всякакви подобни неща...
                        С теб сме!!! Феята на зъбките да ти е на помощ!

Коментар

• Ще ти държим виртуално ръчичката.....

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
                            Фръцле,

Съжалявам за болката,това за практиката беше заигравка с корена на фамилното
                            име.

Защо два антибиотика едновременно?

Вече гледам тъпо, наплашиха ме тотално всички...нямам идея за двата антибиотика, както казах не, ми се е налагало и съм ходила само на преглед като цяло нещата са били ок и нямам сериозен зъболекар в София. Вчера ходих, че ме боля в някаква клиника, там направих снимка, казаха че има гранулом и че има два варианта да лекувам или да вадя. Естествено избрах да го лекувам. Записах си час за днес следобед. Нищо друго не ми дадоха или казаха, обаче ме жегна вечерта и реших да ида до аптеката, чувала съм всякакви чудесии за зъби та питах за антибиотик някакъв за да не се надуя, защото усещах болка и неприятно е...и аптекарката звънна на нейния зъболекар даде ми телефона обяснихме се и ми каза да взема Доксициклин и някакво противоалергично, с което да го пия. Хубу вечерях едно кисело мляко почти не съм яла и през деня...пих антибиотика да не е на гладно, пих и един аулин и се поуспокоих малко и съм заспала. Цяла нощ не се въртях спя само на другата страна (да не се надуя, нали ) и на сутринта що да видя?! На нищо не приличам срам ме беше по улиците, не се гледам в огледалото - стряскам се - туй не е фръци И днес само ми говорят за някакви операции и чудесии и ми се доплака, искрено и лично. Толкова внимавам, ментови води, конци, глупости всякакви ползвам и видиш ли на мен да се случи такова нещо?!?!?!

Та обадих се сутринта на този със съветите от аптеката и ми каза аз ще мога за петък следобед да ви взема сменете антибиотика с по-силен на 8 часа место на 24 ч. по едно. и това е, киселява се тук и се опитвам да работя нещо ама много не ми се получава

Изпитвам ужас и панически страх от игли, операции и всякакви подобни неща...старая се да живея здравословно и да сведа до минимум подобни неприятни изживявания, поне каквото зависи от мен...

п.п. Лелче мерси за телефона
                            Last edited by фръцла ежкова; 29.08.2013, 11:52.
                            Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Фръцле,

Съжалявам за болката,това за практиката беше заигравка с корена на фамилното
                              име.

Защо два антибиотика едновременно?

Коментар

Някакви телефони имаш ли (може и на лични да ми дадеш ако прецениш)?
                                ул. Бузлуджа 74 тел. 951 52 91

Коментар

Working...
                                X