IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
    Моля, лелите да не наливат масло в огъня, Щото Ше им пляскаТ дупЕтата!

...то пък - да не вземе да им хареса - тогава "пляскащите" могат и в зор да се видят...
    Не наливам , ама ме дразни , че някой , който си е спинкал тогава , сега ни се меша в разговорът и чак да определя кое е по темата и кое не . Мразя цензура . А пък мойто си беше по темата , вашите като не са били

Коментар

• Първоначално изпратено от модератор Разгледай мнение
      Здравейте,
      поради излизане на мненията от темата, някои от тях бяха премахнати

Поздрави
      Модератор

Абе - и аз съм за излизане от ситуацията, но се подписвам с особено мнение...
      If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• А каква според вас е темата???? Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят.
        Това от всякъде си включва точене на свредла, по някоя и друга остра дума малко корабоплаване и корабостроене.
        Изобщо не е излязла темата от рамките на благоприличието

Коментар

• Първоначално изпратено от модератор Разгледай мнение
          Здравейте,
          поради излизане на мненията от темата, някой от тях бяха премахнати

Поздрави
          Модератор
          Ама как решихте кое е темата ? 30+ е тема за живота . Тоест каквото и да се каже си е все тема .

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
            Добро утро банда ! Цяла вечер , половин нощ и малко сутрин , отидоха в небитието Цензурата е яка
            И всичко за едно свредло
            Моля, лелите да не наливат масло в огъня, Щото Ше им пляскаТ дупЕтата!

...то пък - да не вземе да им хареса - тогава "пляскащите" могат и в зор да се видят...

Коментар

• Здравейте,
              поради излизане на мненията от темата, някой от тях бяха премахнати

Поздрави
              Модератор

Коментар

• Ехаааа, егати метлата е играла тук. Абе Инвесторе, какво ви става????

Коментар

• Добро утро банда ! Цяла вечер , половин нощ и малко сутрин , отидоха в небитието Цензурата е яка
                  И всичко за едно свредло

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Разкажи ни за Варна.Аз си мислех че поне там нещата са по добре.
                    Примерно- фабрика- произвеждаща консумативи и работеща на 3 смени, в която са работели 30-40 работника на трудов договор, сега има 3 работника като и шефовете са на поточните линии.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Нема, бря!

Шъ проваля востанието, ако го думна

---------------------------

Днес епаси шматката съм забравих си ключовете, че един приятел ме набра да се видим набързо.

И мислех, че ще си вляза после с 1 шут в къщи, ама греда - тя не помръдва ма'а й врата - от бук/дъб ли е от к'во е.

Цял следобяд един комшия ми разпробива патроня с една дрелка и си игра - че сега сварих да взема един нов и е монтиран.

Утре ще ходя да вадя още 3-4 ключа и да ги раздам по комшиите да'е .. - тряя видя и Ламята кога ще се прибира, че и той е на пътя - хаха

Цял следобяд си е играл?

ЕЛа си маСтора, еПа си технИка!

Маранди, като техник - Що не му посочи точно къде да разпробива? За 2 минути работа......, или, Па да му беше видял и свредлото на дрелката, бе, че не е заточено, че да припнеш, да го заточиш и да му покажеш как се прави, на тоя маСтор......., или, Па - една дрелка да си беше взел - не е кой знае каква маСторска работа - да си разпробиеш патрона, т.е. - да го освободиш от щифтовете...

Не е някак удовлетворително човек /техник, па и мъж/ - да сочи само посоката, от пиедестала, май...

МаСтор да си на днешно време - що инДЖИнери моЕш да оставиш замислени!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        Във Варна какво се случва, а се чудите за останалите.
                        Разкажи ни за Варна.Аз си мислех че поне там нещата са по добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          А расови мацки има ли да ги Е
                          Не знам, аз наблюдавам с Добрич какво се случва. Мъка
                          Никога не съм ходил в Добрич.Иначе мацки има.За радост на очите има много хубави жени в Плевен.Я работим с две банки и га ойдем там става ......Особено в едната главната счетоводителка е много яка мацка...
                          И Военното училище съсипаха и Школата даже и на СВ и КЕЧ-а ебаха мамата

Коментар

• Във Варна какво се случва, а се чудите за останалите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Нема бате.Направиха един ама пет годин не мое го открият.Па и да има я не одим тамока.Плевен е толкова западнал че направо си е умрял.Няма ги ядрения завод бирената винзавода консервния.Няма ги Плама Нефт и газ Заводски строежи Домостроителен Ганецки Захарния Асен Халачев,Няма Васил Коларов Илинден Първи май Електрокарния Циментовия Илинден Няма ЗХМ Химремонт КЗУ ПМУ Фуражен.Няма Родопа Птицекларницата както и вика един колега няма ТКЗС Даже и Кочо Караджов го няма.Българската държава унищожи Плевен.От мисля 140-150000 дали са останали и половината хора.По улиците няма хора.На който детето отиде да учи в София Варна или навън никой се не връща.Работа за интелигентни хора няма само охранители и шивачки.Те това е.Алелуя
                              А расови мацки има ли да ги Е
                              Не знам, аз наблюдавам с Добрич какво се случва. Мъка

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Немате ли си Моу у плевенско бря?

И аз много мразя да ходя за дънки. Един и същ модел съм купувал от 40 до 119 лева. Решил съм от сега нататък, като видя яко намаление, трябват, не трябват - ще купувам
                                Нема бате.Направиха един ама пет годин не мое го открият.Па и да има я не одим тамока.Плевен е толкова западнал че направо си е умрял.Няма ги ядрения завод бирената винзавода консервния.Няма ги Плама Нефт и газ Заводски строежи Домостроителен Ганецки Захарния Асен Халачев,Няма Васил Коларов Илинден Първи май Електрокарния Циментовия Илинден Няма ЗХМ Химремонт КЗУ ПМУ Фуражен.Няма Родопа Птицекларницата както и вика един колега няма ТКЗС Даже и Кочо Караджов го няма.Българската държава унищожи Плевен.От мисля 140-150000 дали са останали и половината хора.По улиците няма хора.На който детето отиде да учи в София Варна или навън никой се не връща.Работа за интелигентни хора няма само охранители и шивачки.Те това е.Алелуя

Коментар

X