IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Ще ти го дам, ама недей цели Мечо, плийз! Другият месец ще го изпращам с мисия в Женева
    Нема, бря!

Шъ проваля востанието, ако го думна

---------------------------

Днес епаси шматката съм забравих си ключовете, че един приятел ме набра да се видим набързо.

И мислех, че ще си вляза после с 1 шут в къщи, ама греда - тя не помръдва ма'а й врата - от бук/дъб ли е от к'во е.

Цял следобяд един комшия ми разпробива патроня с една дрелка и си игра - че сега сварих да взема един нов и е монтиран.

Утре ще ходя да вадя още 3-4 ключа и да ги раздам по комшиите да'е .. - тряя видя и Ламята кога ще се прибира, че и той е на пътя - хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      производителят с намаление си ги продава на 32(от 49) доларчета
      http://us.levi.com/shop/index.jsp?categoryId=3146849
      а тук, с мъка откривам класически модел, че и на цвят и материал да ми хареса и на поне тройна цена
      колко струва една доставка от щатите на туй нещо
      Абе, заеби.... Вчера тръшнах 150 кинта за маратонки, щото синковеца му махнаха гипса и искам да е с некви кецове. Същите са на 100 кинта в Спортсдирект.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Немате ли си Моу у плевенско бря?

И аз много мразя да ходя за дънки. Един и същ модел съм купувал от 40 до 119 лева. Решил съм от сега нататък, като видя яко намаление, трябват, не трябват - ще купувам
        производителят с намаление си ги продава на 32(от 49) доларчета
        http://us.levi.com/shop/index.jsp?categoryId=3146849
        а тук, с мъка откривам класически модел, че и на цвят и материал да ми хареса и на поне тройна цена
        колко струва една доставка от щатите на туй нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Значи викаш румънците са по-българи от нас
          А, не, сигурен съм, че някъде в БГ също я правят така. Иначе румънците много се различават от нас. Първо се наплюскват много яко и след това пият без нищо. Ние обикновено пием със салата и докато дойде основното вече сме се наяли
          Правиха много и агнешка супа, ама тя ми биеше на рибена, защото в агнешката слагаха по едно кило дивисил. Иначе освен сланината, манджите на румънеца не ми допадаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
            Едни румънци ми правиха варена сланина, после с много чесън и ставаше превъзходна - много по-мека и вкусна от началната. Ама на, не се сетих да взема рецептата. Само готвача го видях, че я вареше първо.
            Значи викаш румънците са по-българи от нас
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Добро утро tnm
              Добро утро на всички

Едни румънци ми правиха варена сланина, после с много чесън и ставаше превъзходна - много по-мека и вкусна от началната. Ама на, не се сетих да взема рецептата. Само готвача го видях, че я вареше първо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Днеска одих у градо да си купим дънки.И ужас...само разни боклуци със скъсани и протрити крачоли с разни джобове изкелефирчени...Потрес...Една продавачка дори ми се скара че съм искал нормални дънки и ми каза че тя не можела да нарежда на китайците какво да шият.Да ги еба у бизнесмените и дано кризата продължи докато тия олигофрени всичките фалират.Прав беше Боко овчари трябват и да одат да сеят компир.Знае ли някои къде продават дънков плат у София.Деба и мааму требе у София да се оди за дънки.
                Немате ли си Моу у плевенско бря?

И аз много мразя да ходя за дънки. Един и същ модел съм купувал от 40 до 119 лева. Решил съм от сега нататък, като видя яко намаление, трябват, не трябват - ще купувам

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Днеска одих у градо да си купим дънки.И ужас...само разни боклуци със скъсани и протрити крачоли с разни джобове изкелефирчени...Потрес...Една продавачка дори ми се скара че съм искал нормални дънки и ми каза че тя не можела да нарежда на китайците какво да шият.Да ги еба у бизнесмените и дано кризата продължи докато тия олигофрени всичките фалират.Прав беше Боко овчари трябват и да одат да сеят компир.Знае ли някои къде продават дънков плат у София.Деба и мааму требе у София да се оди за дънки.
                  Че то вече и у Провадия има постоянно убави дънки бре. Кой е този град дето си ходил ???
                  tnm

Коментар

• Днеска одих у градо да си купим дънки.И ужас...само разни боклуци със скъсани и протрити крачоли с разни джобове изкелефирчени...Потрес...Една продавачка дори ми се скара че съм искал нормални дънки и ми каза че тя не можела да нарежда на китайците какво да шият.Да ги еба у бизнесмените и дано кризата продължи докато тия олигофрени всичките фалират.Прав беше Боко овчари трябват и да одат да сеят компир.Знае ли някои къде продават дънков плат у София.Деба и мааму требе у София да се оди за дънки.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Оо .. Йее .. там добрите ( българите ) ще победят на финала

Малко ще ви разбия представите за света, но въобще не го пиша за БГ пазар казах - демек - няма да разберете даже - понеже ще ми се пръкнат поредните Мечки с 2-те ръце в гъза, дет' не могат гъбена супа да сготвят, ама ще ми се карат.

Така станаха нещата вече - всичко се изнася навън. Вътре си ги гледайте лауреатите, дет' 2 стинки не могат да изкарат, ако не са на заплата.

Чиърс!

Маранди, мисля, че отношението на болшинството тук към теб е АБСОРЛЮТНО АДЕКВАТНО на твоето - към тях, което означава:

1. Ти омаловажаваш труда на хората, независимо от това, по какъв начин получават доходите си - в частния, или в държавния - сектори. Редно е и те да постъпват като теб - по отношение и на теб самият.

2. Ти се представяш все като недооценен - какво ги интересува хората наоколо това? Аз мисля, че ако работиш както трябва - ще те оценят /дори и в България!/.

3. Мисля, че фантазиите ти нямат край. Важно е сам да си вярваш, когато говориш. Дали ще има материален интерес за теб - пак трябва да си вярваш, че може би ще ти се получи /независимо къде - дали в България, в чужбина, ли например - къде?..., да кажем - в друга галактика.../..., ама аз все пак не схващам ситуацията: никой не си мери нищо с теб, АМА ти все пак държиш хората наоколо ДА ЗНАЯТ нещата, които си фантазираш. Ти все пак НЕ фантазираш, нали? Еми - това е добре - нека имаш доходи: по-хубаво от това няма /но не е редно да ОМАЛОВАЖАВАШ труда на другите, защото ТИ, САМИЯТ - СЕ ЧУВСТВАШ ВЕЛИК, не е ли така?/

4. Не ги виждам ония величия, които стоят на пиедестал, с ръка, изпъната в някаква посока, а и не вярвам точно това да е целта ти. Според мен, съвсем не е лошо човек да си е най-обикновен, с разни недостатъци, да се развива в разни области, но без да ОМАЛОВАЖАВА онова, което правят хората около него.

5. По отношение на "простата" гъбена супа - не мисля, че е точно сравнение за това, че човек е с "две леви" ръце, защото - за кратко един човек може да се научи да прави някакво ястие, а в същото време, същият тоя човек може да е вече на светлинни години напред в електрониката, в диагностиката и т.н..., т.е. - не е необходимо всички да можем всичко /за теб, Маранди, ще припомня, как хитрата Лисана, въпреки, че знаела много хитрини - се хванала в капана, а Ежко - с неговите - ЕДВА 3 хитрини - я спасил - един, че втори път.../ Т.е. - какво ще прави диагностикът, който не може една гъбена супа да си направи? Дали ще стои гладен, ИЛИ...? Сложен казус!

6. Маранди, според твоите разбирания, хората делиш на такива, които не те мразят, очевидно - и такива, които те мразят... Вероятно има и група на обичащите те.

Въпреки, че не си позволявам да давам съвети, в случая ще си го позволя: СЪВЕТЪТ МИ Е - да поставиш акцента въху групата на обичащите те. Другото е бошлаф: кой те мразел, пък кой - не..., мижи да те лажем... /както казва народът/...

Такива неща под слънцето. Хората да си гледат в паничките /според мен/ - и да не гледат отвисоко на другите, защото от пиедесталите нищо не остава с времето, да забравят назидателния тон..., да споделят, ако има какво да кажат, но . без да натрапват величието си, защото ТЯ /МАНИЯТА за ВЕЛИЧИЕ/ - не е нищо друго, освен една рехава фантазия, която изчезва в момента, в който останем насаме със себе си...
                      If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Ще ти го дам, ама недей цели Мечо, плийз! Другият месец ще го изпращам с мисия в Женева
                        Обичам да ходя из Европата
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Ма, требе си има простаци кат' Русото, щот' иначе фърфи .....

---------------

Чък Норис има меча кожа пред камината. Мечката не е мъртва, просто я е страх да мръдне.

-------------------------------

ТНМ-чева, подай бринекето, плийз

П.П. Тия 2 дни обаче 'ноу готини за къркане - Ламята/печките ги нЕна - идеално време за писане на романси да'е ..
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                            Добро утро, тайфата!

Успешен ден на всички писатели и читатели в темата!
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици- успешен ден

Коментар

• Добро утро tnm
                                Добро утро на всички

tnm

Коментар

Working...
                                X