If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Най-гадното е, че аз така и не разбрах на 120 или на 60 градуса Нито пък разбрах за 12 баловото вълнение и 100% товата плавучест на Мечо. Чуствам се лишен от полагаемата ми се информация
Ма обясни ми само , кое не беше по темата ? Обидите ви същто бяха в прилична форма . Та не виждам защо някой се е събуди и решил да трие . Това , че нашата тема не е негова , незначи , че трябва да злоупотребява с власт
Аз мога да ти обясня, но при едно условие - ако ми цитираш САМО ЕДНА обидна дума, която съм използвал...
Не наливам , ама ме дразни , че някой , който си е спинкал тогава , сега ни се меша в разговорът и чак да определя кое е по темата и кое не . Мразя цензура . А пък мойто си беше по темата , вашите като не са били
То пък твоето беше един разговор - едва успя да вземеш думата за едно лека нощ...
Извинявай, ама и твоето "лека нощ!" - беше пълно с двусмислия и недомлъвки, така че - подготви се ти да си следващата под ножа..., Мария-Антоанета, един вид, де....!
...Лелѝна, стига си философствала..., очевидно е, че често темата се превръща в антитема - та - те - по таА причина - да ти обясня с повече от една дума...
Ма обясни ми само , кое не беше по темата ? Обидите ви също бяха в прилична форма . Та не виждам защо някой се е събуди и решил да трие . Това , че нашата тема не е негова , не значи , че трябва да злоупотребява с власт
Здравейте,
поради излизане на мненията от темата, някой от тях бяха премахнати
Поздрави
Модератор
Уважаеми господин Модератор,
От години всяка сутрин поздравявам Мечо и тайфата с "Добро утро".
Не бих искала по никакъв начин да преча на изпълнението на служебните Ви задължения, но не мога да разбера с какво точно този поздрав е "излизане на мненията от темата".
Хубав ден!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ама как решихте кое е темата ? 30+ е тема за живота . Тоест каквото и да се каже си е все тема .
...Лелѝна, стига си философствала..., очевидно е, че често темата се превръща в антитема - та - те - по таА причина - да ти обясня с повече от една дума...
Коментар