IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За корабоплавателите, инженерите, корабостроителите, агентите, чартьорите, порт стейт контролите, марпол контролите, стифадорите, форманите и всякви други от бранша

Да не се повтарям, ама по действителен случай:

http://www.youtube.com/watch?v=XGkZvwq8aYY

Наш параход, ама дали го има още не знам...

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
      ...ама и ти МАЙ се правиш на умрЕла буболечка...

Смятам дискусията за изчерпана по същество от момента, в който ПОСТИГНАХМЕ ЕДИНОДУШИЕ, че ъгълът при върха на.... /да не използвам мръсни думи, като "свредло"/ - е 120 градуса. Всеки практик, дори и инженер - си служи именно с тая терминология и с конкретната идея застава пред шмиргела.

Точка по въпроса /ТИ/ от мен.
      Зарата, ти малко смесваш уменията и знанията на инженера и шлосера.
      Всеки шлосер знае как се заточва свредло, но не и всеки инженер.

П.П. В България инженери бол, но качествени шлосери не останаха. От тия, за които казват, че имат "златни ръце".
      Last edited by anon6706; 17.10.2013, 11:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
        Мечо , много си секси .
        Благодаря !!!

Освен това съм спокоен и уравновесен и не псувам.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          А, бе да *************** и да ***************************** на ********************* и в ********** да го ************************** и ******************************тааааааааааааааааааа аааааааа !!!
          Мечо , много си секси . Мисля , че Съни , беше споменала нещо за еротиката на звездичките в думите

Коментар

• А, бе да *************** и да ***************************** на ********************* и в ********** да го ************************** и ******************************тааааааааааааааааааа аааааааа !!!
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              А за 12-те бала Марандич ли да чакам?
              Хихих, аз съм се клатушкал на 7 бала с черупка. Не моа си представя 12 бала

Ми то - ако вземем един танкер - той си е почти като подводница - където 7 - там и повече - палубата не се подава над вЪлните......

Иначе - тая тема вече сме я бистилиииии, назад в темата... /кой прави корабите - Институтите проектираХА корабите, корабостроителниците проектираха обзавеждането и правеха различни корекции, за които БЕШЕ необходима заверката от Институтите по корабостроене, а работниците в корабостроителниците строяха корабите/..., да не зацепвам в тая посока в подробности, че ще ходя - свят да видя..., дет се казва - "гАз - път да види..."
              If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

Най-гадното е, че аз така и не разбрах на 120 или на 60 градуса Нито пък разбрах за 12 баловото вълнение и 100% товата плавучест на Мечо. Чуствам се лишен от полагаемата ми се информация
                И аз така

Коментар

айдееее, седна на пързалката......, тая страна има свой "чар" и по една проста причина - никога не сме конкретни в думите си и винаги преиначаваме нещата, както ни е удобно...
                  Не съм преиначила нищо и точно за това не цитирам . Текста го няма и няма смисъл да се цитира нещо , което е толко незначително , че са го забърсали . Темата беше дрелки и свредла и кой е по - , по - , най - /умен и можещ или глупав и некадърен/ Съгласен ли си с НЕконкретиката ми ?

Коментар

Не мога да цитирам каквото и да било , че текста отиде в небитието

айдееее, седна на пързалката......, тая страна има свой "чар" и по една проста причина - никога не сме конкретни в думите си и винаги преиначаваме нещата, както ни е удобно...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Добро утро на всички !

Нямам време да чета назад по темата, но тази тема е за всичко което ни сърби, боли, интересува, бленува.....
                      Казах....

Вижте 4i40 колко точно обобщава във формулировката си...

Бих поставил акцента върху първата група въпроси, ако не се изчервявах от срам...

Коментар

Смятам дискусията за изчерпана по същество от момента, в който ПОСТИГНАХМЕ ЕДИНОДУШИЕ, че ъгълът при върха на.... /да не използвам мръсни думи, като "свредло"/ - е 120 градуса. Всеки практик, дори и инженер - си служи именно с тая терминология и с конкретната идея застава пред шмиргела.

А за 12-те бала Марандич ли да чакам?
                        Хихих, аз съм се клатушкал на 7 бала с черупка. Не моа си представя 12 бала

Коментар

Аз мога да ти обясня, но при едно условие - ако ми цитираш САМО ЕДНА обидна дума, която съм използвал...
                          Не мога да цитирам каквото и да било , че текста отиде в небитието

Коментар

Заплашваш ли ме ?

Все още се подписвам с:

Поздрави,

НЕмодератор

Коментар

Най-гадното е, че аз така и не разбрах на 120 или на 60 градуса Нито пък разбрах за 12 баловото вълнение и 100% товата плавучест на Мечо. Чуствам се лишен от полагаемата ми се информация

Коментар

То пък твоето беше един разговор - едва успя да вземеш думата за едно лека нощ...

Извинявай, ама и твоето "лека нощ!" - беше пълно с двусмислия и недомлъвки, така че - подготви се ти да си следващата под ножа..., Мария-Антоанета, един вид, де....!
                                Заплашваш ли ме ?

Коментар

Working...
                                X