IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Прав си, бат' Космо!

Навремето УСА диктуваха световната боксова мода с десетилетия, сега не могат да изкарат само 2-ма класни боксьори.

Тоя вярно беше посредствен и хукна да се бие като пълен аматьор - демек да решава мача още в 1-ви, 2-ри рунд.

И нашият за 3-4 мин. го разузна и го попиля после.

От една страна е хубаво Кубрат да трупа мачове, защото са му малко. От друга страна, е радващо, че имаме такъв състезател да се бие за БГ.

Представям си колко цифрена заплата е отказал досега на други държави, само да смени флага.

Ха, наздраве!

По някаква странна за мен причина в САЩ интреса към бокса и съответно парите изчезнаха... Тенденцията да се развиват масови спортове със шоу елемент все повее се засилва... Спомяш си на времето какви милиони се размятаха за мач между водещи боксьори. Сега Пулев си взима по 100 х на мач а ония турист сигурно за му платили билетите и талон за пица.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      И тук си прав бат Маранди... Много години дадохме на спорта. Верно че и най хубавите спомени в живота са ми свързани със спорта и хората които познавам от там ама... Някак сега след години като си правя равносметка май съм се влагал повече от необходимото и тотално не съм преценил безмислието да се влагаш в нещо което от началото знаеш че няма бъдеще... Абе знам ли.. А и спорта стана машина за пари и театър.. Гледам вчера Кубрат Пулев и си спомних какви боксови срещи гледахме на времто - то не беше Али, Форман,Тайсън, Ленъкс Луис, Холифилд итн. Сега явно бизнеса обзе спорта и на практика добрите боксьори никой не ги знае колко са добри защото те не се боксират помежду си... Правят едни статистически победи срещу разни анонимници... Не виждам къде е смисъла. Това момче дето се боксира вчера срещу Кубрат нямаше елементарни боксови умения, нямаше издражливост, нямаше опит, нищо, не мога да разбера по каква линия някой го извашда като претендент за титла.. Тс в момента даже и да има някъде някое отдадено на бокса момче дето може да стане велик шампион то няма как да се докаже, защото шампионите си защитават титлите в мачове като снощния... И на задния край бокса умира.. На времето и малките деца знаеха шампионите. Сега ако спираш хората по улиците и ги питаш не могат да ти кажат 5 водещи боксьора в тежка категория.. За по леките и не толкова зрелищни не говорим..
      Прав си, бат' Космо!

Навремето УСА диктуваха световната боксова мода с десетилетия, сега не могат да изкарат само 2-ма класни боксьори.

Тоя вярно беше посредствен и хукна да се бие като пълен аматьор - демек да решава мача още в 1-ви, 2-ри рунд.

И нашият за 3-4 мин. го разузна и го попиля после.

От една страна е хубаво Кубрат да трупа мачове, защото са му малко. От друга страна, е радващо, че имаме такъв състезател да се бие за БГ.

Представям си колко цифрена заплата е отказал досега на други държави, само да смени флага.

Ха, наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Днес бях на вилата...Едно слънце...Изгоря ми лицето за 5ч.....Нацепих малко дърва, събрах малко шума, запалих печка и огнище....Тишина и кеф.....Само един овчар в далечината псуваше добитачетата си като "овчар"....Засмях се, защото си помислих, че от псувни минава и на действие....Толкова беше подробен....
        Сега ми се затварят очите за сън......
        Ин аз тая нощ поспах ама сега сутринта имам зверско главоболие... Да се е.. и дебелосереца...

Коментар

Много травми от шибания спорт, бе Баце.

Ся кат' завали дъжд ще те заболи гъ*за - кат' завали сняг ставите, сухожилията и кофата. Па кат' напече слънце кофата и ти пада хемоглобина.

Евала на спорта да'е - на няма и 40 години полу-инвалиди вече да'е .. - като пече те боли едно, като вали друго, като замръзне трето? И все нещо те боли да'е ... - няма празно.

Ха, наздраве!

П.П. Аз съм бил на хапчета за сън 1 седмица, но организма ми ги отхвърля и ходя да драйфам после.

Нещо не понасям грам химия да'е ... - виж за алкохол .... - там трябва да напиша книги да'е ... - хихихи

И тук си прав бат Маранди... Много години дадохме на спорта. Верно че и най хубавите спомени в живота са ми свързани със спорта и хората които познавам от там ама... Някак сега след години като си правя равносметка май съм се влагал повече от необходимото и тотално не съм преценил безмислието да се влагаш в нещо което от началото знаеш че няма бъдеще... Абе знам ли.. А и спорта стана машина за пари и театър.. Гледам вчера Кубрат Пулев и си спомних какви боксови срещи гледахме на времто - то не беше Али, Форман,Тайсън, Ленъкс Луис, Холифилд итн. Сега явно бизнеса обзе спорта и на практика добрите боксьори никой не ги знае колко са добри защото те не се боксират помежду си... Правят едни статистически победи срещу разни анонимници... Не виждам къде е смисъла. Това момче дето се боксира вчера срещу Кубрат нямаше елементарни боксови умения, нямаше издражливост, нямаше опит, нищо, не мога да разбера по каква линия някой го извашда като претендент за титла.. Тс в момента даже и да има някъде някое отдадено на бокса момче дето може да стане велик шампион то няма как да се докаже, защото шампионите си защитават титлите в мачове като снощния... И на задния край бокса умира.. На времето и малките деца знаеха шампионите. Сега ако спираш хората по улиците и ги питаш не могат да ти кажат 5 водещи боксьора в тежка категория.. За по леките и не толкова зрелищни не говорим..

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Аеее Кобраааааа !
            Той мачът свърши като гледам. От нокдаун в черния дроб няма излизане.

Ха, наздраве!

Коментар

• Аеее Кобраааааа !

Коментар

• Пуу ... най-сетне тоя Кубрат Пулев го дочаках да почне да'е ...

Хайде успех!

Коментар

Ще си взема хапчета че вече не се търпи.
                  Днес бях на вилата...Едно слънце...Изгоря ми лицето за 5ч.....Нацепих малко дърва, събрах малко шума, запалих печка и огнище....Тишина и кеф.....Само един овчар в далечината псуваше добитачетата си като "овчар"....Засмях се, защото си помислих, че от псувни минава и на действие....Толкова беше подробен....
                  Сега ми се затварят очите за сън......

Коментар

Абе бат Маранди как га бехме на 18 и си спяхме и си...... и не ни боляха кръстовете???? Сега дет вика съседа и за кенефа хапчета пием. Ха наздраве. Сипах си една ракия че нещо днес не ми се излиза.
                    Много травми от шибания спорт, бе Баце.

Ся кат' завали дъжд ще те заболи гъ*за - кат' завали сняг ставите, сухожилията и кофата. Па кат' напече слънце кофата и ти пада хемоглобина.

Евала на спорта да'е - на няма и 40 години полу-инвалиди вече да'е .. - като пече те боли едно, като вали друго, като замръзне трето? И все нещо те боли да'е ... - няма празно.

Ха, наздраве!

П.П. Аз съм бил на хапчета за сън 1 седмица, но организма ми ги отхвърля и ходя да драйфам после.

Нещо не понасям грам химия да'е ... - виж за алкохол .... - там трябва да напиша книги да'е ... - хихихи
                    Last edited by marandi; 14.12.2013, 19:58.

Коментар

Добре дошъл в клуба

Вече и пиенето не помага, по-рано се нацепиш като талпа и Спи Градът от Тончо Русев.

Смешното е на тия полу-сънени състояния е, че сънувам много и все някакви готини сънища. После не ги помня да'е ...

Ха, наздраве!
                      Абе бат Маранди как га бехме на 18 и си спяхме и си...... и не ни боляха кръстовете???? Сега дет вика съседа и за кенефа хапчета пием. Ха наздраве. Сипах си една ракия че нещо днес не ми се излиза.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Явно ти липсва фазата на дълбокия сън....Това е супер гадно и даже опасно....Възможно да е от стрес или от новото младо маце...
                        Хапчета или(и) билки !
                        Ще си взема хапчета че вече не се търпи.

Коментар

• Безсънието ....ам'чи той Люпчу го беше изтипосал на фото даже ....буркан мед с орехи,сутрин само една чаша винце и привечер още една с вечерята ...никакъв друг алкохол и много лека храна.
                          Като свърши буркана,накълваваш се кат змей и си продължаваш по обичайното ежедневие
                          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

А пичове аз не мога да спя нещо... Има вече 10 дена не съм спал... Едно такова а да заспя ама съм буден.. Направо ми бърка ежедневието като не спя нощем.
                            Добре дошъл в клуба

Вече и пиенето не помага, по-рано се нацепиш като талпа и Спи Градът от Тончо Русев.

Смешното е на тия полу-сънени състояния е, че сънувам много и все някакви готини сънища. После не ги помня да'е ...

Ха, наздраве!

Коментар

Напълно съм съгласен с Вал. Кахърните мисли са голям проблем. Лекува се обаче много лесно. В един момент разбираш, че хората за които имаш кахърни мисли, освен най-близките естествено, изобщо не им пука за теб. Така че намали кахърните мисли!!! Прегърни най-близките хора и прехвърли твоите кахърни мисли на останалите.

Директно ти казвам например, че можеш да закъснееш заплатите на тези, които не им пука, какво правиш, да не ги забавиш. Тогава проблемът става техен
                              Ето къде отиват парите на вабриката !!!

Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

...
                                Директно ти казвам например, че можеш да закъснееш заплатите на тези, които не им пука, какво правиш, да не ги забавиш. Тогава проблемът става техен
                                Ама вие и заплати ли давате бре .... да вземете да ме наемете ли

Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Working...
                                X