IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    На КЪРА ли ще почерпиш....между царевицата ....

Ти беше точен...как толкова бързо мина към обещаващите....
    От как тез дето ми дължат пари само обещават че ще го направят

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Прав си! Като продам декЪрите по 2 бона, тогава и аз ще обещая, че ще почерпя
      На КЪРА ли ще почерпиш....между царевицата ....

Ти беше точен...как толкова бързо мина към обещаващите....

Коментар

Да де, но той като продаде декарите по 2 бона ще черпи, а ние само обещаваме....
        Прав си! Като продам декЪрите по 2 бона, тогава и аз ще обещая, че ще почерпя

Коментар

• [QUOTE=4i40;1059526246]Да де, но той като продаде декарите по 2 бона ще черпи, а ние само обещаваме....

Ама красиви обещания

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
            Наивник бил,а!! Хората си подаряват морета,песъчинки,звезди,а той,дайте ми тия 1500 кинта на декар,пък вие си се рейте из облаците.....
            Да де, но той като продаде декарите по 2 бона ще черпи, а ние само обещаваме....

Коментар

• Здравейте моми и момци
              гледам алъш вериш у темата
              да се включа ли да цакам Наивник
              или той ще черпи да не му развалям пазарлъка

да ви отклоня малко към литература
              https://www.facebook.com/telefona.bg...37814362979849
              ако нямате фейс може и тук да го пуснем
              http://milom.blog.bg/

Коментар

Нещо сте много дащни рано сабахлям май Големи обяви, голямо чудо. Аз пък продавам 50 декара на село. Търся им по 1500 кинта
                Наивник бил,а!! Хората си подаряват морета,песъчинки,звезди,а той,дайте ми тия 1500 кинта на декар,пък вие си се рейте из облаците.....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Не съм лош човек. Виж като става дума за разбирането на суверенитета...
                  Знам За това черпя с торта в кръчмата

Коментар

А самосвалът за какво служи? Вид вибратор ли е? Тъй де, под масата можеш да се подслониш, но под слона не моеш да се подмасиш.
                    То камион бре !!!
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Секстант. Служи за сваляне.
                      На звезди !!!
                      А самосвалът за какво служи? Вид вибратор ли е? Тъй де, под масата можеш да се подслониш, но под слона не моеш да се подмасиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                        Добро утро банда и усмихнат ден на всички !
                        Секстант май беше уреда , ама дали не се ползваше само за слънцето

пп Мечо , ако сам казала глупост , няма да ме шамариш , а ще ходим в кръчмата за по питие
                        Не съм лош човек. Виж като става дума за разбирането на суверенитета...
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Ще ми ги свали от небето със секс ... забравих как точно беше наименованието на уреда
                          Секстант. Служи за сваляне.
                          На звезди !!!
                          tnm

Коментар

Като на циганска сватба сме....Много обещания , малко даване...
                            Важното е желанията / пожеланията ... Пък все нещо може и да се получи с магиите

Коментар

Нещо сте много дащни рано сабахлям май Големи обяви, голямо чудо. Аз пък продавам 50 декара на село. Търся им по 1500 кинта
                              Като на циганска сватба сме....Много обещания , малко даване...

Коментар

• http://www.dnes.bg/zvezdi/2013/10/29...romenia.204199

Променени ли не, нека сърцата ви да бъдат като автобус 94 преди 30г....винаги да има място за още един човек....

Коментар

Working...
                                X