Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНещо сте много дащни рано сабахлям майГолеми обяви, голямо чудо. Аз пък продавам 50 декара на село. Търся им по 1500 кинта
Не лъжи , още не си си купил село , за да продаваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобра утро на всички !
Подарявам ви цялото море, барабар със всичките песъчинки........
Благодаря
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИзползва се точно по предназначение както е казал Мечо. С него се сваля цялото небе
Ихаааа . Блазе и на tnm .
пп tnm , направи някое наричане , че ти завидях . Благородно и с добри чувства , ама завидях
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро банда и усмихнат ден на всички !
Секстант май беше уреда , ама дали не се ползваше само за слънцето
пп Мечо , ако сам казала глупост , няма да ме шамариш , а ще ходим в кръчмата за по питие
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобро утро tnm
Подарявам ти цялото небе, барабар със сичките му звездиПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеХа ха, Мечо пак се измъкна по терлици с тоя "уникален" подарък. Само и кажи и как да си го получи
П.П. Добрутру на всички!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобро утро tnm
Подарявам ти цялото небе, барабар със сичките му звезди
П.П. Добрутру на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Снощи ходих на разходка из природата. Загледах се в небето и забелязах, че цялото е отрупано в звезди. Бяха толкова много, разпилени в тъмнината като блестящи малки камъчета...
Слънчев есенен ден на младежите и девойките!
Подарявам ти цялото небе, барабар със сичките му звездиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеЗнаеш ли защо трябва да е така ?
пп Развинтихте ми фантазията с тия магииПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Снощи ходих на разходка из природата. Загледах се в небето и забелязах, че цялото е отрупано в звезди. Бяха толкова много, разпилени в тъмнината като блестящи малки камъчета...
Слънчев есенен ден на младежите и девойките!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар