IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Четита Нова Година !
    Да сте живи и здрави !
    Да сте изпълнени с благодат !( На кой повече в душата , на кой повече в тялото.....)
    Честита Новата 2014 година и от мен! На всички!

Здраве, берекет и благоденствие! Любов и другите "екстри" - не пожелавам, защото определено ги включвам в благоденствието, но и не се съмнявам, че всички си ги имате, включително и тия ... 3 неща..., особено пък - последното от трите /еденье, пиенье и другото, деТ Се му забравям името...

На себе си пожелавам равни части благодат - в тялото и душата /т.е. - искам да се запази равновесието, а не благодатта да е локализирана повече в определени точки.......
    Last edited by annbet; 01.01.2014, 13:23.

Коментар

• Има светлина в тунела!!! Вчера в 12 с чаша червено вино гледах фойерверките. От години не е гърмяно толкова. Много и продължително. Страхът си заминава. Трябва да се научим да работим повече, трябва да се научим да пазим изработеното от наглата пасмина, която иска да ни го отнеме и нещата ще потръгнат.
      Така я виждам аз 2014!

Коментар

• Четита Нова Година !
        Да сте живи и здрави !
        Да сте изпълнени с благодат !( На кой повече в душата , на кой повече в тялото.....)

Коментар

• ЧНГ -Пожелавам на всички да сме Живи,здрави ,прави и корави
          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Време е да се сяда на масата.
            Затова ще използвам времето, докато другите се занимават с подреждането на чашите и салфетките да ви направя едно наричане за благополучие:

Тайфата, здраве, късмет и берекет!
            Кога губите, да губите по малко
            кога печелите, да печелите по много
            кога сте тъжни, да е за кратко
            кога сте весели, да е за дълго
            болестта от вас да бяга
            здравето да е на прага
            жито, просо, мед и масло,
            отвсякъде се наливало
            през врати и прозорци преливало!

РЕЧЕНОТО ДА СТАНЕ!
            Да стане!

Много хубаво наричане, Тнм. Да ти се връща.

Честита Нова Година и Честит Имен Ден на имениците!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              Ха добрутру, и Ч.Н.Г. и от мен!

Ще ви споделя за едно прозрение което ме озари в Новогодишната нощ, и което смятам да направя свое верую и кредо в живота. Това прозрение ми даде отговора на толкова фундаменталния въпрос разделящ до голяма степен Западния, където "целта оправда средствата" от Източния, където "пътят е по-важен от целта", модели на философия и поведение. И както често се случва с прозренията, и това ме озари като светкавица в тъмна нощ, и ме "удари" като гръм от ясно небе, когато се намирах в едно особено приятно и спокойно състояние на тялото и духа
              И то беше това... Че нито целта нито пътят са толкова важни, по-важен е начинът, начинът по който минаваме по пътя към целта!

И в тоя ред на мисли освен традиционните пожелания за здраве, щастие и късмет ще ви пожелая и това каквато и цел да преследвате през годината и по който и път да минавате към нея, да го правите със чувство, страст, отдаденост, но най-вече със елегантност и стил!

Хубав ден на всички!
              много хубаво казано
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Ха добрутру, и Ч.Н.Г. и от мен!

Ще ви споделя за едно прозрение което ме озари в Новогодишната нощ, и което смятам да направя свое верую и кредо в живота. Това прозрение ми даде отговора на толкова фундаменталния въпрос разделящ до голяма степен Западния, където "целта оправда средствата" от Източния, където "пътят е по-важен от целта", модели на философия и поведение. И както често се случва с прозренията, и това ме озари като светкавица в тъмна нощ, и ме "удари" като гръм от ясно небе, когато се намирах в едно особено приятно и спокойно състояние на тялото и духа
                И то беше това... Че нито целта нито пътят са толкова важни, по-важен е начинът, начинът по който минаваме по пътя към целта!

И в тоя ред на мисли освен традиционните пожелания за здраве, щастие и късмет ще ви пожелая и това каквато и цел да преследвате през годината и по който и път да минавате към нея, да го правите със чувство, страст, отдаденост, но най-вече със елегантност и стил!

Хубав ден на всички!
                Last edited by kev; 01.01.2014, 11:27.

Коментар

• Честита Нова Година, Мечо!
                  Честита Нова Година, тайфата!

Здраве, щастие и късмет през Новата 2014 година!

П.П. Добро утро!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Ч.Н.Г.
                    Много здраве и любов в семейството.
                    Много Топлина и спокойствие в душата.
                    И много пара в джобата.
                    Пожелавам на всички Българи да сме една идея по позитивни и усмихнати през новата година.
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• За много години!!!
                      Да сте живи и здрави!

Коментар

• Добро утро tnm
                        Добро утро на почти всички

За много години !!!
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• До-о-обро утро-о-о-о,
                          Виетнам!

http://www.youtube.com/watch?v=AwSra5p8MDw

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Ч.Н.Г. 2014 ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- МНОГО ЗДРАВЕ КЯР И БЕРЕКЕТ

Коментар

• Ей, тия дръпнатите зъркели и кенгуратата вече се накъркаха - па, ние още се мотаме по трасето да'е ..

Коментар

• аз че тренира и после на раота.......с интееернационала светът ще подновиммм
                                Вся Власть Советам

Коментар

Working...
                                X