IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Добро утро tnm
    Добро утро на всички

Чисто субективно погледнато, ние сме прави, защото сме НИЕ.
    Модераторите имат суверенното право да са прави, дори когато грешат.

Другото е презрян обективизъм.
    МАНИПУЛАТОР!!!*

* Автор - ИваноФ
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Добро утро, Мечо!
      Добро утро, тайфата!

Преди да ни изтрият писаниците, да пожелая на тайфата успешен последен работен ден от седмицата!
      Добро утро tnm
      Добро утро на всички

Чисто субективно погледнато, ние сме прави, защото сме НИЕ.
      Модераторите имат суверенното право да са прави, дори когато грешат.

Другото е презрян обективизъм.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
        Добро утро, тайфата!

Преди да ни изтрият писаниците, да пожелая на тайфата успешен последен работен ден от седмицата!
        Мечо

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
            Вариантите са много. Може и с беконче...
            Аз подготвям почвата за перлата в короната - бобеца,

ма му замислям едни джоланки да му заровя в него, па ще видим.
            Още не се чувствам готов за боба на пещ...
            Е, хайде де - само се обади като го сложиш, адрес и форумО да дотърчим след 6 часа. Ще си носим и прибори

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
              Е, то хубаво ама... Брат ти бил зам. шеф на еди си какво си -няма лошо. Твой колега/състудент е изп. директор - няма лошо. Ама ти къде си в цялата схема? Това, че брат ти бил, а колегата ти е сега - прави ли те автоматично най-компетентният в държавата по корабостроене /аз си нямам и понятие от това/?!! Смешна работа... Нямам думи...
              Аз ви казвам, че няма корабостроене вече в България.

Кораб не можеш да направиш с чалгаджийки-певачки, сервитьорки, продавчки в магазинчета на щанд и мъже охранители с пищоф на гъза да си бъркат по дупките или всеки втори да е политик или футбалер в БГ с татуси и обици.

Т'ва ви е икономиката вече на БГ-то. К'ви кораби - не ме разсмивай ... - още 1998 година ви отнесоха целия състав в чужбина да се реализира. Утре, ако държиш ще ти кажа и колко общо кораба са построени в коробостроителниците на Варна, Бургас и Русе - няма да имат 5 предполагам.

П.П. Най-малкото имам точно такава диплома и колкото фрост студент да съм бил ( хипотетично ) се предполага, че малко повече знам от всезнайкото Зарко.

Нали го знаеш типажа на Всезнайковците и многознайковците, дет' бъка БГ от тях и първия му лаф е: "А, бе ти не си питал, ама ако ме питаш да ти кажа ..."

Ей, такива съм уволнявал поне 15 души кат' съм мениджирал проекти. Прекъсвам и го казвам: "Да - не съм те питал и не ми казвай. Досега ти се дължи толкоз - ето ти заработеното и бягай да ръсиш акъл на друго място. Като ви питам от какво имате нужда, мълчите кат' задници. Кат' никой не ви пита - ми ръсите акъли." Ай, на друго място - там ще те оценят.
              Last edited by marandi; 18.10.2013, 02:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
                Бате, Маранди, наздраве! Тези дни и аз имах ядове с отключването на един уж нов катинар на една врата Оказа се, че повечето от този тип катинари имат фабричен дефект-слагаш ключа и след това дигаш същия(ключа), обираш луфта, и тогава въртиш и отключваш. Два часа(буквално)си играех с нея(вратата)и бях готов вече да я отварям с крак, когато дойде да ме види к''во се мъча един стар разбирач .....-За крадец не ставаш!- Дай аз да опитам ми вика. Въпросният с две движения ми спести сигурно още няколко часа мъки, за да оправям след отварянето с крак вратата. Не мога да определя поуката каква е, щото не изпробвах здравината на катинара, а за секретността мисля е в минус и не е в полза за тозиq който го употребява(катинара).
                Бе, вратата бук или дъб да'е .... - то и аз кат' си забравих ключа първия път ( завчера ) и викам бия един шут и влизам и после ще оправям касата.

Да, да ... - ама, не - те не мърда. Па, бия яко, щот' футбол/самбо 15 години - 100 кила човек ще го метна над 5 метра, ама тая врата не мръдна и се вцепих.

Е, викам наиграх се - па най-досадно е да си слязал до кварталното магазинче без телефони, кинти, документи и кот' се сетиш.

Демек няма и кого да викна и вися кат' добрия пес пред вратата да чакам комшиите да се приберат.

П.П. Не познавам и крадци да'е .... те щяха да влязат с поглед, па ние се измъчихме.

Утре ще ходя на един ключар вече да взема читав патрон, че тоя баси ментака излезе - ама ся Ламята се прибра и ще има кой да отваря отвъртре, щот' отвън е с топка само и няма как да демонтираш нищо - всичко е скрито. И тя не се заключва вратата само я дръпваш и горе езичето прави цък и дотам.

Ще извадя 5-6 ключа - ще раздам поне 3 на комшиите да има и повече да не се случва.

Че съм на 3-тия етаж външен хапартамент - демек няма откъде да се прескочи, щот' терасите въобще не се допират с тия на комшиите.

По-рано кат' бях малък и не ме беше страх от високото - се разхождах по парапета и стоя седнал на перваза с 2-та крака да се клатят надоле, ама беше някога - после ми влезе страх от високо.

Днес Ламята ми вика - ти забрави ли, че като беше малък пак се бяхме заключили и те пускахме с едни въжета от 4-ия етаж да влезеш да ни отвориш. Викам забравил съм - то сигурно е било преди 200 години т'ва да'е ...

Ха, наздраве!

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=BfSlaBS_F-o Лека нощ на бандата

Коментар

• Бате, Маранди, наздраве! Тези дни и аз имах ядове с отключването на един уж нов катинар на една врата Оказа се, че повечето от този тип катинари имат фабричен дефект-слагаш ключа и след това дигаш същия(ключа), обираш луфта, и тогава въртиш и отключваш. Два часа(буквално)си играех с нея(вратата)и бях готов вече да я отварям с крак, когато дойде да ме види к''во се мъча един стар разбирач .....-За крадец не ставаш!- Дай аз да опитам ми вика. Въпросният с две движения ми спести сигурно още няколко часа мъки, за да оправям след отварянето с крак вратата. Не мога да определя поуката каква е, щото не изпробвах здравината на катинара, а за секретността мисля е в минус и не е в полза за тозиq който го употребява(катинара).

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                      Да не кажеш пак мръсната дума - с.....о , че ще ни изтрият всички сигурно до 1 май
                      Ще ни изтрият, ако сам не се изтрие...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Всичко пия - бензин, нафта, антифриз ...

Днес отивам пак до магазина да си взема пиячка и цигари - уж вчера нов патрон, нови ключове - баси боклука.

Връщам се - той заяде на средата и не се заклини - нито надясно, нито наляво - нито напред, нито назад.

Взех от комшията едни клещи и го счупих - баси ментето.

После чаках другия комшия да се прибере и сварихме да го извадим от патрона с чука и длетото да го превъртаме.

Вчера бях оставил резервен ключ да им по прага на вратата - 'айде и той заседна по същия начин, ама поне не го счупихме и пак бой с чука и длетото напред-назад да го завъртим отвори.

П.П. Ся ми иде Ламята от Варна и ми вика ти не си ли гладен ( демек що не съм му сготвил ).

Викам аз 2 дена не мога се прибера, бря - оправай се, че съм в мензис яко. Утре ще ходя на ключар да ми даде един свестен патрон, да ми нагласи 4-5 ключа да ги тества и т.н.

Тоя патрон ми го продадоха за Пловдивски по БДС - нищо общо със севрния елен, ама като е опакован иди го разбери какъв е
                        Да не кажеш пак мръсната дума - с.....о , че ще ни изтрият всички сигурно до 1 май

Коментар

Той тоя за 3 дни му отговориха 2-ма и ще скъса синджира - да'е самотника да'е ...

Стана дзВиздъ веднага - ся ко да му казвам, че брат ми беше зам-шефа на К1, а в момента изп. директор на цялата коробостроителница ми е един колега/състудент.

Ама, аз съм си "измислял" - виждал съм прости парчета, ама тоя цепи мрака.

Ха, наздраве!
                          Е, то хубаво ама... Брат ти бил зам. шеф на еди си какво си -няма лошо. Твой колега/състудент е изп. директор - няма лошо. Ама ти къде си в цялата схема? Това, че брат ти бил, а колегата ти е сега - прави ли те автоматично най-компетентният в държавата по корабостроене /аз си нямам и понятие от това/?!! Смешна работа... Нямам думи...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Какво пиеш?
                            Наздраве!
                            Всичко пия - бензин, нафта, антифриз ...

Днес отивам пак до магазина да си взема пиячка и цигари - уж вчера нов патрон, нови ключове - баси боклука.

Връщам се - той заяде на средата и не се заклини - нито надясно, нито наляво - нито напред, нито назад.

Взех от комшията едни клещи и го счупих - баси ментето.

После чаках другия комшия да се прибере и сварихме да го извадим от патрона с чука и длетото да го превъртаме.

Вчера бях оставил резервен ключ да им по прага на вратата - 'айде и той заседна по същия начин, ама поне не го счупихме и пак бой с чука и длетото напред-назад да го завъртим отвори.

П.П. Ся ми иде Ламята от Варна и ми вика ти не си ли гладен ( демек що не съм му сготвил ).

Викам аз 2 дена не мога се прибера, бря - оправай се, че съм в мензис яко. Утре ще ходя на ключар да ми даде един свестен патрон, да ми нагласи 4-5 ключа да ги тества и т.н.

Тоя патрон ми го продадоха за Пловдивски по БДС - нищо общо със севрния елен, ама като е опакован иди го разбери какъв е

Коментар

Той тоя за 3 дни му отговориха 2-ма и ще скъса синджира - да'е самотника да'е ...

Стана дзВиздъ веднага - ся ко да му казвам, че брат ми беше зам-шефа на К1, а в момента изп. директор на цялата коробостроителница ми е един колега/състудент.

Ама, аз съм си "измислял" - виждал съм прости парчета, ама тоя цепи мрака.

Ха, наздраве!
                              Какво пиеш?
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• Мечката поне е виждал кораб на живо и поздравления, за което.

В Софето разни партийни шматки гледат корабите на картини по стените и си мислят, че разбират нещо.

Даже ми и обясняват кое как било

Коментар

Working...
                                X