Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениепо туй време не е много за мислене,сега вече се действа
П.П. Споко, я виж бати Шумахер к'ва нова година шъ кара - ти си цвете напрау
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЛорда съм го главила за сват, но ако момата ти е в подходящата възраст, може и с теб да започна преговори.
Наздраве!малка ми е още, не е за даване,просто се подготвям от далече
Ха наздраве ,аз засядам на масата,весело.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСя като се замислих, и не моа си спомня ква му беше мелодията на коминтерна
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМамуне-не избежно е братче,не можеш цял живот да го държиш за ръчичка.
момчето ти е умно до колкото знам,има си глава на раменете,не вярвам да я ползва само за равновесие,спокойно,преодолей го вече.
На мен ми е по- тежко ,че имам мома,и ме боли сърцето как някой хайванин............
Айде наздраве!.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Време е да се сяда на масата.
Затова ще използвам времето, докато другите се занимават с подреждането на чашите и салфетките да ви направя едно наричане за благополучие:
Тайфата, здраве, късмет и берекет!
Кога губите, да губите по малко
кога печелите, да печелите по много
кога сте тъжни, да е за кратко
кога сте весели, да е за дълго
болестта от вас да бяга
здравето да е на прага
жито, просо, мед и масло,
отвсякъде се наливало
през врати и прозорци преливало!
РЕЧЕНОТО ДА СТАНЕ!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениепо туй време не е много за мислене,сега вече се действаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСя като се замислих, и не моа си спомня ква му беше мелодията на коминтернаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНие имаме баба, която ще изпълнява функцията. Ще бъдат в съседен на бабата апартамент - сами
Казах му да не ползват пиратки.
Той каза добре и отидоха да купуват пиратки
момчето ти е умно до колкото знам,има си глава на раменете,не вярвам да я ползва само за равновесие,спокойно,преодолей го вече.
На мен ми е по- тежко ,че имам мома,и ме боли сърцето как някой хайванин............
Айде наздраве!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеот де те изписаха
Бъбречно каменна болест бре
Избутах ги каманаците-не се знае до кога
Хайде ще удрям лактите-весело на всички!!!!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВ 18:00 часа и моят потегля към мястото на срещата. Не знам как бащата на един от диваците се е навил да изпълнява ролята на синя каска в новогодишната нощ
Казах му да не ползват пиратки.
Той каза добре и отидоха да купуват пиратки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ, прояви малко т ворчество де
Математика с ученичка с къса поличка
Спорт за двама с мацка по пижама.... и т.н.
Мааа му, порастнаха. Моят отива да посреща с приятели
Живи и здрави. Не знам как бащата на един от диваците се е навил да изпълнява ролята на синя каска в новогодишната нощ
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар