Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
За по-сигурно, вземи, та си внеси протеста в писмен вид на адрес: ул. Лайош Кошут №6, Арменска апостолическа църква.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Dnes май ще се размине! А и Арахна вече е тествал новия покрив. ))
НаречИ за съответното време, каквото ви е нужно из хабитатаНаздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Протестирам! Хич ме съм задълбочен, ами повърхностен. Така се живее по-лесно. Не набеждавай! Глей си примрялите мушката и им пей приспивни песни. Може и траурни химни. Да пием за лекия живот и плъзгането по гладката му излъскана повърхност!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКато споменахме дъжд, вчера безценното ми камъче ходи да се развява до Голямо село. Стига у столицата - там порой. Звъни ми по телефона и мрънка, по-задълбочено дори от Арахната. Валяло, пък той бил без чадър, пък видял бил в Синоптика, че щяло да вали продължително ...
- Е - отговарям му - що сега гледаш Синоптика!? Не можа ли, тази натоварваща психиката ти дейност да я свършиш у хабитата и да се явиш подготвен на местопредназначението.
Тцъ, не можел. Тежки ангажименти го били налегнали и нямал възможност да фърли едно око на дисплея на телефона. И продължава да мрънка.
- Е - отговарям му отново - аз чадър не мога да ти изпратя. Да си тръгнал с колата.
Въобще, много им е тежък живота на част от тийнейджърите. Трудно правят връзка между причина и следствие.
Наздраве!
Коментар
-
Като споменахме дъжд, вчера безценното ми камъче ходи да се развява до Голямо село. Стига у столицата - там порой. Звъни ми по телефона и мрънка, по-задълбочено дори от Арахната. Валяло, пък той бил без чадър, пък видял бил в Синоптика, че щяло да вали продължително ...
- Е - отговарям му - що сега гледаш Синоптика!? Не можа ли, тази натоварваща психиката ти дейност да я свършиш у хабитата и да се явиш подготвен на местопредназначението.
Тцъ, не можел. Тежки ангажименти го били налегнали и нямал възможност да фърли едно око на дисплея на телефона. И продължава да мрънка.
- Е - отговарям му отново - аз чадър не мога да ти изпратя. Да си тръгнал с колата.
Въобще, много им е тежък живота на част от тийнейджърите. Трудно правят връзка между причина и следствие.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Стига с този дъжд, Преци! С Арахната луди станахме да си препращаме гондолата от хабитата до Голямо село и обратно.
Наздраве!
НаречИ за съответното време, каквото ви е нужно из хабитатаНаздраве!
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Last edited by precakanoto; 18.07.2018, 17:45.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Благодарско,. да изстудим, и разлеем за всеки, като разхлаждащо
[ATTACH=CONFIG]n3360154[/ATTACH]
А ако завали ще е готино. Но ме съмнява, че може да не стане и ще се разхлаждаме с диня или сладолед
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеХайде и аз почерпя едни ябълки.
[ATTACH=CONFIG]n3360136[/ATTACH]
https://m.youtube.com/watch?v=-Ro8-ngA8gsLast edited by Lelq; 18.07.2018, 17:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеХайде и аз почерпя едни ябълки.
[ATTACH=CONFIG]n3360136[/ATTACH]
А ако завали ще е готино. Но ме съмнява, че може да не стане и ще се разхлаждаме с диня или сладоледНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Особено, ако са изварени в подходящ казан...
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЧерпя следобедно кафе за който хуубаво е похапнал:
(днес вафли)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Особено, ако са изварени в подходящ казан...
Наздраве!Наздраве !
- 1 like
Коментар
Коментар