Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
.........................................
наздраве, че забих в крива тема
Не бре....Заби в кривата дупка...
Наздраве !
пп Голяма простотия написах, но съм на 2х25 от дълбоките резерви, със салата от чудни розови домати....
Last edited by 4i40; 03.09.2019, 18:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнениеОоо!
Меа кулпа!
Кой за кво си мисли...иначе това суингинга е интересно нещо, но някакси не е за мен, мисълта ме стресира. Обаче за война и като знаеш, че е твърде вероятно да не се завърнеш, мисля, че определено би помогнало. Може да се направи аналогия, макар и далечна, с педерците-войни от Спарта - като се биеш за любовника си рамо до рамо, някакси да им се получавали нещата. И с еничарския корпус е било подобно положението...
наздраве, че забих в крива темаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВторият му брат със съпругата си са били шампиони по суинг на хабитата. Виждала съм наградата. Мисля, че беше от 1951 година.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Swin...estern_society
Това е благородно.Last edited by grisow; 03.09.2019, 18:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Засега като гледам жертвите не са точно от този порядък.
Наздраве, чужденеций!
П.П. Баща ми е изтърсака в семейството. С най-голямата си сестра имаха около тридесетина години разлика, а с най-големият си брат - около двадесет и пет.
Вторият му брат със съпругата си са били шампиони по суинг на хабитата. Виждала съм наградата. Мисля, че беше от 1951 година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
https://www.youtube.com/watch?v=krEtvtJMbxg RTSF 2016 - Shag Performance - Stephen & Chanzie, Arnas & Egle
...поне такива жертви ....
Наздраве, чужденеций!
П.П. Баща ми е изтърсака в семейството. С най-голямата си сестра имаха около тридесетина години разлика, а с най-големият си брат - около двадесет и пет.
Вторият му брат със съпругата си са били шампиони по суинг на хабитата. Виждала съм наградата. Мисля, че беше от 1951 година.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=iFUYpqMf9AU
Jive Bunny and the Mastersmixers Megamix from the 50’s
По здрав за виртуалните мераклии и мераклийки ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМдъъъ, аз като приказвам, че редовният секс изисква жертви - било то материални или емоционални - някои хора не искат да ми повярват.
Наздраве!
...поне такива жертви ...
Коментар
-
Добро утро, тайфата!
Забелязвам, че когато физически по-силната част от човешкия род даде преда на долната глава, вместо на горна, случват се разни ексцесии. Със задоволство констатирам, че по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието не е изключение.
Обитателите на пещерата се увеличиха с един брой непълноправен дзвер. Изключително игрив и типичен хищник, което означава, че денем спи, а нощем буйства. В кочинката на кльощавия. По думите на титуляра на стаята, добичето използва покоя на нощта, за да хрупа гранули и да лочи вода от паничката. Звукът от тези дейности се чувал много отчетливо и се набивал у мозъка на безценното камъче на мама.
Сутрин убежището добива характеристика на минно поле - резултат от физиологиите на псето... Към това трябва да добавим и тормоза от страна на собственичката на дзвера, която звъни по всяко време на денонощието с въпроси за текущото му здравословно състояние. Общо взето, кльощавият е в потрес и се оглежда за някаква ритуална форма на самоубийство - сепуко, мепуко ... или нещо от сорта.
Мдъъъ, аз като приказвам, че редовният секс изисква жертви - било то материални или емоционални - някои хора не искат да ми повярват.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Наш Тарантул можел да повтаря...
Постовете , но все е нещо ...
Наздраве !
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Наш Тарантул можел да повтаря...
Постовете , но все е нещо ...
Наздраве !
Коментар
Коментар