If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Както казваше един мой професор: Обикновените хора пробиват дупки, а ние - инженерите- правим отвори
Та, значи Петроф, според мен 4i40 си е баш у подходящата възрас
Наздраве!
...бе ти кво мислиш , и аз не съм много по спорта , зряла възраст - мъдра възраст , затуй наздраве !
браво чичак , всъщност ти ли си по дърт или бате Пешо ...той е около или малко над педестака...
Както казваше един мой професор: Обикновените хора пробиват дупки, а ние - инженерите- правим отвори
Та, значи Петроф, според мен 4i40 си е баш у подходящата възрас
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ти Леля НЕ меси.
А СКЛАДА, въобще не споменавай без уважителна тому причина ...
дА !!!
Аааа, към СКЛАДА винаги подхождам с необходимото за това уважение.
Ама това не пречи от време на време да проявявам и малко женско любопитство
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
В сърцето ми, УВАЖАЕМА има МНОГО, АМА МНОГО ...
НО, ПОВЕЧЕ ИМА в СКЛАДА !!! Какот ПОЖЕЛАЕШ - го ИМАШ.
дА !!!
Уффф, е ся, как ми се желае една хладна бира....
Ама ...
Първо ще попитам Lelq дали наистина в склада има сичко и тогаз ще си пожелая.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Като прочетоФ за бяло вино, та се сетих нещо с една камара продукти..., а бялото вино - може да е в количества - по избор, силно охладено...
Та - пригответе си в един пъпеш плодова салата със следните съставки /които могат да бъдат допълвани или намалявани, според вкуса/: 2-3 нектарини /праскова/, круша, ягоди и/или малини, ябълка, грозде, банан, портокал... Обелени, нарязани, в съд - в хладилника.
От пъпеша се отрязва 1/3 /останалото се пълни с плодовете и дресинга/ и се почистват семките, като страните могат да се оформят по подходящ начин - напр. - вълнообразно или с върхове. Може да се отстрани и част от сърцевината на пъпеша, за да се поберат съставките от пълнежа /плодове и дресинг/€
За дресинга: 1/2 кофичка заквасена сметана или кисело мляко /краве, биволско или овче - според вкуса/, 3-4 суп. лъжици мед, 3-4 суп.лъжици пудра захар, 100-200 гр. кокосови стърготини, настъргана кора от лимон, по вкус - 2-3 капки есенция, 50-100 гр. БЯЛО ВИНО.... Разбиват се съставките на дресинга и също се поставят в хладилника при плодовете - за около час-два.
Преди да се напълни пъпеша /който също е бил в хладилника/ - плодовете и дресингът се разбъркват.
Обърнете внимание на най-важният съвет в рецептата: останалата част от БЯЛОТО ВИНО, която не е добавена към дресинга ДА НЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯ! Наздраве!
Отиде ми стройната кат фиданка фигура
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар