Стария Бен само песнички пуска във Фейса.Песнички дето са му на сЪрцето.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеГолям праз ....
Сяя, ако 1 млрд си показват задниците, защо и аз трябва да си го показвам......
пп Преди 6-7 г се снимах до портрета на Ван Гог....( сега му викат селфи ).Не знам кой изглеждаше по-голям идиот....Не трябва всичко да се показва на този свят....Къде ще остане елемента на неприятната изненада....
Баце,
имам неколко познати жени, като ге погледнеш на слимките, дето монтират в световната мрежа интернет (убави ели лоши, е въпрос на вкус налЕ, НО), НИЩО ОБЩО С ЖИУОТА !!!
Как успяват да се нагласят, ъгъл, сенки, менки... Без намеса на фотошоп, ама НИЩО ОБЩО ...
А бе ЛЪЖАТ НИ !!!
ЛЪ-ЖАТ !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение+1
(въпреки че на 24 авгус потребителите са натфърлиле 1 милярт - баси мамата)
Сяя, ако 1 млрд си показват задниците, защо и аз трябва да си го показвам......
пп Преди 6-7 г се снимах до портрета на Ван Гог....( сега му викат селфи ).Не знам кой изглеждаше по-голям идиот....Не трябва всичко да се показва на този свят....Къде ще остане елемента на неприятната изненада....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЧичка,
Не съзирам никъде БИРА ?
Какво е това нещо ???
СРАМОТА !!!
Като се ( го) вдигна , ще черпя цялата кръчма по бира....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро на Кръчмата !
Ще пием ли днес ? ( що за риторичен въпрос.)
Аз започнах от 6 сабахлян ...
Цитросепт, шведска горчивка, фервекс...., аналгин, витамин Ц....
бах маа му , що нещо съм изпил...
Наздраве !
пп Всички болести да ви заобикалят !!!.
Не съзирам никъде БИРА ?
Какво е това нещо ???
СРАМОТА !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНямам регистрация във фейса и няма да си направя.....
(въпреки че на 24 авгус потребителите са натфърлиле 1 милярт - баси мамата)Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНямам регистрация във фейса и няма да си направя.....
Наздраве!
П.П. То аз като имам, като че ли го ползвам за нещо.
Дятето е оторизирано да приема покани и да ги отвърля. И да ми казва кога стане некое велико събитие у живота на дружките ми.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМи кАжете да си направиме дна група у фейса ......
Колето да спретне една Кръчма и у фейса. Смятай ква навалица ще настане. Немой си намери място за сядане
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМи кАжете да си направиме дна група у фейса ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМи що не ми пишеш у Скайпа или у Фейса!?
Там ограничения - йок
Наздраве!
пп Малийй, не ме беше тръшкал летен грип ( или нещо подобно...)
Бахти гадостта...Нищо не помага.... Старост - нерадост.
Освен да мина на ракия, друго не ми остана....
За ваше здраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИ ас исках да те питам на лични къде е кръчмата на Колето, да му подаря едни уникални 50 г плакати, ама ти е препълнена пощата....
пп КОЛЕ, къде ти е кръчмата бре !!!!?
Там ограничения - йок
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениерЕториката у парламенто !
тука е кръчмА !!!
Дай спИсъка, спИсъка дАй !!!
Мечо
Коментар
Коментар