IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ох, котьооооо, идеалка

шоковия, аз водка много рядко пия, но ракията, особено хубавата, ма не некви измислени 63-КИ, а истинска, хубава домашна ракия, примерно тройна преварка от хубав изходен продукт и едни 52-3 градуса е несравнима с нищо като добавка за салатата. И отбележи, че не съм особен фен На ракията със салата, предпочитам уиски с макадамия или лично печен бадем, обаче си е класика и това е. Хеле пък истинска крушова или дюлева, но не спирт и есенция. Иначе и водката с доматен сок е класика - Ути ми е правил веднъж едно такова доматено с водка, даже си добавих водка, голяма наслада за сетивата, ма всеки си има вкус де.

тнм, така е, ма и модераторурата ни често е оперирана от някои чувства, кво да ги правиш. Наздраве!
    не съм фен на никаво уиски. Гади ми се понякога само от миризата на некои ментета - от типа на ирландските... прррр, ау, пази боже, Префарцунено ми стои усикито на мен и драйфозно, не като национално питие и признавам че по-добре да е РАКИЯ E водката си е водка, де, особено с доматен сок настаящий. аауууу E затва трябва се гледат домати и да се пие само истинска пиячка
    Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Айде, от мен да мине, че Льелья е отпускарка.
      Ох, котьооооо, идеалка

шоковия, аз водка много рядко пия, но ракията, особено хубавата, ма не некви измислени 63-КИ, а истинска, хубава домашна ракия, примерно тройна преварка от хубав изходен продукт и едни 52-3 градуса е несравнима с нищо като добавка за салатата. И отбележи, че не съм особен фен На ракията със салата, предпочитам уиски с макадамия или лично печен бадем, обаче си е класика и това е. Хеле пък истинска крушова или дюлева, но не спирт и есенция. Иначе и водката с доматен сок е класика - Ути ми е правил веднъж едно такова доматено с водка, даже си добавих водка, голяма наслада за сетивата, ма всеки си има вкус де.

тнм, така е, ма и модераторурата ни често е оперирана от някои чувства, кво да ги правиш. Наздраве!
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

За 4i40 няма индикации, ама теб вече те е лепнал здраво
        Наздраве, Мрънкало!
        Ти да си мълциш. Требва и думите да пестиш. Нема да резилиш Габруу, я! Наздраве, Дрънрезилче!

Коментар

Не му прощава Алцекчо на наш Чичко. И аз това казвам.
          За 4i40 няма индикации, ама теб вече те е лепнал здраво
          Наздраве, Мрънкало!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Няма ядове, тя ТНМ обича да намеква някои неща иначе това суингинга е интересно нещо, но някакси не е за мен, мисълта ме стресира. Обаче за война и като знаеш, че е твърде вероятно да не се завърнеш, мисля, че определено би помогнало. Може да се направи аналогия, макар и далечна, с педерците-войни от Спарта - като се биеш за любовника си рамо до рамо, някакси да им се получавали нещата. И с еничарския корпус е било подобно положението...
            наздраве, че забих в крива тема
            Деликатна, преди всичко. Обаче, уважаемата модература немое ме оцени.
            Наздраве, хаджи!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение

шведската е по-харош, другите са "хахо-хихи"
              Харош, харош, ама требва имаш грош и да го жертваш за тройно филтриране. Мчи, то какво остава след тройно филтриране? . Пък беларуската хич не е лоша.

Коментар

Що само на пърцуци се надевате това шоковите терапии? Много сте прибързани. Трябва да изчакате да отлежи. Иначе немам против водката с доматеното пресовано и филтрирано. Дори водката да не е шведска.
                шведската е по-харош, другите са "хахо-хихи"
                Last edited by shokova terapia; 03.09.2019, 20:44.
                Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение

ква ракия бе, дано само не е домашна парцуца,
                  Водка с домати се пие, Водка!!, а не ракия.
                  Но добра водка, скандинавска, а не самагони. и боклуци
                  Що само на пърцуци се надевате това шоковите терапии? Много сте прибързани. Трябва да изчакате да отлежи. Иначе немам против водката с доматеното пресовано и филтрирано. Дори водката да не е шведска.

Коментар

Алцхаймерът не прощава.
                    Наздраве, 4i40!
                    Не му прощава Алцекчо на наш Чичко. И аз това казвам.

Коментар

Конякът е класа, не е за цървули като мен, но щом си рекъл, ще се правим на буржоа аристократ. Ся и един шоколад ще му отива, но там чакаме леля да се намеси
                      Айде, от мен да мине, че Льелья е отпускарка.

Коментар

Добро утро, тайфата!

Забелязвам, че когато физически по-силната част от човешкия род даде преда на долната глава, вместо на горна, случват се разни ексцесии. Със задоволство констатирам, че по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието не е изключение.

Обитателите на пещерата се увеличиха с един брой непълноправен дзвер. Изключително игрив и типичен хищник, което означава, че денем спи, а нощем буйства. В кочинката на кльощавия. По думите на титуляра на стаята, добичето използва покоя на нощта, за да хрупа гранули и да лочи вода от паничката. Звукът от тези дейности се чувал много отчетливо и се набивал у мозъка на безценното камъче на мама.

Сутрин убежището добива характеристика на минно поле - резултат от физиологиите на псето... Към това трябва да добавим и тормоза от страна на собственичката на дзвера, която звъни по всяко време на денонощието с въпроси за текущото му здравословно състояние. Общо взето, кльощавият е в потрес и се оглежда за някаква ритуална форма на самоубийство - сепуко, мепуко ... или нещо от сорта.

Мдъъъ, аз като приказвам, че редовният секс изисква жертви - било то материални или емоционални - някои хора не искат да ми повярват.
                        Наздраве!
                        Като започнах да чета, реших че най-после те е направил баба, ала уви. Пак добиче. Ще имаш да бегаш след него. Наздраве, Дръндобиче!

Коментар

Наздраве, чичо, домати с ракия е мега класика
                          ква ракия бе, дано само не е домашна парцуца,
                          Водка с домати се пие, Водка!!, а не ракия.
                          Но добра водка, скандинавска, а не самагони. и боклуци
                          Не е препоръка

Коментар

Черпа за доброто развитие на некои дълго провлачващи се начинания и доволства. Пийте, бре, не се майте!
                            Конякът е класа, не е за цървули като мен, но щом си рекъл, ще се правим на буржоа аристократ. Ся и един шоколад ще му отива, но там чакаме леля да се намеси
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !

Не бре....Заби в кривата дупка...

Наздраве !

пп Голяма простотия написах, но съм на 2х25 от дълбоките резерви, със салата от чудни розови домати....
                              Тие дълбоки резерви коги ще извадиш на светло, че да станат плитки, а?

Коментар

• Черпа за доброто развитие на некои дълго провлачващи се начинания и доволства. Пийте, бре, не се майте!

Коментар

Working...
                                X