If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
шоковия, аз водка много рядко пия, но ракията, особено хубавата, ма не некви измислени 63-КИ, а истинска, хубава домашна ракия, примерно тройна преварка от хубав изходен продукт и едни 52-3 градуса е несравнима с нищо като добавка за салатата. И отбележи, че не съм особен фен На ракията със салата, предпочитам уиски с макадамия или лично печен бадем, обаче си е класика и това е. Хеле пък истинска крушова или дюлева, но не спирт и есенция. Иначе и водката с доматен сок е класика - Ути ми е правил веднъж едно такова доматено с водка, даже си добавих водка, голяма наслада за сетивата, ма всеки си има вкус де.
тнм, така е, ма и модераторурата ни често е оперирана от някои чувства, кво да ги правиш. Наздраве!
не съм фен на никаво уиски. Гади ми се понякога само от миризата на некои ментета - от типа на ирландските... прррр, ау, пази боже, Префарцунено ми стои усикито на мен и драйфозно, не като национално питие и признавам че по-добре да е РАКИЯ E водката си е водка, де, особено с доматен сок настаящий. аауууу E затва трябва се гледат домати и да се пие само истинска пиячка
шоковия, аз водка много рядко пия, но ракията, особено хубавата, ма не некви измислени 63-КИ, а истинска, хубава домашна ракия, примерно тройна преварка от хубав изходен продукт и едни 52-3 градуса е несравнима с нищо като добавка за салатата. И отбележи, че не съм особен фен На ракията със салата, предпочитам уиски с макадамия или лично печен бадем, обаче си е класика и това е. Хеле пък истинска крушова или дюлева, но не спирт и есенция. Иначе и водката с доматен сок е класика - Ути ми е правил веднъж едно такова доматено с водка, даже си добавих водка, голяма наслада за сетивата, ма всеки си има вкус де.
тнм, така е, ма и модераторурата ни често е оперирана от някои чувства, кво да ги правиш. Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Няма ядове, тя ТНМ обича да намеква някои неща иначе това суингинга е интересно нещо, но някакси не е за мен, мисълта ме стресира. Обаче за война и като знаеш, че е твърде вероятно да не се завърнеш, мисля, че определено би помогнало. Може да се направи аналогия, макар и далечна, с педерците-войни от Спарта - като се биеш за любовника си рамо до рамо, някакси да им се получавали нещата. И с еничарския корпус е било подобно положението...
наздраве, че забих в крива тема
Що само на пърцуци се надевате това шоковите терапии? Много сте прибързани. Трябва да изчакате да отлежи. Иначе немам против водката с доматеното пресовано и филтрирано. Дори водката да не е шведска.
ква ракия бе, дано само не е домашна парцуца,
Водка с домати се пие, Водка!!, а не ракия.
Но добра водка, скандинавска, а не самагони. и боклуци
Що само на пърцуци се надевате това шоковите терапии? Много сте прибързани. Трябва да изчакате да отлежи. Иначе немам против водката с доматеното пресовано и филтрирано. Дори водката да не е шведска.
Конякът е класа, не е за цървули като мен, но щом си рекъл, ще се правим на буржоа аристократ. Ся и един шоколад ще му отива, но там чакаме леля да се намеси
Забелязвам, че когато физически по-силната част от човешкия род даде преда на долната глава, вместо на горна, случват се разни ексцесии. Със задоволство констатирам, че по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието не е изключение.
Обитателите на пещерата се увеличиха с един брой непълноправен дзвер. Изключително игрив и типичен хищник, което означава, че денем спи, а нощем буйства. В кочинката на кльощавия. По думите на титуляра на стаята, добичето използва покоя на нощта, за да хрупа гранули и да лочи вода от паничката. Звукът от тези дейности се чувал много отчетливо и се набивал у мозъка на безценното камъче на мама.
Сутрин убежището добива характеристика на минно поле - резултат от физиологиите на псето... Към това трябва да добавим и тормоза от страна на собственичката на дзвера, която звъни по всяко време на денонощието с въпроси за текущото му здравословно състояние. Общо взето, кльощавият е в потрес и се оглежда за някаква ритуална форма на самоубийство - сепуко, мепуко ... или нещо от сорта.
Мдъъъ, аз като приказвам, че редовният секс изисква жертви - било то материални или емоционални - някои хора не искат да ми повярват.
Наздраве!
Като започнах да чета, реших че най-после те е направил баба, ала уви. Пак добиче. Ще имаш да бегаш след него. Наздраве, Дръндобиче!
Черпа за доброто развитие на некои дълго провлачващи се начинания и доволства. Пийте, бре, не се майте!
Конякът е класа, не е за цървули като мен, но щом си рекъл, ще се правим на буржоа аристократ. Ся и един шоколад ще му отива, но там чакаме леля да се намеси
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар