Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
СПървоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЩо карантина бре?
не съм ходил у Китайско от 6 години, а у Италия още по-отдавна.
Турите нещо на масата, че е*аси деня......
течно да е молим....
и с градус да е , без шмекерии
Дей Колето бре....
ква е тая дЪржава???
пак ше Мигрирам, ма пусто ма фаща нУсталгия.....
Ей кво жиуотно е човека?!?!?!?)) Наздраве
градусовите на бара, сега им почва сезона
)
Луда работа, днес имам писмо от една авиокомпания, подканяща ме да си сменям полета до Рим в края на другия месец...и добавили - ако искате) Ми не искам, поне в момента не разбирам защо ме объркват
)
Преди няколко дни имах служебна среща с няколко китайци и се хванах как се чудех дали да я откажа. Набързо сметнах колко китайци има на земята, колко от тях щъкат по света, да речем всеки седми човек на планетата е китаец и като добавиш японци, корейци, виетнамци....дори филипинци в суматохата ги етикетираме на общо и стана всеки 5ти.
От к'во да се пазиш? Тези неща са извън нашия контрол и паниката с нищо няма да ни помогне.
Да се радваме на живота, такъв какъвто имаме и ни харесва, да се обичаме и да не забравяме сутринта да се усмигнем на Слънцето.
Нищо ново под него
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Ни съм махнаджия, ма ни обичам таквоз, ма по-добре от без хич, тъй ,че благодаря все пак.
Наздраве, свато!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Ни съм махнаджия, ма ни обичам таквоз, ма по-добре от без хич, тъй ,че благодаря все пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Льелье, тоа бил ходил хем у Китайско, хем у Талянско. Двойна карантина! От двете му страни с единична ше са Груича и Леля, що и те шетаха по Джабарско. Джаба може да ги е заразил. Ето тук за дезинфекция и приспиване на протеста.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЩо карантина бре?
течно да е молим....
Дей Колето бре....
ква е тая дЪржава???
Ей кво жиуотно е човека?!?!?!?
Коментар
-
Що карантина бре?
течно да е молим....
Дей Колето бре....
ква е тая дЪржава???
Ей кво жиуотно е човека?!?!?!?Last edited by hemilio; 25.02.2020, 20:34.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тук малко ме озадачи ... Почти нямам снимка, на която да съм усмихната.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
От малък съм крайно нефотогеничен. Размазвам се по снимките. Виж, ти на оная снимка, де си изрусена, много се набиваш на око с хитроватата усмивка и дяволития поглед. Наздраве, Дрънблонди!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Струва ми се, че ако пиеш толкова, колкото писа оная вечер ( 50 гр ракия и 200 + гр вино ) , ще пропуснеш последния лек.....
Наздраве !
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеА кафе поне?
Коментар
-
[QUOTE=4i40;n3544513][QUOTE=Trakatrak;n3544495]Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Не бре !
Викам си - пак ме принудиха да се поддам на изкушението...Бия глава в стена и за прочистване на тялото започвам да постя........
пп Аз не лъжа и не мамя !!! Падам си малко будала и като някой ми се жалва и рони сълзи , после ме прекарва с кинтите...
Коментар
Коментар