IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз пък мразя да мразя и обичам да обичам.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Мразя да вземам бързи решения ... и бавни решения мразя да вземам. Кат са замисла, мразя и да изпълнявам решения, взети от други ... затова мързелувам и си пия Бакардито.
      Наздраве!

Както е тръгнало, ще намразиш и писането.....
      Можеш да пишеш само - " Обичам да мразя и да къркам..."

пп Не си такъв човек .....

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
        Айде Наздраве
        И нема'а се сърдиш, ако нещо ... Просто с Тънъмъ-то ми напомнихте на една личност, която познавах и която знам, че пишеше във форума. Но засега намалихте това мое подозрение.... Засега....и с малко ....
        А и женска компания отдавна нямаше у Кръчмето след като Пухче-то се покри.Та се появихте с гръм и трясък и станАхте подозрителни обекти
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          О.К.Довечера штъ черпа още Морган
          There is no right way. Only your own way!

Коментар

Тенкс за кептъна шси го изпия с настроение , с думите си визирам вашата професия като цяло (трейдъри, инвеститори и т.н.) - бързите решения, които трябва да взимате; точните преценки... Защото ако един юрист трябва да съблюдава някакви срокове, то има достатъчно време да си подготви защита или обвинение, или пък мотиви по едно съдебно решение, спокойно може да се "консултира" със закона и практиката, докато съм останала с впечатление, че при вас опита и преценката, бързината - човешкият фактор е важен, личностните качества и др. зарежи не е важно, разбрахме се - не се знаем

Айде наздраве за хората, които не се познаваме лично, но понякога ни е драго да списваме у форумО и четем писанията си
            О.К.Довечера штъ черпа още Морган
            Life won't wait for you.

Коментар

Мразя да вземам бързи решения ... и бавни решения мразя да вземам. Кат са замисла, мразя и да изпълнявам решения, взети от други ... затова мързелувам и си пия Бакардито.
              Наздраве!
              Yamas!

Λ.Μαχαιρίτσας & S.Adamo ~ Au Cafe du Temps Perdu - http://www.youtube.com/watch?v=XtCVTiJ1fj0

Коментар

Тенкс за кептъна шси го изпия с настроение , с думите си визирам вашата професия като цяло (трейдъри, инвеститори и т.н.) - бързите решения, които трябва да взимате; точните преценки... Защото ако един юрист трябва да съблюдава някакви срокове, то има достатъчно време да си подготви защита или обвинение, или пък мотиви по едно съдебно решение, спокойно може да се "консултира" със закона и практиката, докато съм останала с впечатление, че при вас опита и преценката, бързината - човешкият фактор е важен, личностните качества и др. зарежи не е важно, разбрахме се - не се знаем

Айде наздраве за хората, които не се познаваме лично, но понякога ни е драго да списваме у форумО и четем писанията си
                Наздраве!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Не бе душа.Ни съ коси. Ама "Знам, при вас е сложно и много несигурно и всеки грешен ход води до немалко усложнения, но съм сигурна че ще намериш решение, защото можеш! - това ми говори, че си мислиш, че знаеш кой съм и къде бачкам. Иначе тенк ю за загрижеността.
                  Черпъ един Кептън Морган.

Коментар

Бенджи, интернет е голяма тъпотия и често пъти хората изпадаме в ужас, мислейки си,че някой ни познава или би узнал кои сме Не, че имаме от какво да се притесняваме! Не те познавам, просто бях добронамерена, защото ми се стори, че ти е кофти нещо, изхождайки от написаното. Явно е моя грешката и не съм разбрала (нали съм червена шапчица и блондинка) Не се сърди

п.п. този мой алтруизъм трябва да го обуздавам май, май
                    Не бе душа.Ни съ коси. Ама "Знам, при вас е сложно и много несигурно и всеки грешен ход води до немалко усложнения, но съм сигурна че ще намериш решение, защото можеш! - това ми говори, че си мислиш, че знаеш кой съм и къде бачкам. Иначе тенк ю за загрижеността.
                    Черпъ един Кептън Морган.
                    Life won't wait for you.

Коментар

Ирланско ле да е?
                      Yes.
                      Life won't wait for you.

Коментар

А добютру.Сипете едно кафе, ако можи.
                        P.S.Та Артемидке от къде ме познаваш, шъ кажеш ли ил'да пусна агентите?
                        Ирланско ле да е?
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

А добютру.Сипете едно кафе, ако можи.
                          Бенджи, интернет е голяма тъпотия и често пъти хората изпадаме в ужас, мислейки си,че някой ни познава или би узнал кои сме Не, че имаме от какво да се притесняваме! Не те познавам, просто бях добронамерена, защото ми се стори, че ти е кофти нещо, изхождайки от написаното. Явно е моя грешката и не съм разбрала (нали съм червена шапчица и блондинка) Не се сърди

п.п. този мой алтруизъм трябва да го обуздавам май, май
                          Last edited by artemida_sofyanska; 25.01.2013, 11:26.

Коментар

• А добютру.Сипете едно кафе, ако можи.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Втора поредна вечер Кръчмата празна .... прекалено буквално сте приели забрана за употреба на алкохол в деня преди избора ..... има време бе, алооо ....
                              Life won't wait for you.

Коментар

• ето ви малко за забавление

jabog.blog.bg/zabavlenie/2013/01/24/gregyri-pek-maitap-s-nai-goreshtiia-holivudski-aktior.1045848

Коментар

Working...
                                X