Аз пък мразя да мразя и обичам да обичам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМразя да вземам бързи решения ... и бавни решения мразя да вземам. Кат са замисла, мразя и да изпълнявам решения, взети от други ... затова мързелувам и си пия Бакардито.
Наздраве!
Както е тръгнало, ще намразиш и писането.....
Можеш да пишеш само - " Обичам да мразя и да къркам..."
пп Не си такъв човек .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
И нема'а се сърдиш, ако нещо ... Просто с Тънъмъ-то ми напомнихте на една личност, която познавах и която знам, че пишеше във форума. Но засега намалихте това мое подозрение.... Засега....и с малко ....
А и женска компания отдавна нямаше у Кръчмето след като Пухче-то се покри.Та се появихте с гръм и трясък и станАхте подозрителни обектиLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеО.К.Довечера штъ черпа още МорганThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеТенкс за кептъна шси го изпия с настроение, с думите си визирам вашата професия като цяло (трейдъри, инвеститори и т.н.) - бързите решения, които трябва да взимате; точните преценки... Защото ако един юрист трябва да съблюдава някакви срокове, то има достатъчно време да си подготви защита или обвинение, или пък мотиви по едно съдебно решение, спокойно може да се "консултира" със закона и практиката, докато съм останала с впечатление, че при вас опита и преценката, бързината - човешкият фактор е важен, личностните качества и др. зарежи
не е важно, разбрахме се - не се знаем
Айде наздраве за хората, които не се познаваме лично, но понякога ни е драго да списваме у форумО и четем писанията сиLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМразя да вземам бързи решения ... и бавни решения мразя да вземам. Кат са замисла, мразя и да изпълнявам решения, взети от други ... затова мързелувам и си пия Бакардито.
Наздраве!
Λ.Μαχαιρίτσας & S.Adamo ~ Au Cafe du Temps Perdu - http://www.youtube.com/watch?v=XtCVTiJ1fj0There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеТенкс за кептъна шси го изпия с настроение, с думите си визирам вашата професия като цяло (трейдъри, инвеститори и т.н.) - бързите решения, които трябва да взимате; точните преценки... Защото ако един юрист трябва да съблюдава някакви срокове, то има достатъчно време да си подготви защита или обвинение, или пък мотиви по едно съдебно решение, спокойно може да се "консултира" със закона и практиката, докато съм останала с впечатление, че при вас опита и преценката, бързината - човешкият фактор е важен, личностните качества и др. зарежи
Айде наздраве за хората, които не се познаваме лично, но понякога ни е драго да списваме у форумО и четем писанията си
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе бе душа.Ни съ коси. Ама "Знам, при вас е сложно и много несигурно и всеки грешен ход води до немалко усложнения, но съм сигурна че ще намериш решение, защото можеш! - това ми говори, че си мислиш, че знаеш кой съм и къде бачкам.Иначе тенк ю за загрижеността.
Черпъ един Кептън Морган., с думите си визирам вашата професия като цяло (трейдъри, инвеститори и т.н.) - бързите решения, които трябва да взимате; точните преценки... Защото ако един юрист трябва да съблюдава някакви срокове, то има достатъчно време да си подготви защита или обвинение, или пък мотиви по едно съдебно решение, спокойно може да се "консултира" със закона и практиката, докато съм останала с впечатление, че при вас опита и преценката, бързината - човешкият фактор е важен, личностните качества и др. зарежи
Айде наздраве за хората, които не се познаваме лично, но понякога ни е драго да списваме у форумО и четем писанията сиThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеБенджи, интернет е голяма тъпотия и често пъти хората изпадаме в ужас, мислейки си,че някой ни познава или би узнал кои смеНе, че имаме от какво да се притесняваме! Не те познавам, просто бях добронамерена, защото ми се стори, че ти е кофти нещо, изхождайки от написаното. Явно е моя грешката и не съм разбрала (нали съм червена шапчица и блондинка)
Не се сърди
п.п. този мой алтруизъм трябва да го обуздавам май, майИначе тенк ю за загрижеността.
Черпъ един Кептън Морган.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеА добютру.Сипете едно кафе, ако можи.
P.S.Та Артемидке от къде ме познаваш, шъ кажеш ли ил'да пусна агентите??
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеА добютру.Сипете едно кафе, ако можи.
P.S.Та Артемидке от къде ме познаваш, шъ кажеш ли ил'да пусна агентите?Не, че имаме от какво да се притесняваме! Не те познавам, просто бях добронамерена, защото ми се стори, че ти е кофти нещо, изхождайки от написаното. Явно е моя грешката и не съм разбрала (нали съм червена шапчица и блондинка)
Не се сърди
п.п. този мой алтруизъм трябва да го обуздавам май, майLast edited by artemida_sofyanska; 25.01.2013, 11:26.There is no right way. Only your own way!
Коментар
Коментар