If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съм са застопорила здраво у хабитатя. Още повече кога се разбра, че близките 3 - 4-ри петилетки тунел няма да се строи. Бизнесът отново ще процъфти.
Наздраве, Мрънта!
Не един, а три тунела обещаха. Некои стари занаяти съвсем ще западнат. А чираците и чиракините от тях ще требва се преквалифицират на етнографски експонати или в най-добрия случай да показват своите умения в стил "Бъфало Бил". Да пием за това, много ме кефи!
Не бъркай тръпчива с изтръпнала. Откак се отърколи къде Севлиево, все тръпнеш нема ли те натоварят у некой камион и те откарат на пазара у София. Или поне у Перник. Па може и до Вената да стигнеш. Наздраве, Дренка!
Съм са застопорила здраво у хабитатя. Още повече кога се разбра, че близките 3 - 4-ри петилетки тунел няма да се строи. Бизнесът отново ще процъфти.
Наздраве, Мрънта!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Тцъ! Тръпчива се харесвам повече. Пък и не трябва да лишавам диабетиците от приятната си компания.
Наздраве, Мрънкало!
Не бъркай тръпчива с изтръпнала. Откак се отърколи къде Севлиево, все тръпнеш нема ли те натоварят у некой камион и те откарат на пазара у София. Или поне у Перник. Па може и до Вената да стигнеш. Наздраве, Дренка!
Сека колибарска тънка, кисела, тръпчива дренка си мечтае да се изтърколи до полето и да стане дебела, жълта, сладка тиква, та да я изкльопат полендаците.. Наздраве, Кандидат-тикве!
Сека колибарска тънка, кисела, тръпчива дренка си мечтае да се изтърколи до полето и да стане дебела, жълта, сладка тиква, та да я изкльопат полендаците.. Наздраве, Кандидат-тикве!
Тцъ! Тръпчива се харесвам повече. Пък и не трябва да лишавам диабетиците от приятната си компания.
Наздраве, Мрънкало!
Мечо
Дур, ва ..., полендак! Нали знаеш какво ражда полето, а какво - планината? Канибал
Наздраве, Мрънта!
Кога ми стана себеподобна? Или още не се разпознаваш. Нищо, като почнем да те нарязваме и пропищиш, дано чуеш, че ти си в менюто на позицията на десерта с екшън оферта за гонене из чинията докато бегаш с ругатни на уста. Изискана кухня!
Дур, ва ..., полендак! Нали знаеш какво ражда полето, а какво - планината? Канибал
Наздраве, Мрънта!
Мечо
Дивак той. В кой век живеем, а той още яде себеподобните си
Наздраве, хаджи!
Кога ми стана себеподобна? Или още не се разпознаваш. Нищо, като почнем да те нарязваме и пропищиш, дано чуеш, че ти си в менюто на позицията на десерта с екшън оферта за гонене из чинията докато бегаш с ругатни на уста. Изискана кухня!
Туй таман на време го видях - жив и здрав, да ти е светло и безметежно името, без да е безхарактерно. Гледам една тиква в центъра на масата -това намек към тнм ли ще да е
наздраве
Къф ти намек, сервирах я още отначало на масата, за да се топи от яд и да стане по-крехка и сладка. Накрая ще я схрускаме.
Туй таман на време го видях - жив и здрав, да ти е светло и безметежно името, без да е безхарактерно. Гледам една тиква в центъра на масата -това намек към тнм ли ще да е
наздраве
Дивак той. В кой век живеем, а той още яде себеподобните си
Наздраве, хаджи!
Мечо
наздраве
Хаха...
И аз си мислех за тиквата, но всекакви намеци ми бяха чужди ...
Понеже днес е един хубав ден за веселяците, но пък разни подли вируси ни дебнат, мисла да почерпа в тесен кръг, без разни приказливи каки, лели, стрини, баби и яги, само сериозни пиячи и похапвачи. Честит Тончовден на всички тончета и д(р)ончета! Наздраве!
наздраве
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар