If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бе, не бре. Напрайх няква хасоциация кат го видех човекот как оглежда бутилките с ром. И в мен възникна едно подозрение ... пък сега и друго подозрение мъ затормози.
Да ни си станал нещо въздържатель!? Щот един път днес не речи: Наздраве!
Не ти, не ти. Другата дама имАх навъвпредвид и нейният коментар
Айде наздраве
Зех да се притеснявам, че толкова хора си мислЪТ че ме знаят кой съм и къде съм.
Бе, не бре. Напрайх няква хасоциация кат го видех човекот как оглежда бутилките с ром. И в мен възникна едно подозрение ... пък сега и друго подозрение мъ затормози.
Да ни си станал нещо въздържатель!? Щот един път днес не речи: Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
П.П. Снощи у Лидлът един господин доста обикаляше кашонте с Кептан Морган - няква примоция имаше. Си викам - това мое ли да е Бенжи или немое да е
Наздраве!
Еми Бенджи се е родил гръбнак и прави каквото трябва за да умре с гръбнак.А междувременно разни путки и шизофреници му пречат.
Обичаме ги орицата с гръбнак и ги уважаваме ама без такива сложни идеи като за умирачка щото няма да се разберем! Бой до край да стане на нашето! Ако трябва свий главицата за малко, за да може после пак да я вдигнеш. Знам, при вас е сложно и много несигурно и всеки грешен ход води до немалко усложнения, но съм сигурна че ще намериш решение, защото можеш! Чу лЕ ?
п.п. Наивник много е хубаво, а това искам слънчице и надежда
А я па съм по некви проверки по Люин, бехме на едно съвещание до сега (домашна, пилешки заврънтулки, палачинки, загорска) та направо зех да си омеквам.
Наздраве, ако може, да ми се сипе и на мене малко втвърдител.
Коментар