Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИма си правило на творческите командировки. Никакви телефони. Не ще да се подчинява на правила
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДва дни бях в творческа командировка. Снощи, по некое време творчеството достигна връхната си точка..
Мисла, че успях да изтрия по-голяма част от компроматите, с които бяха пълни телефоните ..., ама не съм баш сигурна.
Сега очаквам да се появя у некой фейсбук, мязаща на досущ на тракийска менада
Наздраве!
Коментар
-
Два дни бях в творческа командировка. Снощи, по некое време творчеството достигна връхната си точка..
Мисла, че успях да изтрия по-голяма част от компроматите, с които бяха пълни телефоните ..., ама не съм баш сигурна.
Сега очаквам да се появя у некой фейсбук, мязаща досущ на тракийска менада
Наздраве!Last edited by tnm; 18.06.2014, 19:24.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСлед като разговорът е на вълна секс да сипнеме по чашка вино,а?И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеТц, тц и пак тц!
Макар, че се е случвало 2-3 месечна нередовност, сега случаят е друг.
Ако има бейби, което е много съмнително, то то е само на 3 дни, бе Чичо!
Важното е да се махнат лошотиите от главата ти....
Ако обещаеш цветни камъчета на Тнм -чето, може и да ти помогне истински.....( но не с бременността..разбира се..
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеГадно....
Успешно оздравяване - прав и корав да си.....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение'бсолютно верно .... не че има връзка, че в момента съм болничен,де .....
Успешно оздравяване - прав и корав да си.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение... всички болести са от нередовен секс...)Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеТц
Миии, тогава другия ще бъдеш във втория.....
пп Имаш силна емоционална причина да сънуваш не особено приятни сънища....
Наранима и чувствителна....и депресионно податлива....
Лекува се със запой и достатъчно ( дай боже всекимо) секс....( щото според една моя теория, всички болести са от нередовен секс...)
Коментар
Коментар