If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някак си тази вечер не ми се слуша чалгия, нещо към ретро ме избива и още се чудя какво. Може би защото съм останало без пиене ), а кой знае може и криво да съм се събудило сутринта, цял ден се дера във форума с някой фен на избушеняците, нарочно разбира се. колкото да им правя сечено на еФтините манипулацийки )) (признавам без бой, че да ми се опрости греха наполовина поне)
опрощаваме ти Преци всички грехове и ти сипваме една голяма ракия...за здраве и блясък в очите рожденик съм все пак
Ба'аа тъкмо си помислих че ще слушам нещо на Мейдън, но... впоследствие разбрах колко права си била с това си определение, и разбира се не съжалих и грам за това което чух!!! Респект, и поздрав с една от най-великите песни, ако въобще може да има такава ставайки въпрос за... тях! 4 минути в които забравяш за всичко друго, освен за това което чувстваш и усещаш...:
мерси, то ретро и ретро, та ги подкарах и по новите ретро откъм синатра и битълс, (например http://www.youtube.com/watch?v=u9FLN...E7AF60&index=9 тази песничка може и да ме разплаче щото го няма вече човеко и т.н ) и др. в към по-нови времена )
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Ба'аа тъкмо си помислих че ще слушам нещо на Мейдън, но... впоследствие разбрах колко права си била с това си определение, и разбира се не съжалих и грам за това което чух!!! Респект, и поздрав с една от най-великите песни, ако въобще може да има такава ставайки въпрос за... тях! 4 минути в които забравяш за всичко друго, освен за това което чувстваш и усещаш...:
Някак си тази вечер не ми се слуша чалгия, нещо към ретро ме избива и още се чудя какво. Може би защото съм останало без пиене ), а кой знае може и криво да съм се събудило сутринта, цял ден се дера във форума с някой фен на избушеняците, нарочно разбира се. колкото да им правя сечено на еФтините манипулацийки )) (признавам без бой, че да ми се опрости греха наполовина поне)
Не е препоръка... !!!
много обичам ягоди със захар и още вчера ги заредих а вече са подобни на компот без варене обаче
С каква музика ще се поздравяваме, тя леля е по музиката обикновено
много обичам ягоди със захар и още вчера ги заредих а вече са подобни на компот без варене обаче
Не е препоръка... !!!
Хм .... че аз да не съм некво медицинско чудо ... да съм здрав и гльоджав А бе,всъщност на вид не изглеждам че съм с таквизи кила .... всички ме мятат у границите 80-85 кила
Мъ нъл ви казвам - кухи крака ей ,като мобилни дамаджани са
Наздраве!
Братчед, ама няма как визуално да ти се качат дватцат кила, бре... не ми се отваряй, хърбалет
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар