Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДомате още не са станали и зелени, има време до бурканете))))
А къде е чужденеция, гръцко, хърватско или италианско!?!? Или френско -хиспанско!?!?
пп Някъде в китна, златна Добруджа , където доматите са колкото дини а редовете им стигат до брега на Дунав ( но в румънската част..... и нагоре...).
Тнм не може да контролира работата с мегафон, затова използва окуляра на карабината си....
опсс...Съжалявам за намесата....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДомате още не са станали и зелени, има време до бурканете))))
А къде е чужденеция, гръцко, хърватско или италианско!?!? Или френско -хиспанско!?!?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТянката усети кефа на сянката до морето и отече да се пече на чужденецкото море. Ех, домате, домате, кой ще ви към бурканите изпрати?))))
А къде е чужденеция, гръцко, хърватско или италианско!?!? Или френско -хиспанско!?!?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМай по-добре да прескоча до Чужденеция и да въведа ред и порядък. Инак - тормоз ще има от дебело псе. Много нахално и същински лешояд - като стопанина си
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Днес ще прескоча лековете и направо към питиетата минавам....
Наздраве !Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЕееееее, това се казва почерпка. Като знаеш как да си поискаш. И още радостни новини: Тянката щела да гони Михаля (сигур така се казва песа) и сутрин, и вечер, та ще е изтощена ни стяга в Кръчмата.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеуфффф...
Като се заговори за черпене и даде отбой.....
пп Убаво, няма да черпиш.....Иди да почупиш пръчовете на доматите...
Наздраве !
пп И с трите "дядо Попе", и с трите питиета...
Наздраве!
П.П. Мразя да черпяПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗа един ден и ще се гътне.....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКолко седмици да го пие?Това наказание или назидание?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПий по 20 капки йод с 10 капки калиев перманганат, през 2 часа....Това наказание или назидание?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТянка е в колебание - да се отдаде ли на мързел или да прескочи до Чужденеция и да упражни контрол!?
Наздраве!
П.П. Ако остана, ще ме главят дежурна по дебело псе. Мързелът няма да е пълен.
Като се заговори за черпене и даде отбой.....
пп Убаво, няма да черпиш.....Иди да почупиш пръчовете на доматите...
Наздраве !
пп И с трите "дядо Попе", и с трите питиета...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе бре...Ужасно съм тъп.....
Когато съм в кабинета, вратата постоянно ми е отворена, барабар с прозореца....
Слон да съм, пак ще настина.....
Наздраве !
Коментар
�
Коментар