If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Току-що идвам от Панаира на книгата. След огледа поседнахме с двама колеги да разменим мисли. Единият в криза от царската болест и едва на кафенце. Другият хронофицирал подаграта и я поддържа с хапове, та допря до единствена наливна бира. Оказах се най-големия пияч с една цяла бутилирана половинка. Като ти гледам менюто, скоро и ти покрай нас. Внимавайте с хапването, за да не ви се налага един ден да внимавате с пиенето.
, добре реших ,ще я стопля пачата
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Тази вечер голям кеф.....
Сложих салатата и чашата с 50 гр ракия ( не дюлева, че има много да черпя...) с лед, нарязах нещо за мезе и в това време , жената ми се обади, че е на банкет....Долях си още малко и сега съм хепи....вери хепи.....
Наздраве за половинките, дето не са вкъщи......
При толкова подсещания сам започна се сещаш, че имаш да черпиш. Само да не фанеш гората или да прфърлиш границата, че и двете ти близу.
Ха,Чиче аз съм в същото дередже
благоверната отива на банкет,аз ще гледам бебето,след малко го слагам да ляга,и наливам грозданка,имам и пача ,чудя се дали да си я ям желирана или да я топля
Току-що идвам от Панаира на книгата. След огледа поседнахме с двама колеги да разменим мисли. Единият в криза от царската болест и едва на кафенце. Другият хронофицирал подаграта и я поддържа с хапове, та допря до единствена наливна бира. Оказах се най-големия пияч с една цяла бутилирана половинка. Като ти гледам менюто, скоро и ти покрай нас. Внимавайте с хапването, за да не ви се налага един ден да внимавате с пиенето.
Ха,Чиче аз съм в същото дередже
благоверната отива на банкет,аз ще гледам бебето,след малко го слагам да ляга,и наливам грозданка,имам и пача ,чудя се дали да си я ям желирана или да я топля
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Тази вечер голям кеф.....
Сложих салатата и чашата с 50 гр ракия ( не дюлева, че има много да черпя...) с лед, нарязах нещо за мезе и в това време , жената ми се обади, че е на банкет....Долях си още малко и сега съм хепи....вери хепи.....
Не съм в отпуска.Има още време.Ама пак ми се пие да го е'а.....
Запомнила съм, че излизаш в отпуска в края на година, та затова рекох, че вече си запразнил.
Времето таквоз, съкровище - все на пиене ни пали.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар