If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съкровище, пияниците пият без повод. Ние, изисканите и изтънчени ценители на алкохолните питиета винаги си намираме повод - пием, защото вали сняг или, защото снегът е спрял да вали /примерно/.
Наздраве!
Просто ми се пиеше .... изобщо не съм замилсЯл .... и днеска пак ми се пие ..... баси .... А'е наздраве на целокупната Кръчма ....
Съкровище, пияниците пият без повод. Ние, изисканите и изтънчени ценители на алкохолните питиета винаги си намираме повод - пием, защото вали сняг или, защото снегът е спрял да вали /примерно/.
Наздраве!
Той това ти казва - че е пиянде без повод. Извисил се е, начи.
Ахъъ. Освен това съм подмолна и коварна - все убави качества за жена.
Наздраве!
Е, затова те тачим. На твой гръб се учим за подмолните течения в живота. От Инвестора трябва ти дадат длъжност Инструктор-подляр. А може и за почетно звание да мине. Наздраве за учителите ни в тинята на душевността!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
За мастичка ли си говориш с дами на 30-? Требва да си на поне 70+. ....
Вероятно не знаеш онази действителна случка, нали?
Самолетна катастрофа. Единствено една от стюардесите успяла да се спаси, като скочила с парашут, и попаднала на самотен остров.
Гледа – на брега - човек пече месо.
– Кой си ти? - пита тя.
– Аз съм от Враца, тук съм вече от 15 години. Гладна ли си?
– Гладна съм. - признава тя.
– А какво би ми дала за едно парче месо?
– Бих ти дала това, което не си виждал от 15 години.
Врачанинът скочил, прегърнал я и я попитал:
– Верно ли си донесла ракия?
Е, това е нормалната реакцията на всеки българин /не само врачанин/, нали? За какво друго се говори с жена, освен за ракия, салатка и ... чехли? За останалото не се говори. То се прави /но и темата е за пиенье./ Ти да не си чужденец?
Коментар