Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНаздраве!
Предлагам да ограничим публикуването на новини от подобно естество до към то края на месец май, щот в съответния период хабитуса ми трябва да търпи известни корекции.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Кака от намигане не мое се спре и станала ато развален мигач на кръгово. Не мое излезе от кръговото. Да пием за навъртането и въртенето около пиенето!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеХа, пък аз се чудя що моята жена никога не ми е правила баница, че и на колегите си не е носила, пък то какво било... Мани, явно ще трябва да се явявам на поправителен.
Тракащия, това багънце недопечено ми се види, а аз сурово не ям - върни го да се допече.
И специално за теб един виц, дето българи и румънци спорили даките или траките са по-древно племе. Спорили те, спорили, пък накрая, на 6-тата голяма ракия (ама не като тяхната цуйка, а наша, родна, превъзходна), станал нашият предатвител е рекъл:
- Ние имаме неоспоримо доказателство, че траките са най-старите, щото е всеизвестен израза "Мамата си трака", а няма "Мамата си дака"
Та така, наздраве за чичо, че нещо го били ядосвали
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тцъ, бре!!! Каквито и глупости да напишете, аз пак ще съм почитател на клиентелата на Кръчмата.
Зрителният нерв на лявото око нещо ми капризничи,та се налага да го щадя.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Ти все едно попита откъде иде водата на вятърната мелница.....
(У женските колективи, кога някоя дама е прекарала убава нощ, черпи с баница.....уфффффф....учи.....учи....)
Наздраве !
Пих едно уиски, че се ядосах неимоверно в работата....
Коментар
-
Що ? Да не сме те уморили от глупости ...?
пп Едно е да правиш баница, друго е да черпиш рано сабахлян....
Наздраве !
Зрителният нерв на лявото око нещо ми капризничи,та се налага да го щадя.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧовек да не си вземе заслужена почивка от нетя. Веднага започват спекулациите и свободните съчинения по адрес на отсъстващите.
Ще си запиша у мозъчните гънки волеизявленията на некои от тук присъстващите ендевиди
Наздраве!
П.П. Пък аз обичам да правя баница с повод и без повод и така обърквам нечия статистика.
пп Едно е да правиш баница, друго е да черпиш рано сабахлян....
Наздраве !
Коментар
-
Човек да не си вземе заслужена почивка от нетя. Веднага започват спекулациите и свободните съчинения по адрес на отсъстващите.
Ще си запиша у мозъчните гънки волеизявленията на некои от тук присъстващите ендевиди
Наздраве!
П.П. Пък аз обичам да правя баница с повод и без повод и така обърквам нечия статистика.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
И аз имах таз забележка, но не посмях да капризнича....Щях да си поискам кило-две, за да си го доопеча дома....
пп Твоята жена се хвали с диамантени пръстени и круизи по топлите морета.....
пп Срещу теб да бягаме, не можем те стигна....
Наздраве ! Сипах си още 30 гр ....
Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеХа, пък аз се чудя що моята жена никога не ми е правила баница, че и на колегите си не е носила, пък то какво било... Мани, явно ще трябва да се явявам на поправителен.
Тракащия, това багънце недопечено ми се види, а аз сурово не ям - върни го да се допече.
И специално за теб един виц, дето българи и румънци спорили даките или траките са по-древно племе. Спорили те, спорили, пък накрая, на 6-тата голяма ракия (ама не като тяхната цуйка, а наша, родна, превъзходна), станал нашият предатвител е рекъл:
- Ние имаме неоспоримо доказателство, че траките са най-старите, щото е всеизвестен израза "Мамата си трака", а няма "Мамата си дака"
Та така, наздраве за чичо, че нещо го били ядосвали
пп Твоята жена се хвали с диамантени пръстени и круизи по топлите морета.....
пп Срещу теб да бягаме, не можем те стигна....
Наздраве ! Сипах си още 30 гр ....
Коментар
-
Ха, пък аз се чудя що моята жена никога не ми е правила баница, че и на колегите си не е носила, пък то какво било... Мани, явно ще трябва да се явявам на поправителен.
Та така, наздраве за чичо, че нещо го били ядосвалиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Маняк!!! Сам си призна за харема, момите и корите. Не, че разбрах за кво става дума. А Кака седи в началото на реда и с мегафон раздава инструкции. Наздраве за инструкторките!
Ти все едно попита откъде иде водата на вятърната мелница.....
(У женските колективи, кога някоя дама е прекарала убава нощ, черпи с баница.....уфффффф....учи.....учи....)
Наздраве !
Пих едно уиски, че се ядосах неимоверно в работата....
Коментар
Коментар