IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Ха, пък аз се чудя що моята жена никога не ми е правила баница, че и на колегите си не е носила, пък то какво било... Мани, явно ще трябва да се явявам на поправителен.

Тракащия, това багънце недопечено ми се види, а аз сурово не ям - върни го да се допече.

И специално за теб един виц, дето българи и румънци спорили даките или траките са по-древно племе. Спорили те, спорили, пък накрая, на 6-тата голяма ракия (ама не като тяхната цуйка, а наша, родна, превъзходна), станал нашият предатвител е рекъл:
    - Ние имаме неоспоримо доказателство, че траките са най-старите, щото е всеизвестен израза "Мамата си трака", а няма "Мамата си дака"

Та така, наздраве за чичо, че нещо го били ядосвали
    И аз имах таз забележка, но не посмях да капризнича....Щях да си поискам кило-две, за да си го доопеча дома....

пп Твоята жена се хвали с диамантени пръстени и круизи по топлите морета.....

пп Срещу теб да бягаме, не можем те стигна....

Наздраве ! Сипах си още 30 гр ....

Коментар

• Ха, пък аз се чудя що моята жена никога не ми е правила баница, че и на колегите си не е носила, пък то какво било... Мани, явно ще трябва да се явявам на поправителен.

Тракащия, това багънце недопечено ми се види, а аз сурово не ям - върни го да се допече.

И специално за теб един виц, дето българи и румънци спорили даките или траките са по-древно племе. Спорили те, спорили, пък накрая, на 6-тата голяма ракия (ама не като тяхната цуйка, а наша, родна, превъзходна), станал нашият предатвител е рекъл:
      - Ние имаме неоспоримо доказателство, че траките са най-старите, щото е всеизвестен израза "Мамата си трака", а няма "Мамата си дака"

Та така, наздраве за чичо, че нещо го били ядосвали
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Маняк!!! Сам си призна за харема, момите и корите. Не, че разбрах за кво става дума. А Кака седи в началото на реда и с мегафон раздава инструкции. Наздраве за инструкторките!
        Добро утро !
        Ти все едно попита откъде иде водата на вятърната мелница.....
        (У женските колективи, кога някоя дама е прекарала убава нощ, черпи с баница.....уфффффф....учи.....учи....)

Наздраве !
        Пих едно уиски, че се ядосах неимоверно в работата....

Коментар

• Пролетна идилия!
          https://www.youtube.com/watch?v=8g4D6rL0Q5M

Коментар

• Мерси лелче,тва готино,браво.
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Тъй де...Но все ще се намери някой да ме обвини в сексуален маниак......

пп На Кака не и остава време за чуждо.....Наиш ли какви са дълги редовете в Чуждоземие......Цели слънчеви пътеки.....Дорде стигне до края и силите и са привършили......

пп Аз засадих 4 домата преди седмица ..3 са оцелели .....Тва ме кефи.....
              Маняк!!! Сам си призна за харема, момите и корите. Не, че разбрах за кво става дума. А Кака седи в началото на реда и с мегафон раздава инструкции. Наздраве за инструкторките!

Коментар

Ама, то и аз съм бачкал с много жени. Но едните ме гледаха свъсено га се шегувах, а другите се кипреха, за да се пошегувам с тях. Просто малко отвъд допустимото минавах за долната половина и оставах под приемливото и желаното за горната половина. Разни жени, разни идеали.
                Абе, Чиче, аз те дразна развеселиш малко компанията, ала ти не щеш се връзваш. Кака по отзивчива. Изглежда пак е фанала нещо Чуждо... нецийско.
                Тъй де...Но все ще се намери някой да ме обвини в сексуален маниак......

пп На Кака не и остава време за чуждо.....Наиш ли какви са дълги редовете в Чуждоземие......Цели слънчеви пътеки.....Дорде стигне до края и силите и са привършили......

пп Аз засадих 4 домата преди седмица ..3 са оцелели .....Тва ме кефи.....

Коментар

Добро утро !
                  На зелена салата с 25 гр ракия, пържола на тиган ( по 3 мин от двете страни ) и 1 бира съм и хич не можеш да ме засегнеш с неимоверния ми чар.....

За епигенезните ми гени ще си затрая, щото от година на година стават все по-убави и неустоими....

Сега щот съм пиян и доволен ще ти разкажа що си мисля ,че ми върви с жените....

Преди мнооого години работих с две дузини жени като младо току завършило пичлеме ....Всяка сутрин ми червенееха ушите и бузките от това дето чувах .....Свикнах ....
                  След близо 6-7 г пак се наложи да работя с 12 жени...Този път бях подготвен....Питах от време на време ( всеки ден ) - "има ли баница за закуска."...?

"Ако няма, таз дето си е приготвила корите да се обади."..- .. Умираха си от майтап и беше весело...

Уважавам си мацките, но почти никога на минавам границата ...Дет се вика - обичаме се, без да се събличаме...

Наздраве !

пп Записвай си, чети и помни.....
                  Ама, то и аз съм бачкал с много жени. Но едните ме гледаха свъсено га се шегувах, а другите се кипреха, за да се пошегувам с тях. Просто малко отвъд допустимото минавах за долната половина и оставах под приемливото и желаното за горната половина. Разни жени, разни идеали.
                  Абе, Чиче, аз те дразна развеселиш малко компанията, ала ти не щеш се връзваш. Кака по отзивчива. Изглежда пак е фанала нещо Чуждо... нецийско.

Коментар

Не се е фалил за Хасково. От Бухово ще да е. Наздраве за домашните облъчвания, кои правят чичетата неотразимо чаровни с излъчване на напращели (отклонени) гени. Хъ-хъ, просто нема кой им отрази чара.
                    Добро утро !
                    На зелена салата с 25 гр ракия, пържола на тиган ( по 3 мин от двете страни ) и 1 бира съм и хич не можеш да ме засегнеш с неимоверния ми чар.....

За епигенезните ми гени ще си затрая, щото от година на година стават все по-убави и неустоими....

Сега щот съм пиян и доволен ще ти разкажа що си мисля ,че ми върви с жените....

Преди мнооого години работих с две дузини жени като младо току завършило пичлеме ....Всяка сутрин ми червенееха ушите и бузките от това дето чувах .....Свикнах ....
                    След близо 6-7 г пак се наложи да работя с 12 жени...Този път бях подготвен....Питах от време на време ( всеки ден ) - "има ли баница за закуска."...?

"Ако няма, таз дето си е приготвила корите да се обади."..- .. Умираха си от майтап и беше весело...

Уважавам си мацките, но почти никога на минавам границата ...Дет се вика - обичаме се, без да се събличаме...

Наздраве !

пп Записвай си, чети и помни.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Щото има излъчване.

Така де, ходил е у Хасково скоро
                      Не се е фалил за Хасково. От Бухово ще да е. Наздраве за домашните облъчвания, кои правят чичетата неотразимо чаровни с излъчване на напращели (отклонени) гени. Хъ-хъ, просто нема кой им отрази чара.

Коментар

Искам да запитам Инвестора, защо Чичин има пряка видеовръзка към мацките във форума, та му припарват слънчево, мръщят му се свежо и усмихват хладно, а останалите гадаем кви са им настроенията? Настояваме за равноправие и мъжки правдини. Наздраве за равностойния достъп до тънката част и нежната отсрещна страна на реката!
                        Щото има излъчване.

Така де, ходил е у Хасково скоро

Коментар

Добро утро !
                          Ей такова време обичам...Слънчево, свежо и хладно.....( кът мацките във форума)
                          Приятен и усмихнат ден !

Наздраве !
                          Искам да запитам Инвестора, защо Чичин има пряка видеовръзка към мацките във форума, та му припарват слънчево, мръщят му се свежо и усмихват хладно, а останалите гадаем кви са им настроенията? Настояваме за равноправие и мъжки правдини. Наздраве за равностойния достъп до тънката част и нежната отсрещна страна на реката!

Коментар

• Ей тия мацки бре....
                            Каве молим.
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Добро утро !
                              Ей такова време обичам...Слънчево, свежо и хладно.....( кът мацките във форума)
                              Приятен и усмихнат ден !

Наздраве !

Коментар

Добро утро !
                                Как сте пияници ? Кво е тва тихо пиянство ?
                                Добре, че един дърт сексуален маниак се върна от дивото, та да задява младите булки във форума ...

Тракащи, къв огън, кви пет лв....
                                Вчера си опекох един паламуд ( щот на жената и миришело на риба в апартамента...), отворих си една Загорка - 2л, вечерта се грях на огнището и си разхлаждах мозъка от неприлични помисли със студена бира....
                                Гледам станали 21.30 ч.....Взех фенера и отидох в края на мястото, дето бях подготвил една купа с листа......Запалих и в това врене задуха пронизващ вятър.....Теглих една на идеята и набързо се вмъкнах в леглото.....В 9 сабахлян слана нямаше....

Кът се замисли човек, някои по 100 кила преварка ще извадят.....Що да не се чукне човек с чужда ...ракия....

Наздраве !
                                Маняк!!! Как не успя да се одимищ, че да искаш те очипкат? И наместо щипеш булките, ощипи се провериш дали не сънуваш, че задяваш млади булки. Наздраве за блажените сънища!

Коментар

Working...
                                X