Първоначално изпратено от lelq
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Какво стана сега, леля май е по-редовна в кръчмата от съкровището на Тнм. И няма кой да каже "сипете". Колчо сигурно се върти покрай бебето, както се полага, а какво има в склада също не се знае))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
С годинките удоволствията едно по едно намаляват.....
За голямо мое съжаление четенето на книги отиде в забвение...Опитах се с очилата да прочета една книга, че жената ми я хвали, но след 10 страници очите ми дадоха фира и нищо не виждах...Без очила гледам като ястреб, но на дължината от ръка и половина......
Купих си едни прехвалени витамини за дърти очи, но усещам обратен ефект....
Ще наблягам на други възприятия...На Лелчето ритмите са супер....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
А бе, мани. То да беше от намигане и заглеждане по чужди по-едри членове на нечии домочадия, добре щеше да е. Ма, пусто ... от взирането в компа и вечерното четене на книги било.
Наздраве!
За голямо мое съжаление четенето на книги отиде в забвение...Опитах се с очилата да прочета една книга, че жената ми я хвали, но след 10 страници очите ми дадоха фира и нищо не виждах...Без очила гледам като ястреб, но на дължината от ръка и половина......
Купих си едни прехвалени витамини за дърти очи, но усещам обратен ефект....
Ще наблягам на други възприятия...На Лелчето ритмите са супер....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНаздраве!
Коментар
-
А бе, мани. То да беше от намигане и заглеждане по чужди по-едри членове на нечии домочадия, добре щеше да е. Ма, пусто ... от взирането в компа и вечерното четене на книги било.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНаздраве!
Предлагам да ограничим публикуването на новини от подобно естество до към то края на месец май, щот в съответния период хабитуса ми трябва да търпи известни корекции.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Кака от намигане не мое се спре и станала ато развален мигач на кръгово. Не мое излезе от кръговото. Да пием за навъртането и въртенето около пиенето!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеХа, пък аз се чудя що моята жена никога не ми е правила баница, че и на колегите си не е носила, пък то какво било... Мани, явно ще трябва да се явявам на поправителен.
Тракащия, това багънце недопечено ми се види, а аз сурово не ям - върни го да се допече.
И специално за теб един виц, дето българи и румънци спорили даките или траките са по-древно племе. Спорили те, спорили, пък накрая, на 6-тата голяма ракия (ама не като тяхната цуйка, а наша, родна, превъзходна), станал нашият предатвител е рекъл:
- Ние имаме неоспоримо доказателство, че траките са най-старите, щото е всеизвестен израза "Мамата си трака", а няма "Мамата си дака"
Та така, наздраве за чичо, че нещо го били ядосвали
Коментар
-
Тцъ, бре!!! Каквито и глупости да напишете, аз пак ще съм почитател на клиентелата на Кръчмата.
Зрителният нерв на лявото око нещо ми капризничи,та се налага да го щадя.
Наздраве!
Коментар
-
Добро утро !
Ти все едно попита откъде иде водата на вятърната мелница.....
(У женските колективи, кога някоя дама е прекарала убава нощ, черпи с баница.....уфффффф....учи.....учи....)
Наздраве !
Пих едно уиски, че се ядосах неимоверно в работата....
Коментар
-
Що ? Да не сме те уморили от глупости ...?
пп Едно е да правиш баница, друго е да черпиш рано сабахлян....
Наздраве !
Зрителният нерв на лявото око нещо ми капризничи,та се налага да го щадя.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧовек да не си вземе заслужена почивка от нетя. Веднага започват спекулациите и свободните съчинения по адрес на отсъстващите.
Ще си запиша у мозъчните гънки волеизявленията на некои от тук присъстващите ендевиди
Наздраве!
П.П. Пък аз обичам да правя баница с повод и без повод и така обърквам нечия статистика.
пп Едно е да правиш баница, друго е да черпиш рано сабахлян....
Наздраве !
Коментар
-
Човек да не си вземе заслужена почивка от нетя. Веднага започват спекулациите и свободните съчинения по адрес на отсъстващите.
Ще си запиша у мозъчните гънки волеизявленията на некои от тук присъстващите ендевиди
Наздраве!
П.П. Пък аз обичам да правя баница с повод и без повод и така обърквам нечия статистика.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар