Чиче, Чиче, половината реколта оттече. Листа изгорели даже. По-слабо от лани, но сливова пак едва ли. Дюлева чакаме. Дюлите сега цъфтят.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не като оранжево, а като тъмно червено вино. Все пак съм с тъмна коса. Няма как да си докарам рижава.
Наздраве!
Коментар
-
Ъъъъ, що ли пък не и по други часове у денонощието!?
Наздраве!
П.П. Дан са стреснеш от въпроса, ей.
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДнес нещо се наработих и си отворих демонстративно една 2л бутилка бира на бюрото.....Наливам си в чашата и отпивам кога минават хора по коридора...Вратата ми е широко отворена...( не за друго но кът си помисля, че някоя годпожица мое да се засили към мен и да се секне от затворената врата, направо се разтреперях...)
Наздраве !
пп Тянке, с бели коси ли не, хич не е важно.....Важното е да е готова баницата рано сабахлян.....
Наздраве!
П.П. Дан са стреснеш от въпроса, ей.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДнес нещо се наработих и си отворих демонстративно една 2л бутилка бира на бюрото.....Наливам си в чашата и отпивам кога минават хора по коридора...Вратата ми е широко отворена...( не за друго но кът си помисля, че някоя годпожица мое да се засили към мен и да се секне от затворената врата, направо се разтреперях...)
Наздраве !
пп Тянке, с бели коси ли не, хич не е важно.....Важното е да е готова баницата рано сабахлян.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Сигур е оранжева като оранжевото вино. Ако смеят гъкнат приложи техниката на Изгорената земя, пардон, Изгладнелата земя.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Днес нещо се наработих и си отворих демонстративно една 2л бутилка бира на бюрото.....Наливам си в чашата и отпивам кога минават хора по коридора...Вратата ми е широко отворена...( не за друго но кът си помисля, че някоя годпожица мое да се засили към мен и да се секне от затворената врата, направо се разтреперях...)
Наздраве !
Коментар
-
Не съм ти се пофалила - обърках номера на боята си за коса и в тоз момент съм в крак с модата. Цветът на коса отговаря на проклетията ми. По-едрата и по-кльощавата 1/3-ти са в потрес от новия ми вид.
Наздраве!Last edited by Trakatrak'; 26.04.2017, 16:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ъхъ...съгласен...
Едно време не си знаела къде се лови мотиката и за какво служи, но сега, кога косите сивеят а вълните са като цунами, мотиката стана като трабадур в ръцете ти...Свири и пее...
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Даааа, прават белите коси на сини.И ментят чичетата, че майка така ги родила. И си изтеглят шиите с халки на тях да могат да надзъртат кат жирафи из чуждите дворове.
Мечо
Коментар
-
При теб мое и да намаляват, но при мен - не съвсем. Женските организъми сме по-приспособими и умеем да обръщаме несъвършенствата си в предимство.
Наздраве!
Едно време не си знаела къде се лови мотиката и за какво служи, но сега, кога косите сивеят а вълните са като цунами, мотиката стана като трабадур в ръцете ти...Свири и пее...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Направо едно следобедно коктейлче мисля да сръбна.
Коментар
-
При теб мое и да намаляват, но при мен - не съвсем. Женските организъми сме по-приспособими и умеем да обръщаме несъвършенствата си в предимство.
Наздраве!И ментят чичетата, че майка така ги родила. И си изтеглят шиите с халки на тях да могат да надзъртат кат жирафи из чуждите дворове.
Коментар
Коментар