If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тогава – малинник, може би; това са малинови насаждения или много малини в гората.
Да не сте били с рокли или блузки с флорален мотив с хърватката?
Или пък и двете се отличавате с червени бузки?
Възможно е. Господинът имаш проблеми с артикулацията, а най-вероятно и аз съм побългарила израза. Точният израз явно е " как в малинник"
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Повтори линка, че излиза старият, с америчките ромеи.
Не четеш, бре!!! Изеров тий написал какво слушаш - Bailecito de Lela. Даже и превод е направил. Обаче ти -писатель. Къде те търся аз да четеш.
Наздраве!
Мечо
Тогава – малинник, може би; това са малинови насаждения или много малини в гората.
Ако тези двете ме питат, бих им подсказал, че са били твърде бодливи, та да ги определят тъй. Изпуснали са да сдъвчат в сандвич пияното русначе. Ама мен кой ли ма пита?
П.П. Сигурна съм, че руснакът използва израза "как в малинак".
Драго ми Каке, бъди уверено, че в чупките ще те превъзхода, но поради болезни разни и сравнитена слаботелесност спрямо партньорката ще се наложи ти да ме повдигаш във въздуха, подхвърляш над главата си, въртиш на дансинга, прокарваш между краката и овърташ върху рамената си. Колкото до валса, малко ми е еднообразен, така като го гледам, че и под строй, а аз си падам по импровизациите. Затова не изтърпявам и хорце да играя, що все го изкарвам извън ритъм и стъпка. Така че.... да пуска Изерката диското. Там шти изкарам потта по челото. И не само.
Това, де го пишеш не ми баш прилича на танго. По към суинга и производните му тича.
Наздраве!
Мечо
Ей Дрътия..Чак толкова млад, красив и тънцовален кът Красавицата не съм бре......( само в душата..)
Не разбрах кой и защо е звярът ??? Символиката ми куца...
пп Аааа, Тянка ли визираш....За нея писта винаги ще се намери....
Наздраве !
Така, така, много ми е гот, тоа път чичето прау у чилото челичено. Да се научи (за кога ли?) да се не навърта покрай Дзверът с бела рокличка. И да го заяжда. Даже да се гаври с него. Разстрел и след разстрела едно орлово перо на могилата. Какво тук значи некакво си храбро чиче?!
П.п. Забравих! Честит Видовден! Те сега Чичи ще види хрупа ли Тянка майтапа. Като пали маслото, та да изгори докато свети. Мир на чичината светлина! Амин за тоз койт си замина.
Драго ми Каке, бъди уверено, че в чупките ще те превъзхода, но поради болезни разни и сравнитена слаботелесност спрямо партньорката ще се наложи ти да ме повдигаш във въздуха, подхвърляш над главата си, въртиш на дансинга, прокарваш между краката и овърташ върху рамената си.
Да не би да намекваш, такааа... изтънко така... че общият център на тежестта при такава двойка ще е изместен силно към кака ти тнм?
Ей, тука в София небето се продъни! Толкуз не е валяло и есенес. Ама поне ше е чист въздуха некое време.
Как е при вас, не знам - здраво ли е още?
А добро утро!
Пусни си щори или завеси и нема разбереш, че вали. Докато не прешляпаш локвите. Тъй като съм се добре изолирал от външната среда, ни чувам, ни виждам кво става навън, ако нарочно не надникна. Откъснахме се от природата, ей. Време е да фана гората ми олекне на душата. Наздраве за естествения ритъм на живот сред дъбака! Пфу, само комари и конски мухи да нямаше.
Аз съм в Албена - вчера беше супер, слънчице, море, идилия. Снощи заваля към 10 и 7-8 часа си беше дъжд, на моменти и порой. Ще видим днес как ще е. Наздраве!
Грую, може се разходиш да провериш къде е минавала старата граница с Мамалигария. Та да оцениш цар Борис III, де успя да ни върне Южна Добруджа. Наздраве за редките светли моменти в нашата история!
Коментар