Първоначално изпратено от Trakatrak'
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобре,че се бях запретеснил,че не съм добре.
На втората вечер не ми се пука...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqДобър ден. Един сладолед и кафе
Плодов сладолед и кафе с мляко !
пп Младежи, с намаляне на мръвките не става....Намалете захарта..!
Като не давате на организма холестерол ( без който ще се гътнете за 2 дена ), той си го синтезира в черния дроб и то на 2-3 цикъла .
Тогава става с по-малък обем на молекулата ( тва може и да не е точно ) и с по - голяма активност и започват да се свързват в по-големи структури, които се закрепват по стените на кръв. съдове и т.н.
Пийте си по 1/3 аспирин на 3-4 дни и се не бойте за холестеролите.....
Еееее, ако има и по някоя чужда кака да ви лекува е добре....
пп Шъ ви помоля да не правите връзка между нашта Кака и чуждите "каки"......
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Трудно, бих казала дори невъзможно. Рядко ми се случва след последната чаша да обърна още няколко.
Наздраве!
П.П. От сутринта сам се подпътила по разни учреждения и институции - Бюро по труда /някви студентски стажове да търся/, Здравна каса /тук ще замълча, щот нали съм дама/, пък за следобед съм оставила най-хубавото - Областна служба по земеделие и Агенцията по безопасност на храните.
Засега ЗК води по проклетия, ама смятам, АБХ ще спечели палмовата клонка.Понякога връщат надвзето, ама при габровка - надвзето, едва ли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
С друга увеличава стреса а той увеличава холестерола и триглицеридите ....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Теб ште елиминирам с бутилка рум, та да седиш на масата, да си броиш пръстите и да се питаш къде се е загубил единайстият. А той ще те почесва по главата и ще се пита, както пита Безимен, на теб ли толкова кеф, че го не усещаш или на него, че не се обажда къде е, ами гледа и в ушото се пъхне.
Наздраве!
П.П. От сутринта сам се подпътила по разни учреждения и институции - Бюро по труда /някви студентски стажове да търся/, Здравна каса /тук ще замълча, щот нали съм дама/, пък за следобед съм оставила най-хубавото - Областна служба по земеделие и Агенцията по безопасност на храните.
Засега ЗК води по проклетия, ама смятам, АБХ ще спечели палмовата клонка.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Аз, като един от най-младите и ербап мишман пиячи, да взема да ти отговоря - нямам ядове ни с пиене два поредни дни, ни с нещо друго, ако момата е арна, ама нивгаш не завтарям веднага, щото не ме кефи. Случвало се е да има и по 5-6 дни с пиене подред, коетп при мен значи по около поливинка концентрат (виски). Та да, може, особено ако друг черпи (това за тнм го пиша и нейната харна старопланинска душа)
Иначе минах изследванията и то след като снощи хапнах стабилно месо и гътнах 300 грама ракия, ама купешка, че нямаше как да си извадя домошарката. Простата е в норма, което ми е най-важното за момента, само холестеролът ми е шестица и понеже рекох на доктора, че тревопасно няма да ставам, той препоръча повече секс, но не уточни с моята или с друга? Та ще обясбявам някога на жената, ако ме хване в крачка, че е било по лекарско предписаниеНаздраве - хапнах банички и след малко отивам за някоя хубава мръвка при майстор ви Миро
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
А бе ..., ти се снишавай и подтичвай на зиг - заг за всеки случай, че знаеш ли от къде ще изникна неочаквано.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
С друга увеличава стреса а той увеличава холестерола и триглицеридите ....А проблеми със стреса няма в тази насока, пък и май никога не съм имал, може би щото съм темерут и много не ми пука...
Безимен, не го понасям това животна зехтина и това си е, горчи ми, гаден ми е, не мога да го трая. Виж, нашенско си олио много харесвам - доматки с олио - класика в жанра. Иначе обичам разни балсамикота, особено ако не са на винена основа, а нещо като смокиня, нар и т.н. Уф, отплеснах се, хайде да вървя да блажаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение... само холестеролът ми е шестица и понеже рекох на доктора, че тревопасно няма да ставам.......Наздраве - хапнах банички и след малко отивам за някоя хубава мръвка при майстор ви Миро
И другото: много зехтин в салатите и ястията, които ти приготвят /независимо коя е жената/, по възможност - без краве масло и кашкавали, а сирената - ако са с гарантирано качество...
Приема се като вид необходимост и след няколко месеца вече не го имаш за диета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение......но не уточни с моята или с друга.....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеАлоу,не ми отговорохте!!!
Важно ми е да си сверя часовника.
Може ли да пиете,след тежък запой предния ден?????)
Иначе минах изследванията и то след като снощи хапнах стабилно месо и гътнах 300 грама ракия, ама купешка, че нямаше как да си извадя домошарката. Простата е в норма, което ми е най-важното за момента, само холестеролът ми е шестица и понеже рекох на доктора, че тревопасно няма да ставам, той препоръча повече секс, но не уточни с моята или с друга? Та ще обясбявам някога на жената, ако ме хване в крачка, че е било по лекарско предписаниеНаздраве - хапнах банички и след малко отивам за някоя хубава мръвка при майстор ви Миро
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
То, кученцето - да не е като теб припряно и чевръсто! Не моЕ сите да са като теб - със светкавични реакции, защото генът ви е сложно устроен... И друго има: кученцето вече е разбрало за себе си, че продължителното почесване доставя по-голяма част от удоволствието... Остава и другите наоколо членове от фамилията /които дават вид на неразбрали/ да достигнат до неговата истина...
Допълнението ми идва от оная констатация в спора - кой от половете получавал по-голямо удоволствие при "почесването", когато един от спорещите задал въпрос на другия: кое получава по-голямо удоволствие при почесването: пръстът или почесваното място? Другите подробности ми се губят...
Рано е за "наздраве". Да сте здрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Аха, вече знам какво му подготвя за притегляне, те дръпне и изтощи кога шетам из хабитата, не може да повдигнеш карабината. Да пием за добре проведената проучвателна и разузнавателна работа!
Мечо
Коментар
Коментар