If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
П.П. Ако от това пиене, де си ми го налял ми ръждясат червата или се стигне до вадене на вода от лявото коляно, мисли му!
И аз това казвам, цена нямаш, щото и галаган за теб не дават. Иначе скъпичко излизаш с тези ромбоидни ромове, тънко резани вълчи салати и други специални грижи за окръглената сфероидна фигура подобна дал кат на римски легионер, дал кат на Обеликс. Наздраве и да не поемаш толковаз много кат последния.
Скъпа, това е чай със захарен сироп, че много скъпа почна ми излизаш. А днес ромче, а утре пак, сметка се натрупа. Не смея погледна Колчо в очите го питам докарал ли е Чичевска дюлевица.
Не съм скъпа, безценна съм!!!
П.П. Ако от това пиене, де си ми го налял ми ръждясат червата или се стигне до вадене на вода от лявото коляно, мисли му!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Малеей, как ти се откъсна от сърцето толкова много. Или се обърка, та ми изпрати това, дето го беше нагласил за 4i40.
П.П. Всичкото от зодиака дето е кухорого - без значение дали е овен, телец, козирог - все ми е фен:D
Малеей, как ти се откъсна от сърцето толкова много. Или се обърка, та ми изпрати това, дето го беше нагласил за 4i40.
П.П. Всичкото от зодиака дето е кухорого - без значение дали е овен, телец, козирог - все ми е фен
Скъпа, това е чай със захарен сироп, че много скъпа почна ми излизаш. А днес ромче, а утре пак, сметка се натрупа. Не смея погледна Колчо в очите го питам докарал ли е Чичевска дюлевица.
Таз сутрин май никой нема сложи трапеза със закусчица, па била тя тип Шведска маса за трима. Изглежда като добри диви прасенца ще се наложи рупаме жълъди.
Я, конкуренция ни налази.
П.П. Всичкото от зодиака дето е кухорого - без значение дали е овен, телец, козирог - все ми е фен
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар