If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добра вечер кръчма, хубаво сте се зачервии с винцето до камината а и Колчо дори вече нема нужда да се мести, всички са наши хора и на самообслужване Но един въпрос възникна - суджук или бутилка ракия, какво бихте избрали, кое е по-изгодно според вас ако трябва да го размените
За суджука - вкусове всякакви. На един може да хареса, на друг - не. Ракията..... Абе, ракията си е ракия
Добра вечер кръчма, хубаво сте се зачервии с винцето до камината а и Колчо дори вече нема нужда да се мести, всички са наши хора и на самообслужване Но един въпрос възникна - суджук или бутилка ракия, какво бихте избрали, кое е по-изгодно според вас ако трябва да го размените
Преци, на този екзисциален въпрос аз нямам отговор. Щото размени не правя, а само прибирам.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Според ракията. За качеството на суджука не претендуваме.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
За къв купон ...?
На погребение ли сме, или си оплакваме младините..?
Така де, какви спомени младежки имам. Ма, аз съм си момък още що сърце тупка, играй и нема за къде 4 кила да добавя. Само до два. Спекъл ти се е мозъка щом не мое си представиш какво ще държиш в ръце на тая музика. Романтика трябва! А кога си гаврътнал и за по-буен танц става. https://www.youtube.com/watch?v=3SI1E2wZ9Dc
Ще го пусна на пазаря, да сваля малко цената на газа, че ебаси ралито направи с тези щатски студове.
Не съм деса- метеото, но щом е нахлула такава ужасна и обширна студена вълна , поне месец ще е така...Като свършат резервите ще се кланят на арабелите или Путин....Арабелите ще им покажат един ерусалимски чепат.....
Коментар