IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Ало, Майната....
    Проби ли да ти пращам..?
    Пробите си ги изследвай сам ... питам дали се изпотяваш барем един път седмично ?

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

А физическата активност каква е ... само до тоалетната ли ... ?

Ало, Майната....
      Проби ли да ти пращам..?

Коментар

Блажите ли бре ?

Аз съм на препечени филийки със зелена салата....

Пия си бял пелин с набор от ядки.....Убаво флиза....

пп Требва ми консултация от някой по-възрастен ....

След 7 ч сън си доспивах 2ч сабахлян и 3ч следобед...Тва да не е признак на наближаваща немощ....?

Наздраве !
        А физическата активност каква е ... само до тоалетната ли ... ?

Коментар

Блажите ли бре ?

След 7 ч сън си доспивах 2ч сабахлян и 3ч следобед...Тва да не е признак на наближаваща немощ....?

Наздраве !
          Не, 12 часа си е напълно нормално, когато не се налага да сменяш памперс.

Коментар

• Блажите ли бре ?

Наздраве !

Коментар

• Дубрутру,какви са тия многопластови въпроси?

Отговора е един :и двете!
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Ракията можеш да я подобриш ..
                Джинджифил да сложиш, звездообразен анасон да прибавиш, стафидки да добавиш......

За всекиго по нещо - като джуджето и седемте снежанки....Мрън-мрън, но все нещо ще ти хареса....

Мръвки не коментирам - драйфа ми се от тях...

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Добра вечер кръчма, хубаво сте се зачервии с винцето до камината а и Колчо дори вече нема нужда да се мести, всички са наши хора и на самообслужване Но един въпрос възникна - суджук или бутилка ракия, какво бихте избрали, кое е по-изгодно според вас ако трябва да го размените
                  За суджука - вкусове всякакви. На един може да хареса, на друг - не. Ракията..... Абе, ракията си е ракия

Коментар

Добра вечер кръчма, хубаво сте се зачервии с винцето до камината а и Колчо дори вече нема нужда да се мести, всички са наши хора и на самообслужване Но един въпрос възникна - суджук или бутилка ракия, какво бихте избрали, кое е по-изгодно според вас ако трябва да го размените
                    Преци, на този екзисциален въпрос аз нямам отговор. Щото размени не правя, а само прибирам.
                    Наздраве!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

Според ракията. За качеството на суджука не претендуваме.

Коментар

• Добра вечер кръчма, хубаво сте се зачервии с винцето до камината а и Колчо дори вече нема нужда да се мести, всички са наши хора и на самообслужване Но един въпрос възникна - суджук или бутилка ракия, какво бихте избрали, кое е по-изгодно според вас ако трябва да го размените
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

За къв купон ...?
                          На погребение ли сме, или си оплакваме младините..?
                          Така де, какви спомени младежки имам. Ма, аз съм си момък още що сърце тупка, играй и нема за къде 4 кила да добавя. Само до два. Спекъл ти се е мозъка щом не мое си представиш какво ще държиш в ръце на тая музика. Романтика трябва! А кога си гаврътнал и за по-буен танц става.
                          https://www.youtube.com/watch?v=3SI1E2wZ9Dc

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Ще го пусна на пазаря, да сваля малко цената на газа, че ебаси ралито направи с тези щатски студове.
                            Не съм деса- метеото, но щом е нахлула такава ужасна и обширна студена вълна , поне месец ще е така...Като свършат резервите ще се кланят на арабелите или Путин....Арабелите ще им покажат един ерусалимски чепат.....

Коментар

Няма малиййй...
                              Кръщаваш гъзометана и го шиткаш кът койн....
                              Ще го пусна на пазаря, да сваля малко цената на газа, че ебаси ралито направи с тези щатски студове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Мц. Не продавам. Само ги менкам от шит на друг.

Майтап да става.

Инак си сипах дома ликьорче от тва и рекох да почерпя.

Сега ще хапвам. Боб с ряпа! Малиииий
                                Няма малиййй...
                                Кръщаваш гъзометана и го шиткаш кът койн....

Коментар

X