IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    двойно кафе по никое време и салата с картофи щото хем ще бачкаме, хем ще постиме и хем нема да пиеме докато сме на работа
    Аз се не гавря с храната. Картофена салата с кафе - никогаш!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      двойно кафе по никое време и салата с картофи щото хем ще бачкаме, хем ще постиме и хем нема да пиеме докато сме на работа
      Почнахме ли да постим?
      че не са ми исъхнали луканките още
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• двойно кафе по никое време и салата с картофи щото хем ще бачкаме, хем ще постиме и хем нема да пиеме докато сме на работа
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Ко праите вие ве, разгащили сте секаш Чиче набрал от шестте дюли кафе, тръстика и паре, та поръчвате ли поръчвате. Не сте ли чели Пинокио с поука, че парете не растат по дърветата. Само Кака разумна. Не ще крем и затва за нея една големшкааа 0. Бингоооо!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Във виното е истината ей..
            Най дълго държи главата мътна
            Пък във водата - здравето. Обаче тъй като пиячите от Кръчмата сме здрави кат камъне, водата я ползваме само за миене.
            Наздраве!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Нещо си се успал, а? Винцето не прощава.
              Във виното е истината ей..
              Най дълго държи главата мътна

Коментар

• Добре, оправям сметката, дайте и на леля един готин крем за стомахчето и по едно едно ерландксо кафе за всикчи, хем да се събуди и дон Емилио, от розовия сън с койните и да поръча музиката щото сега който държи койните той поръчва музиката, нале!?
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Че тя кацата ще се спука по шевовете. Наздраве за опазеното кисело зелце!
                  Тцъ! Обръчите здрави, ще я спасят от разпад.
                  Наздраве!

П.П. Ако може и на мен от крема с ром, но кремът го пропусни или го дай на Lelq!

П.П.П. И от малините и треволяка се отказвам благородно в нечия друго полза /по твоя преценка/
                  Мечо

Коментар

Мчи, два са. Преци едва й се откъснаха 29.98 еврос, но намаза стомахчето. На теб банкова сметка ли да давам или в кеш?
                    И аз искам да намажа стомахчето. Сметката дай на precakanoto
                    по му отива на него да е прецакано

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                      Дубрутру
                      Дей кавето?
                      Нещо си се успал, а? Винцето не прощава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Добро утро! И за мен такова. Наздраве!
                        Мчи, два са. Преци едва й се откъснаха 29.98 еврос, но намаза стомахчето. На теб банкова сметка ли да давам или в кеш?

Коментар

Крем с ром. 29.98 еврос.
                          Добро утро! И за мен такова. Наздраве!

Коментар

• Дубрутру
                            Дей кавето?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ставам, ставам ... С таз кубични ми форми не е проблем да ме сложат у кацата, зелето да затискам кат камък.
                              Че тя кацата ще се спука по шевовете. Наздраве за опазеното кисело зелце!

Коментар

Я, ето едно, Ама е гадно. Както и требва бъде. Наздраве за сплашващата външност!
                                П.п. На пишман пусия дим дими и ракия се пие. Се подлъжат търговците додат и те. Освен за стръв, за друго не стааш.
                                Ставам, ставам ... С таз кубични ми форми не е проблем да ме сложат у кацата, зелето да затискам кат камък.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X