IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Срещат се двама съученици след време:
    - Как си? Какво ново при теб?
    - Ами омъжих се в Германия, имам две деца, много успешна кариера, къща в центъра на Берлин, вила в полите на Алпите. А при тебе какво става?
    - Ами тръгнал съм да си платя интернета...
    - Аха ... а иначе?
    - Иначе ще го спрат...

Коментар

• Съпрузи лягат да спят.
      След малко мъжът пита - Спиш ли?
      Съпругата отговаря - Не, защо?
      Съпругът - Злото никога не спи!
      "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Момченце пита баща си:
        - Татко! Как мислиш, тежко ли е да изгубиш жена си?
        - Много тежко, синко. Практически абсолютно невъзможно, но аз все още не губя надежда.
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Прибира се жената, ляга на спалнята, поразмърдва се и внезапно подскоча:
          - Кой ми е спал в леглото ...?!
          "Да еба тия матраци с мемори пяна, да еба ..." - псува се наум мъжът й.....
          "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Двама нашенци - просяци в Западна Европа:
            - Не мога да разбера защо всички ти дават на тебе и всяка вечер се прибираш с джобове, пълни с пари, а на мен ми оставят много по-малко.
            - Я да видя, какво ти пише на картона?
            - Ами, ето: "Болен съм, безработен, баща на четири деца. Моля, помогнете!"
            - Ето тук ти е грешката. Аз прося с надпис "Не ми стигат само 10 евро, за да се върна в България".

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
              Не разбирам, но не е ли възможно изобщо да е златно покритие?
              Точно такова е!
              http://www.automotto.com/theo-paphit...worth-35m.html
              |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
              |___________||__|___|)
              (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Може разбира се.
                Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение

Може да е всякакво покритие,но определено мен не ме кефи!!!
                  Пак казвам Дай Боже всеки му Майбах (може и такъв)
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                    Вероятно го водят "Златист" и струва като екстра не знам колко си отгоре, но за мен си е патешко разтройство!!!
                    От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepo11 Разгледай мнение
                      Нали се сещаш, че това най-вероятно не е само прост цвят
                      Вероятно го водят "Златист" и струва като екстра не знам колко си отгоре, но за мен си е патешко разтройство!!!
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                        http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...no_za/?ref=rss

Преди време "Капитал" припомни, че Токушев е и автор на монографията "Народният съд 1944-1945", където защитава правната легитимност на създадения от ОФ трибунал": "Създаден от първото отечественофронтовско правителство, Народният съд е орган на народнодемократичната държава. Той се провежда от името и в интерес на победилата революционна класа и е едно от най-значителните събития в нашата най-нова политическа и правна история", пише избраният днес председател на КС.

В нея пише още: "За да защити завоеванията на народнодемократичната революция чрез специфичните средства на наказателното право, отечественофронтовска България се нуждае от правораздавателен орган, който да утвърди нов правов ред и да удовлетвори масовото спонтанно и справедливо искане на народа за наказването на държавните и военните престъпници и техните помагачи. Извършените от тях престъпни деяния не се включват в пределите на традиционното наказателно право."
                        Да живейй!!!Хвалъ на таквизи титани на демократичните и правови принципи.Токушев - Президент!!!
                        Life won't wait for you.

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...no_za/?ref=rss

Преди време "Капитал" припомни, че Токушев е и автор на монографията "Народният съд 1944-1945", където защитава правната легитимност на създадения от ОФ трибунал": "Създаден от първото отечественофронтовско правителство, Народният съд е орган на народнодемократичната държава. Той се провежда от името и в интерес на победилата революционна класа и е едно от най-значителните събития в нашата най-нова политическа и правна история", пише избраният днес председател на КС.

В нея пише още: "За да защити завоеванията на народнодемократичната революция чрез специфичните средства на наказателното право, отечественофронтовска България се нуждае от правораздавателен орган, който да утвърди нов правов ред и да удовлетвори масовото спонтанно и справедливо искане на народа за наказването на държавните и военните престъпници и техните помагачи. Извършените от тях престъпни деяния не се включват в пределите на традиционното наказателно право."

Коментар

• Нали се сещаш, че това най-вероятно не е само прост цвят
                            Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                            Дай Боже всеки му Майбах!!!
                            Пък нека е в цвят "разстройство" !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                              Дай Боже всеки му Майбах!!!
                              Пък нека е в цвят "разстройство" !!!
                              Only God Can Judge me...

Коментар

• Коментар

X