IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Един зевзек изпратил посред нощ светкавична телеграма на някакъв приятел. В телеграмата пишело: “Много съм добре! Иван”.
    След седмица получил покана да се яви в пощата и си прибере колета, изпратен с наложен платеж.
    Платил доста пари и едва домъкнал трийсеткилограмовия пакет до апартамента си.
    Когато го отворил, намерил вътре голям камък и бележка:
    “Иване!Този камък падна от сърцето ми, като получих телеграмата, че си добре!”.
    Медитация

Коментар

• Коментар

• Гатанки от парламента

-Турски султан кръстен на Великата китайска стена?
        - ?!!?!?!?!?!?
        -Баязид! Бая зид!
        http://tekstove.info/browse.php?id=14422

Коментар

• Действието се развива пред АГ-то, а ситуацията е следната - един куп мъже, всеки от които крещял с пълен глас към жена си:
          - Марияяяя! Излез да те цункааам!
          - Таняааа! Покажи ми бебенцетооо!
          - Десииии! На кого приличааа?
          - Катяааа! Момче ли е или момичеее?
          Изведнъж, сред всички тези щастливи мъже, се появил някакъв здравеняк с ушанка и ватенка, който също отправил поглед към родилния дом и мощно изревал:
          - Иванеееее! Иване, бееее!
          Всички замлъкнали и го загледали ужасени. Но човекът продължил да вика:
          - Иванеее! Покажи се бе, Иванее!
          Хората седяли като гръмнати, някои взели и да се кръстят, а човекът с ушанката погледнал към покрива на родилния дом и пак изкрещял:
          - Иванеее! Взел съм ти кафе, ела като оправиш керемидите!

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Неделно утро, някъде на брега на язовир. Слънцето приятно грее, тревата е окъпана в роса, във въздуха се носят хиляди аромати, птички чуруликат ...
              Един мъж излиза от палатка и казва:
              - Каква красотаааа ...
              Ехото злорадо му отвръща:
              - Да ..., ама утре си на работаааа
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• http://www.investor.bg/bulgaria-on-a...rha-si,159252/
                "Начинът да гледаш право в Слънцето,без да ослепееш е ти самият да светиш..."

Коментар

• - Нане, защо депутатите са в преразход на тоалетна хартия?
                  - Защото, Вуте, са я смятали на глава, но задниците са се оказали повече!
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• Коментар

• Жена останала вдовица.
                      Събрали се селяните и решили да и намерят съпруг, че така и грехът не е далече. Намерели подходящ кандидат, също вдовец. Само че човекът бил месар, прост човек, необразован. Жената въпреки това се съгласила и се оженили.
                      Първата вечер слага тя масата, а съпругът казва:
                      - Още леля ми казваше, че добрият християнин, никога няма да седне на масата без да е преспал с жена си.
                      Усамотили се те в спалнята, после вечеряли, а той отново:
                      - Още дядо ми казваше, че човек никога не бива да заспива без да е уважил жена си.
                      И пак.
                      Сутринта:
                      - А чичо ми казваше?
                      След обед:
                      - Некога баба ми казваше?
                      Минала се една седмица, питат селяните жената какво мисли за новия си съпруг.
                      - Вярно, той не е интелигентен, като първия ми мъж, но пък е от много добро семейство!

Коментар

• БСП толкова обичат бедните, че като дойдат на власт ги правят три пъти повече...смях от днес на http://daniivanov.blogspot.com/2013/...g-post_10.html

Коментар

• В един родилен дом объркали бебетата на негър, американец, германец и евреин. Извикали бащите им да си ги познаят.
                          Негърът казал:
                          - Моето очевидно е онова черното.
                          Американецът извадил един долар и го размахал. Едно от бебетата протегнало ръчички и той рекъл:
                          - Ей това е моето.
                          Немецът влезнал и ревнал:
                          - Hail Hitler!
                          Едно от бебетата се насрало веднага и той казал:
                          - Това е еврейчето, другото е моето.
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
                            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Коментар

• Зъболекарят обяснява на пациента:
                                - Имате един мъртъв зъб. Да му направим ли коронка?
                                - Не, предпочитам да го погребете без церемонии.
                                "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

Working...
                                X