If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз така си мислех и надявах, но понеже като традиция тук вмъкнат ли е потребител във виц - не е на добре работата, а не си такъв човек, та малко шах ми дойде.
Значи качвам се на 5 м над земята.
Преди време Jekata отишъл при Великия майстор и казал:
- Велики, научи ме на кунг фу!
Но Великият майстор отвърнал:
- Да, ще те науча на това изкуство, Jekata. Но сега не приемам нови ученици. Ела след година.
След година Jekata се върнал.
- Велики учителю, научи ме на кунг фу!
Майсторът се начумерил и отвърнал:
- Да, ще те науча на това изкуство, Jekata, но преди това трябва да се научиш да постигаш вътрешна хармония. В течение на 3 години всяко утро съзерцавай изгрева на слънцето, а всяка вечер – залеза му.
След три години Jekata се върнал.
- Велики учителю! Три години всяка сутрин съзерцавах изгрева, а всяка вечер – залеза. Научи ме на кунг фу!
- Добре – казал Великият майстор. – Но преди това трябва да се научиш да постигаш невъзможното. Върни се, когато се научиш да левитираш на пет метра от земята.
След пет години Jekata се върнал, вече не толкова млад.
- Велики учителю! Пет години всеки ден се посвещавах на усилени тренировки и сега вече умея да левитирам над земята – казал той и се издигнал на пет метра във въздуха.
- Баси майката! – казал Великият майстор.
Не ми е ясно защо данъчните не събират данъците, като това е тяхна компетенция. Не ми е ясно защо данъчни актове падат като зрели круши в съда. Не ми е ясно защо мангали продължават да продават фактури. Не ми е ясно защо Цецо излезе чист за имотите. Не ми е ясно защо държавните служители не плащат осигуровки. Не ми е ясно защо жените се пенсионират по рано след като живеят с 10 години по-дълго, не ми е ясно защо няма стимули за редовни платци.,,, Да продължавам ли?
Всичко това е за другата тема.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Не ми е ясно защо данъчните не събират данъците, като това е тяхна компетенция. Не ми е ясно защо данъчни актове падат като зрели круши в съда. Не ми е ясно защо мангали продължават да продават фактури. Не ми е ясно защо Цецо излезе чист за имотите. Не ми е ясно защо държавните служители не плащат осигуровки. Не ми е ясно защо жените се пенсионират по рано след като живеят с 10 години по-дълго, не ми е ясно защо няма стимули за редовни платци.,,, Да продължавам ли?
Дърт вампир учи сина си как се пие кръв:
- Хващаш човека, превиваш го на две и изсмукваш половината кръв.
- Защо само половината?..
- Ами..не сме данъчни. Само те излокват цялата..
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар