IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от vbvb Разгледай мнение
        Камилски тестиси върху дъвки за деца! Снимка
        Точно под тях е изписано "Liquid filled", т.е. - "пълни с течност"...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_8959.html
        Това не е за бисери и вицове, а за съответната комисия. Не само, че трябва да се спре от производство или драстична смяна на дизайна на опаковката, ами и да се понесат последствия от глоба.
        От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Камилски тестиси върху дъвки за деца! Снимка
          Точно под тях е изписано "Liquid filled", т.е. - "пълни с течност"...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_8959.html

Коментар

• Влак , в купето пътуват девойка с младата си майка и войник със старшина . Влака влиза в тунел . Силна плесница огласява купето.
            Майката си мисли и се усмихва на ум: прекрасно съм възпитала дъшерята
            Дъщерята си мисли: Ама и майка ми не си поплюва много много .
            Старшинката си мисли: Несправедлив свят, войника пипа , мен бият.
            Войника си мисли: Само да дойде другия тунел , какъв шамар ще му забия пак ....
            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Въпрос към радио "Ереван":
              - Какво означава: Жена с черен пояс по карате?
              Отговор на радиото:
              - Означава здраво семейство, възпитани деца, добра свекърва, любящ и верен съпруг...
              Медитация

Коментар

• Руската преса твърди, че Путин е предложен за Нобелова награда за мир, защото е спасил Сирия от друг носител на Нобеловата награда за мир.
                Най-неприятният момент в търсенето на истината е, когато я намираш…
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Коментар

• Коментар

• Купуват декодер за гибон от зоопарка, за да гледа телевизия
                      Без телевизия заради цифровизацията остана белоръкият гибон Гиби от Софийския зоопарк, но само временно...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_6833.html

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Някакъв прещраква каналите, опитвайки се да следи всички парламентарни новини. Жена му, обидено:
                          - Ама за теб сякаш парламентът е по-важен от жена ти – само за него мислиш!
                          - Ти се благодари, че за теб не мисля това, което мисля за него!...смях от днес на http://daniivanov.blogspot.com/2013/10/blog-post_7.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнение
                            www.itanimulli.com

Прочети от зад на пред линка
                            Брато, опитах се това да го побликувам във фейса и :

You can't post this because it has a blocked link
                            The content you're trying to share includes a link that our security systems detected to be unsafe:

itanimulli.com

Please remove this link to continue.

Ако си мислите, че виждате това погрешка, моля уведомете ни.
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Спира перничанин гоуфа пред универсалния магазин у Перник и влиза вътре:
                              - Искам си купа един готин анцунг!
                              Продавачката го пита:
                              - За всекидневна употреба или за сватба?

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                                Съмнявам се, че гифчето ще ти е полезно и се опасявам, че после ще питаш за целия филм?

Предпочитам направо телефона и.....ама и филм става
                                Аман от глупаци!

Коментар

Working...
                                X