IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма да се вържа на жалките ви провокации, както Жервиньо се върза на тази на Бартън! Пишете си каквото искате и както искате. Аз лично съм доволен - постигнахме добър турнирен резултат, като в края на мача изпуснахме чисто положение за 2:0... Вече два официални мача не допускаме гол, което според мен е добър атестат като се има предвид, че защитата ни беше ахилесовата пета последните години. Вярно, че напред има какво да се желае, но да не забравяме че снощи не играха Ван Перси, Бенднер, Аршавин. В средата също липсваше Уилшър, а ни предстои покупката на още един креативен халф, така че с един оптимален състав в следващите мачове нещата биха изглеждали доста по-добре! А и мисля че много неправилно се смяташе че Удинезе в момента са посредствен отбор. Снощи се видя, че дори и с нов състав са си доста сработени и играят добър футбол, така че тезата ви че сме играли слабо срещу слаб противник просто увисва във въздуха Реваншът ще е интересен, те ще трябва задължително да търсят гол, което ще ни даде шансове за бързи контри, а вкараме ли първи мисля че решаваме мача, но да не избързваме... Предстоят два важни мача в Шипа - срещу Ливърпул и Манчестър Юнайтед, които до голяма степен ще дадат отговор на въпроса ще имаме ли шанс и възможности да се борим за нещо повече от 4-то място тоя сезон. Поне със сигурност ще има емоции, за някой приятни за други не чак толкова, но важното е, както казва великия Фреди Меркюри, шоуто да продължава

П.П. man_united, след няколко дни, живот и здраве, с кеф бих те попитал ти как се чувстваш, особено ако бъдете победени от един "жалък и посредствен" отбор
    Last edited by kev; 17.08.2011, 10:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      П.С. Жалко за Арсенал, пак ще сатртират с отбор от нулата, а феновете им ще продължат да плащат най-скъпите билети в лигата, за да получат поредната калъфка.......
      За 5то-6то място калъфки даже не дават

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Не всичко на тоя свят е пари! Има неща като признателност, уважение, етика... Арсенал загуби Сеск още миналия сезон, така че нищо страшно и изненадващо не се е случило. Аз лично съм оптимист и знам, че скоро отново ще си заиграем нашия си хубав футбол и рано или късно успехите отново ще се върнат, е не на Хайбъри, а тоя път на Емиратс А ти можеш да наричаш идиоти един друг клуб, на който днес всеки втори българин се смее и подиграва, но не и един от най-успешните клубове в Англия, с огромен брой привърженици, история и амбиции! Go Gunners!!!

глей ся, кев, моето мнение за Ингилизия е напълно безпристрастно и не мотивирано от нищо. Аз нямам любим отбор там и ако има някой, който да харесвам, то това са чукотките, а за манчо и Арсенал ми е баш през...., така че ми е абсолютно все тая кой ще е първи, втори и т.н. като казвам, че сте идиоти, веднага ще се обоснова и ще ти дам 2 примера от манчо, щото само те и вие нямат бездънни джобове от миналогодишния топ 4:

1. Миналата година най-добрият играч на Манчо - Рунтавия искаше да напусне. Манчо изораха земята, но не го пуснаха. Ама имал бил желания, ама нещо не се разбирал, ама дрън-дрън, няма такива работи - имаш договор, тук ще стоиш Да, путкинско беше, че му пляскаха и че изобщо го приеха, но втиората част на сезона и 50% от титалата са негово дело. Ситуацията с Насри е подобна за вас - да, насри не е на нивото на рунтавия, ама вие ще го шитнете за без пари на шити, нали?
        2. Още по-фрапираща е ситуацията с Кристияна Мангалдо - имал предварителна договорка с реал, не му се рита в мранчния манчестър, но от тдруга страна най-добрият футболсит на манчо и правещ 50% от играта. И манчо, като вас, го задържаха един сезон (след най-силния му) против волята му - това е приликата, но има 2 супер съществени разлики - Роналдо им донесе 18-тата титла (преди това почти сам им донесе 17-тата и до голяма степен 16-тата), а след това Манчо го шитна на избрания от Мангалдо отбор, но на космическа цена - дет се вика всички са доволни

Това е истината, но за съжаление и ти, както повечето фенове на червени отбори, си слагате очилата и като ви го турят отзад, викате - абе може и да са ни го турили, ама то е защото ние сме алтруисти, знаем какво е че ст, достойнство и нужда, и не искахме да оставим ебача ни неудовлетворен - човещинка е все пак

П.С. Жалко за Арсенал, пак ще сатртират с отбор от нулата, а феновете им ще продължат да плащат най-скъпите билети в лигата, за да получат поредната калъфка.......
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
          Не всичко на тоя свят е пари! Има неща като признателност, уважение, етика... Арсенал загуби Сеск още миналия сезон, така че нищо страшно и изненадващо не се е случило. Аз лично съм оптимист и знам, че скоро отново ще си заиграем нашия си хубав футбол и рано или късно успехите отново ще се върнат, е не на Хайбъри, а тоя път на Емиратс А ти можеш да наричаш идиоти един друг клуб, на който днес всеки втори българин се смее и подиграва, но не и един от най-успешните клубове в Англия, с огромен брой привърженици, история и амбиции! Go Gunners!!!
          Как се почувства след като гледа вчерашния мач?
          Още ли си оптимист?
          Честно казано - БЯХТЕ ЖАЛКИ! Даже и на Барселона се опънахте повече у дома, а Удинезе е продал половината си състав през лятото, така че това не може да ви е извинение! След 20та минута имате едно голово положение....в 91та!!!

ПП Благодаря на двата отбора, че помогнаха да си поизбия загубите с един залог за ...корнери!

ПП2 Груйчо е прав - и за топ 4 в Англия не ставате в момента!

Коментар

• Не всичко на тоя свят е пари! Има неща като признателност, уважение, етика... Арсенал загуби Сеск още миналия сезон, така че нищо страшно и изненадващо не се е случило. Аз лично съм оптимист и знам, че скоро отново ще си заиграем нашия си хубав футбол и рано или късно успехите отново ще се върнат, е не на Хайбъри, а тоя път на Емиратс А ти можеш да наричаш идиоти един друг клуб, на който днес всеки втори българин се смее и подиграва, но не и един от най-успешните клубове в Англия, с огромен брой привърженици, история и амбиции! Go Gunners!!!

Коментар

• съжалявам, че продължавам да бъркам в раната на феновете на Арсенал, но освен некадърни да задържат силните си футболисти, се оказаха и финансови идиоти, а това беше единственото нещо, с което сехвалеха:

"Продадохме Сеск на намалена цена. Ако той беше на пазара и имаше наддаване между Реал Мадрид, Челси и Манчестър Сити, със сигурност щяхме да получим повече, но той искаше да отиде само в Барселона", сподели Венгер.

еееех, какъв алтруизъм, какво нещо, чак да се просълзиш - идиоти!!!!!!
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Тоя сезон за нас няма да има подходящо и неподходящо време - всеки един мач трябва да е като за последно! Дано довечера победим, примерно с 2:0, че после ни предстоят мачове с Ливърпул и Манчестър Юнайтед за първенство, т.е. мелачката тръгна с пълна сила! Все пак се въздържам от точна прогноза и няма да ги закачам при залозите, за да ми е и по-спокойно А на вас късмет, и Go Gunners!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                  Мачът е в Лондон. Не би трябвало да имат проблеми да спечелят, но трябва да се постараят да е чиста победа. На мен ми е интересно да видя довечера дали Удинезе ще затвърдят мнението ми за пълната деградация на италианските отбори в Европа през последните няколко сезона. Показателно е, че Палермо отпаднаха на същата фаза от турнира като Левски
                  Аз преди няколко дни бях писал, че Удинезе продаде 3 от най-добрите си футболисти, така че няма да е изненада да паднат. Обаче като се замислим и Арсенал продаде един такъв, а втория е напът...така че ще видим какво ще направят..може да свършат някое 0-0 .

ПП Мисля, че тези трансфери на Сеск и Насери усират положението на артилерията и мача с Удинезе идва в най-неподходящото за тях време. Ако бият с 2-3 гола ще се поуспокоят, ама аз лично не вярвам!
                  Last edited by man_united; 16.08.2011, 10:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    Днес дали Арсенал ще успеят да бият Удинезе или ще се съсредоточат в борбата за Лига Европа, както има предложи Груьо (доколкото си спомням)?
                    Мачът е в Лондон. Не би трябвало да имат проблеми да спечелят, но трябва да се постараят да е чиста победа. На мен ми е интересно да видя довечера дали Удинезе ще затвърдят мнението ми за пълната деградация на италианските отбори в Европа през последните няколко сезона. Показателно е, че Палермо отпаднаха на същата фаза от турнира като Левски
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Днес дали Арсенал ще успеят да бият Удинезе или ще се съсредоточат в борбата за Лига Европа, както има предложи Груьо (доколкото си спомням)?

Коментар

• Очаквано Илхан - Григорчо 3-6 5-7 и интересен сблъсък с Давид Ферер във втория кръг
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• очаквах жервиньо да е приятната изненада в шипъ и го сложих капитан, но заради червения картон ми отнеха 2 точки

............................... а то се оказа, че друг новак (агуеро) ще е печелившия коз във фентъзи лигата

Коментар

• наистина съжалявам феновете на Арсенал и особено Арсен Венгер, но така е като се продадоха на америкаскип реднек, а не на казака. Казвах ви колко е зле, че ви взе реднек, ама не ми вярвахте - е, вече Сеск го няма (друг е въпроса, че според мен няма да свърши никаква работа на Барса, както и Санчес, но това е друга тема), а скоро и Насри няма да го има и на тяхно мястоимаме поредната недоказала се френскоговоряща маймуна (Жервиньо) и поредните излъгани очаквания. Мен лично ме е яд, защото Арсенал играеха най-красивия футбол миналата година, но криворазбраното им мислене на аристократи - не знам с какво един американски реднек, арабел или азиатски дикататор са по-добри от един казак-новобогаташ - ги доведе до тук и сами са си виновни. Жалко, дано поне Ливера се засилят или поне Тотнъм надскочат нивото си от миналата година, защото иначе пак ще гледаме битка между само 2 коня (Манчо и Челси), с моменти проб;ясъци и епизодични победи на някой от другите "грандове", каквото и да ми обясняват за топ 6-7-8 и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                              Григорчо след няколко часа излиза и отнася турчина (той си е доста смотан и слаб и не би трябвало да има затруднения) след което го чака мач с Давид Ферер - не най-лошият вариант за съперник от топ 10
                              Шансове за нашето момче под 5%, но все пак Ферер е типичен клей корт играч и освен това няма официален мач вече повече от месец, което донякъде би трябвало да е повлияло на формата му.
                              С оглед на факта, че турнирът е от такъв ранг, че отстъпва само на тези от Големия Шлем, 2 победи за Григорчо няма да бъдат никак лошо постижение, ако успее да надскочи себе си и да ги постигне.

Напълно обективен и безпристрастен съм между другото
                              ъхъ, напълно възможен сценарий, който би му донесъл 90 точки (хипотетично), проблемът на грига е, че в следващите 5 седмици му отпадат 267 точки и ако се осере тук и на УС опън, както и ако не игаре пак на анонимните турнирчета в Тайланд, които му донесоха точките миналата година, ще слезе доста надолу и вече дори за атп 500 сериите ще му трябват квалификации или уайлд карт. А уайлд картоте не са безкрайни

и моето мнение е безпристрастно - доста поизучих мъжката тенис ранклиста в последния месец, за което съм благодарен и на теб, и на марин - вдигнахте ми общата култура

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                аз от този кръг не съм доволен - Х на челси и аматьорските изяви на "извънземното" дехеа ми костваха 50 евро и в крайан сметка не успях да сложа евентуалната печалба на ожър на Барса и реал. Реално това беше и единственият мач, който ми хареса през уикенда, а Реал; направо разжепиха Барса, но късмета покри джуджетата-ренегати. дано моу ги ушие на на тъпи камп и да им покаже кон боб яде ли

П,С, За инглизия смятам, че манчо май ще вземат 20-ка, но много ще зависи и от Челси, и от ШЛ, а Арсенал е твърде вероятно да са извън топ 4 - бих казал сигурно, ако се контузи Перси....
                                Можеш да си сърдит, а аз какво да кажа като мръсниците от Зенит не можаха да бият Амкар и ми разбиха колонката. Дано никога повече не видят титла - дето се вика само ЦСКА (Анжи, Рубин, Казан, мазан и прочие)....

Коментар

X