Няма да се вържа на жалките ви провокации, както Жервиньо се върза на тази на Бартън!
Пишете си каквото искате и както искате. Аз лично съм доволен - постигнахме добър турнирен резултат, като в края на мача изпуснахме чисто положение за 2:0... Вече два официални мача не допускаме гол, което според мен е добър атестат като се има предвид, че защитата ни беше ахилесовата пета последните години. Вярно, че напред има какво да се желае, но да не забравяме че снощи не играха Ван Перси, Бенднер, Аршавин. В средата също липсваше Уилшър, а ни предстои покупката на още един креативен халф, така че с един оптимален състав в следващите мачове нещата биха изглеждали доста по-добре! А и мисля че много неправилно се смяташе че Удинезе в момента са посредствен отбор. Снощи се видя, че дори и с нов състав са си доста сработени и играят добър футбол, така че тезата ви че сме играли слабо срещу слаб противник просто увисва във въздуха
Реваншът ще е интересен, те ще трябва задължително да търсят гол, което ще ни даде шансове за бързи контри, а вкараме ли първи мисля че решаваме мача, но да не избързваме... Предстоят два важни мача в Шипа - срещу Ливърпул и Манчестър Юнайтед, които до голяма степен ще дадат отговор на въпроса ще имаме ли шанс и възможности да се борим за нещо повече от 4-то място тоя сезон. Поне със сигурност ще има емоции, за някой приятни за други не чак толкова, но важното е, както казва великия Фреди Меркюри, шоуто да продължава 
П.П. man_united, след няколко дни, живот и здраве, с кеф бих те попитал ти как се чувстваш, особено ако бъдете победени от един "жалък и посредствен" отбор

П.П. man_united, след няколко дни, живот и здраве, с кеф бих те попитал ти как се чувстваш, особено ако бъдете победени от един "жалък и посредствен" отбор

Коментар