IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Григорчо след няколко часа излиза и отнася турчина (той си е доста смотан и слаб и не би трябвало да има затруднения) след което го чака мач с Давид Ферер - не най-лошият вариант за съперник от топ 10
    Шансове за нашето момче под 5%, но все пак Ферер е типичен клей корт играч и освен това няма официален мач вече повече от месец, което донякъде би трябвало да е повлияло на формата му.
    С оглед на факта, че турнирът е от такъв ранг, че отстъпва само на тези от Големия Шлем, 2 победи за Григорчо няма да бъдат никак лошо постижение, ако успее да надскочи себе си и да ги постигне.

Напълно обективен и безпристрастен съм между другото
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• и да драсна и едно мнение за тениса - наш глигорчо шефчетата явно имат доста силни позиции, след като успяха да му осигурят уайл кард за турнира в Синсинати, за сметка на имена като степанек или Гълбис, примерно, които спечелиха по 1 турнир УС оупън сериите, то явно са бая сериозни. Това е минус за мен, още повече, че бай глигор вади и супер късмет и редовно му се падат квалификанти. Нищо, де, той наш глигор компенсира със супер бездарна игра Въпреки много правилнта тактика на мениджърите му да играят само турнири на твърдо и да играят на всички турнири, в които няма тенисити от топ 30, то нашия е много, много далече от истината, така че все още съм убеден, че ще спечеля 2-та залога, които имам за него, защото точно в месеца между Укмбълдън и УС Опън, когато всички големи бяха почивка и нашето момче трябваше да направи точки, то се осра, ама хак да му е, като е шибан предател
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• аз от този кръг не съм доволен - Х на челси и аматьорските изяви на "извънземното" дехеа ми костваха 50 евро и в крайан сметка не успях да сложа евентуалната печалба на ожър на Барса и реал. Реално това беше и единственият мач, който ми хареса през уикенда, а Реал; направо разжепиха Барса, но късмета покри джуджетата-ренегати. дано моу ги ушие на на тъпи камп и да им покаже кон боб яде ли

П,С, За инглизия смятам, че манчо май ще вземат 20-ка, но много ще зависи и от Челси, и от ШЛ, а Арсенал е твърде вероятно да са извън топ 4 - бих казал сигурно, ако се контузи Перси....
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• ....снощи гледах първия мач за спанската суперкупа....Алексис Санчес....просто е ебаси "диаманта"....при положение , че почти няма игрова подготовка с отбора...показа страхотни физически и технически качества...."шейховете " от Сити ще си ядат "кочана" , че не го отмъкнаха с торбите с парите ами го оставиха на Барса.....а и честито....Сеско се завърна....
          п.с....РМ направо мачкаха животински....ама само с тичане не стааа....

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            При Манчо нищо ново - добри и надъхани са, но явно късметът и тоя сезон ще е със Съра, поне съдиите да не са чак толкова
            kev не виждам точно за вчерашния мач какво трябва да говорим след като съдията не свири 15 фаула на УБА в центъра и още 3-4 блъскания на вратаря. Да не говорим какви картони вдигна на нашите юнаци и пропусна за домакините.
            Обаче това не е извинение за слабата общо взето игра и на двата отбора, добре че рикошета ни спаси иначе не виждам как щяхме да вкараме.

Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
            Уелбек, който на практика играеше вместо Берба беше най-слабият на терена!
            Напълно си прав. Не знам защо САФ го държи, след като е ясно че не е "9ка", а по-скоро 10ка или крило. Може би са последни опити на треньора да покаже на Барбуков, че му е време за трансфер

Коментар

• kev, единственият и основен фаворит сме ние. Единствено Сити на този етап, поне на теория ще могат да ни се противопоставят в някаква степен. За Сити най-важното в какво става с Тевез, защото според мен всеки един играч, който могат да вземат в момента, като негов заместник ще е по-слаб от него.

Иначе на мен ми направи силно впечатление как Пуул рухнаха физически второто полувреме. Чарли Адам направо не можеше да ходи завалията. Челси си остават загадка, но на този етап не впечатляват.

Ние от друга страна играхме страхотно и ако не беше грешката на Де Хеа щяхаме да бием с много. Много тъпо за контузиите на Видич, Рио и Рафаел, но имаме Смоулинг и Джоунс, които според мен ще се справят в тяхно отсъствие. Ашли Янг се вписа МНОГО добре в отбора. Нямам търпение да видя 4-2-3-1, като трите зад Рууни да бъдат Янг, Нани и Валенсия.
              The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                .. За Арсенал не ми се говори,....
                Цигането Жервиньо е много добро - бързо е , има поглед върху играта и донякъде прилича на Рамиреш . Лошото обаче е че не е сработено , а още по-лошото е че не виждам с кого може да играе , в смисъл да му подава . В мача с Нюкясъл всички топки той си ги вземаше и сам си ги отиграваше ....местеше се отляво и отдясно ,явно Венгер му е дал свобода докато се види къде най-добре пасва , пък знам ли ....
                И ако не беше си изпуснал нервите при провокацията на лекето Бартън , можеше и гол да вкара до края на мача - Бартън също беше за червен картон , но се възползва от опцията "съдията в гръб " ,а и страничния беше далеч и донякъде прикрит от останалите играчи ,за да помогне в ситуацията .Дори коментатора на Фокс Сокър ( Ебуе -мисля че беше бивш играч на Арсенал) се изненада че картонът бе само в едната посока ....

При Челси ситуацията е нормална - въпреки че гледах само второто полувреме .Но наистина е крайно време там треньор да остане повече от 1 година на поста си - независимо от резултатите - за да направи промени които в краткосрочен план може да нямат положителен ефект , но в средносрочен ......
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Аз не мога да се съглася с мнението ти за мача на Челси. Играха доста посредствено, имаха малко положения (имам предвид гредата, а плонжовете им за дузпа не ги броя) и като цяло не заслужаваха повече от 1 точка. Вашият мач не успях да го гледам, но имайки предвид липсите в него се пробвах с един draw no bet за Нюкасъл и в крайна сметка си получих залога обратно
                  Ливърпул също не ми харесаха, въпреки че мача при адекватно поведение на главния съдия и Суарез в 6-тата минута, си отиваше на безпроблемно 2 или 3 на 0, но стават и грешки...
                  И накрая за шампионите - нищо ново. Играят си тяхната игра, връзва им последните 10 минути и печелят. Вярно, имаха 2 пропуска на Нани, но пък ние пропуснахме дузпа, а Челси удариха греда, но само Ман спечелиха
                  Уелбек, който на практика играеше вместо Берба беше най-слабият на терена!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    Как видяхте началото на Премиършип?
                    Аз лично видях, че Болтън ще се борят за титлата тоя сезон А сега сериозно, съгласен съм с теб, че никой от т.нар. "фаворити" не показа играта, която се предполагаше. Дали причината е в самите отбори, в техните съперници или в нещо друго е много рано да се каже. Всъщност според мен само Челси доминираха през почти целия мач, но пък нямаха вашия късмет да отбележат - явно Дрогба все още ще е по-добрият избор за титуляр от Торес За Арсенал не ми се говори, не че съм се отчаял, дори напротив, мотивиран съм до известна степен от добрите изяви в защита - Счежни, Косчелни, Вермаелен - но напред сме гола вода Сега се спрягат като заместници на Сеск, звездата на Сошо - Марвин Мартин, или тая на Шахтьор - Жадсон, т.е. продължаваме си в нашия стил и в трансферната политика, но...това са реалностите и трябва да се примирим и да стискаме палци! При Манчо нищо ново - добри и надъхани са, но явно късметът и тоя сезон ще е със Съра, поне съдиите да не са чак толкова
                    А, да не забравяме, че единият - може би основен - фаворит ще играе днес мачът си, и като нищо може да започне с една разгромна победа (над Суонзи) и да стъпи на върха, поне за един кръг, ще видим...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      .......... а ние трябва макс бързо да разкараме гомньо.............
                      Гонзю завинаги на Герена

Коментар

• Как видяхте началото на Премиършип?

За мен се потвърждава тенденцията от последните години за сериозно скъсяване на дистанцията между отборите от топ 6 (вече не може да говорим за топ 4 мисля) и всички останали.
                        Нито Съндърланд остъпваше на Пуул, нито Нюкясъл на Арсенал, нито Стоук на Челси, както и УБА на Юнайтед!

Не знам дали букмейкърите си направиха печалбите още в първия кръг, за да имат да спонсорират отборите, но кръг без 1ца (особено на Анфийлд) си е изненада.

От водещите отбори никой не показа - ние сме решени да мачкаме наред и да станем шампиони...ще видим нататък как ще върви първенството - дали няма да имаме повторение на миналия сезон ?!?

Коментар

• Във вчерашното ,,дерби'' на мен ми направи още нещо впечатление: венецуелеца вкара гола с левия крак,но през първото полувреме когато удари гредата,тупалката беше с десния.И въобще не се притеснява да бие и с двата крака.Ако беше някоя от нашите прима-балерини имаше да си я намества в единия от двата случая на ,,удобния'' крак......

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                            Видяхте ли гола на Негъра от Черно Море? Уникално изпълнени, не бях виждал скоро такова в БГ и като цяло този направи страшен мач, мисля че този е най добрия играч в БГ към момента, но да видим, ако продълвава така направо в националния
                            мда, мангала вкара страхотен гол, плод както на бързината и уникалния му удар (ако му дадат още 100 пъти да бие оттам , поне 99 пъти няма да уцели точно същото място, но и това го има), както и малоумното изпълнение на Иво и бързия като тролей на обръщалото Рисп. Цигането наистона направи страхотен гол. Голът на Цветков също беше страхотен, както и последния гол на Морето. Браво на тях, а ние трябва макс бързо да разкараме гомньо, защото колкото ид а е легенда на клуба ни и кошмар за розовобузите, толкова в момента се пръвръща в наш антигерой и техен любимец

Коментар

• Видяхте ли гола на Негъра от Черно Море? Уникално изпълнени, не бях виждал скоро такова в БГ и като цяло този направи страшен мач, мисля че този е най добрия играч в БГ към момента, но да видим, ако продълвава така направо в националния

Коментар

• Диреците изядоха титлата на Арсенал

В края на февруари мениджърът на Арсенал Арсен Венгер точеше зъби за каре от трофеи - на Топчиите предстоеше финал за Купата на лигата с Бирмингам, отборът беше втори във Висшата лига, имаше мачове с Барселона за ШЛ и с Ман Юн. за купата на Англия. Известно е какво се случи - лондонският тим се сгромоляса страховито, остана за шеста поредна година без нито едно отличие и приключи чак на 4-о място.!
                                А всичко можеше да е толкова различно!
                                Статистистическата компания „Опта” изчисли, че ако всички греди от мачовете във Висшата лига бяха голове, Арсенал щеше да е шампион на Англия 3 кръга преди края с преднина от 12 т., най-добра голова разлика, най-много вкарани и най-малко допуснати голове в собствената врата (заедно с Челси). При този сценарий сегашният първенец Ман Юнайтед щеше да се задоволи едва с третото място, а богаташите от Манчестър Сити щяха да се разминат с Шампионската лига. Само три отбора остават на реалното си класиране от сезона - Евертън, Астън Вила и Блекбърн. Дори и гредите нямаше да могат да спасят два от клубовете, които изпаднаха в Чемпиъншип - Бирмингам и Блекпул. Лондонският Уест Хем обаче щеше да остане в елита за сметка на Нюкасъл.
                                Забележка: „Опта” е изготвила класирането до 35-ия кръг, след който на практика Арсенал щеше да е шампион, ако всички греди във Висшата лига бяха станали голове.

Добре, че не са смятали и влиянието на съдиите, че тогава дъртия алкохолик щеше да се гръмне...!

Коментар

Working...
                                X