IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Погледни го от добрата страна - Русия носи късмет на нашите
    Ако Базел отпаднат ще го призная за най-големия каърк на света
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Е*ахти нещастието!
      Един отбор, срещу който крейзитата нямат шанс и точно той се падна!
      Как да не умреш от яд!

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
        Канарчетата направо си изтърваха шанса, заслужаваха те да преминат напред!
        +1
        Наистина можеха да продължат,но някак си не си повярваха...
        Аз очаквах да паднат с поне 2 гола разлика,но бях приятно изненадан от играта,която показаха... да не би пък "правилния футбол" да е на мода...нищо догодина...
        Only God Can Judge me...

Коментар

• Канарчетата направо си изтърваха шанса, заслужаваха те да преминат напред!
          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
            Довечера ще дават ли канарите някъде?
            Не че ми се иска.но го виждам мача загуба с хенди-кап за нашите
            Има надежда!
            Иб"а"шевич май е контузен, а останалите им нападатели са пълен та*ак!

Коментар

• Довечера ще дават ли канарите някъде?
              Не че ми се иска.но го виждам мача загуба с хенди-кап за нашите
              Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Аз за Селтик пък ще ти кажа, че шансовете са 65/35 за Лудогорец! Абсолютно смешен отбор в смешно първенство, който продаде голмайстора си (Хупър) в Норич и сега се чуди как да вкара гол! Ако първия мач е в Шотландия на реванша крейзитата могат да ги направят смешни!
                От посочените мисля крейзитата нямат шанс срещу Базел и Плзен, а с всички останали нещата са 50 на 50! Ако и късмета малко дойде на страната на българските отбори всичко е възможно!
                и ти доста надценяваш крейзитата - само с опълчение нещата не винаги могат да се получат Гледах им мачовете със Слован и партизан, както и с Любимец и не мога да кажа, че крейзитата ме очароваха с нещо, совен във втроия мач със слован, където имаха късмета много рано да поведат. Не са лош отбор и нека да мИчтаем, ама малко по-реално, ако може, без да изпадаме в негативизъм, какъвто аз понякога навлизам Ще видим жребия в петък и тогава ще говорим, но точно срещу Селтик - хм, как да кажа: то Слован ги обърна в Братислава само заради името си с нулева игра, та със Селтик на паркхед при 60 000 фена, дето не са от най-тихичките - ами някакси не съм оптимист, но да изчакаме петък все пак. Аз като неутрален искам селтик
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Вчера типичната БГ фростотия, цели периоди от играта, където от паника даже не могат да изчистят топката.

И рядко успяваха да задържат топка за повече от 20 сек.

Треперене до последно и т.н. - типичния БГ отбор, дет' ще ти скъса нервите, ако решиш да го гледаш.

Бе, кой ги учи така да играят всичките кат' чуят за евро-турнири и пълнят гащите?

П.П. Успех на Ботев - и най-вече игра да покажат, а не това шубе, дет' гледах вчера. Учудващо късмета ни покри - сръбските мангали, ако ни бяха вкарали и един гол и отивахме на тройка веднага.
                  Last edited by marandi; 07.08.2013, 10:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    не гледам в чуждото канче - старая се да съм обективен, доколкото това е възможно, предвид фенските ми пристраситя, които никога не съм крил. Както ти казах - браво, на Лудогорец, стискам палци за тях и в следващия кръг, защото и там имат шанс, ако не се набият на Базел, с останалите имат шансове - Селтик (75/25 - британските отбори са царе на малоумните отапдания поради високомерие); Стяуа (60/40) - все пак са комшии, а и доста контроли изиграха помежду си; Виктория Пилзен (65/35) - чеците са си чеци, а не са словаци Динамо Загреб (55/45) - нищо особено като отбор, горе-долу от нашата черга, а и вратарчето ни е доста добро.

За нашите говеда, както виждаш, си мълча - то няма и какво да кажа - абсолютно всички подигравки са заслужени, така че просто спазвам омертата: истината си е истина. Но това, че Левски или цска са слаби, не прави другите силни, а просто по-малко слаби
                    Аз за Селтик пък ще ти кажа, че шансовете са 65/35 за Лудогорец! Абсолютно смешен отбор в смешно първенство, който продаде голмайстора си (Хупър) в Норич и сега се чуди как да вкара гол! Ако първия мач е в Шотландия на реванша крейзитата могат да ги направят смешни!
                    От посочените мисля крейзитата нямат шанс срещу Базел и Плзен, а с всички останали нещата са 50 на 50! Ако и късмета малко дойде на страната на българските отбори всичко е възможно!

Коментар

• не гледам в чуждото канче - старая се да съм обективен, доколкото това е възможно, предвид фенските ми пристраситя, които никога не съм крил. Както ти казах - браво, на Лудогорец, стискам палци за тях и в следващия кръг, защото и там имат шанс, ако не се набият на Базел, с останалите имат шансове - Селтик (75/25 - британските отбори са царе на малоумните отапдания поради високомерие); Стяуа (60/40) - все пак са комшии, а и доста контроли изиграха помежду си; Виктория Пилзен (65/35) - чеците са си чеци, а не са словаци Динамо Загреб (55/45) - нищо особено като отбор, горе-долу от нашата черга, а и вратарчето ни е доста добро.

За нашите говеда, както виждаш, си мълча - то няма и какво да кажа - абсолютно всички подигравки са заслужени, така че просто спазвам омертата: истината си е истина. Но това, че Левски или цска са слаби, не прави другите силни, а просто по-малко слаби

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Нека не гледаме в чуждото канче Груйче! Дет' се вика е*и ги маляците, няма с тях да се занимаваме - не били силни точно в момента? Ами то и при Левски е така - силни са 357 дена в годината, ама през седмицата, в която има да играят с Иртиш, Сараево т.н. точно тогава нещо не им е наред ....
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Определено играха нелошо срещу разпасаната команда на партизаните - да не забравяме, че предния кръг т. нар. гробари се калсираха напред само благодарение на голът на чужд терен (след 1:1 и 0:0) срещу еврострашилището Ширак от Армения, като същото това еврострашилище в първия кръг (щото арменските отбори са толкова силни, че играят на най-ниското ниво в турнирите на уефа) падна в единият от двата мача от Тре пене от... Сан Марино Та нека не подскачаме чак толкова много - да, победата е важна, да, точките, които ще донесат са ни много нужни, да, ще отида да подкрепя крейзитата на стадиона (щото няма как да играят в Разград, а ще трябва да е или в София, или в Бургас) за следващия им мач или мачовете от груповата им фаза (дано да е в ШЛ, а не ЛЕ, закъдето вече се класираха - казвам го като левскар без грам злоба), но партизан не е нищо повече (в момента) от гранд на глинени крака, както е видно от резултатите им към момента.

Още веднъж - браво на лудогорец, стискаме палци и на ботев. Успех!!!
                        Нека не гледаме в чуждото канче Груйче! Дет' се вика е*и ги маляците, няма с тях да се занимаваме - не били силни точно в момента? Ами то и при Левски е така - силни са 357 дена в годината, ама през седмицата, в която има да играят с Иртиш, Сараево т.н. точно тогава нещо не им е наред ....

Коментар

• Първоначално изпратено от noker Разгледай мнение
                          Това е най-стойностният български отбор, който е участвал в евротурнирите за последните 10 години.
                          подобна глупост е рядко срещана дори и за форума на инвестор.бг, който се напълни с крайни имбецили. Моля най-накрая този потребител да бъде баннат, защото 99% от постовете му са абсолютно безсмислени само с цел трупане на мнения. Писна ми да отварям дадена тема, в която има ново мнение, само за да разбера, че ноекра пак се е изходил в нея ви в клин, ни в ръкав

Коментар

• Определено играха нелошо срещу разпасаната команда на партизаните - да не забравяме, че предния кръг т. нар. гробари се калсираха напред само благодарение на голът на чужд терен (след 1:1 и 0:0) срещу еврострашилището Ширак от Армения, като същото това еврострашилище в първия кръг (щото арменските отбори са толкова силни, че играят на най-ниското ниво в турнирите на уефа) падна в единият от двата мача от Тре пене от... Сан Марино Та нека не подскачаме чак толкова много - да, победата е важна, да, точките, които ще донесат са ни много нужни, да, ще отида да подкрепя крейзитата на стадиона (щото няма как да играят в Разград, а ще трябва да е или в София, или в Бургас) за следващия им мач или мачовете от груповата им фаза (дано да е в ШЛ, а не ЛЕ, закъдето вече се класираха - казвам го като левскар без грам злоба), но партизан не е нищо повече (в момента) от гранд на глинени крака, както е видно от резултатите им към момента.

Още веднъж - браво на лудогорец, стискаме палци и на ботев. Успех!!!

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            Браво на крейзитата! Малко се огънаха през второто полувреме, но определено бяха по-добрия от двата отбора и заслужено продължават напред!

ПП Дано им се падне преодолим отбор в последния предварителен кръг, въпреки че дори в групите на ЛЕ пак няма да е толкова лошо!

Коментар

• Браво на крейзитата! Малко се огънаха през второто полувреме, но определено бяха по-добрия от двата отбора и заслужено продължават напред!

ПП Дано им се падне преодолим отбор в последния предварителен кръг, въпреки че дори в групите на ЛЕ пак няма да е толкова лошо!

Коментар

• Това е най-стойностният български отбор, който е участвал в евротурнирите за последните 10 години.

Коментар

X