If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
след проведеният обяд на фентъзи лигата вчера, дружното ни решение, взето с единодушие, е, че Крейзитата-Базел е твърда двойка, при това след хендикап 1:0. Коеф е доста приличен - май беше 3.60
Ти не си забравил да чекнеш за коеф. на Стърич... Имам да ти давам в понеделник!
след проведеният обяд на фентъзи лигата вчера, дружното ни решение, взето с единодушие, е, че Крейзитата-Базел е твърда двойка, при това след хендикап 1:0. Коеф е доста приличен - май беше 3.60
Преди 2-3 години гледах на стадиона мача от ЛЕ ЦСКА-Базел. Играха с едни фанелки подобни на тези на Дортмунд и ни намачкаха по жесток начин, макар че ни биха само с 2-0. Толкова сериозно да ни мачка по терена не съм виждал никой друг гостуващ отбор в ЕКТ
Ако швейцарците успеят да повторят представянето си от онзи мач, не виждам крейзитата как точно ще им се противопоставят...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Как го направи точно две бе човек ??? освен 1х2=2 не мога да хвана нищо друго или по 2 всеки ???
Успех... иначе аз ги пуснах мачовете на Стяуа и Лудогорец,катоси мисля да пусна и едно такова шано : Лудогорец - Базел 0:1
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Как го направи точно две бе човек ??? освен 1х2=2 не мога да хвана нищо друго или по 2 всеки ???
Успех... иначе аз ги пуснах мачовете на Стяуа и Лудогорец,катоси мисля да пусна и едно такова шано : Лудогорец - Базел 0:1
Сметка ми беше шегичка с визуалния ефект на поста ти, защото така ги написа в колонка - 1,2,3 !
Иначе 0-1 честно казано не вярвам да свърши мача може 1-2, 1-1! Дано ако те дъни някой това да е Лудогорец, а не Стяуа! Аз си пуснах и ГГ двата мача пък да видим!
Аз приписах едно Челси + ГГ на Атлетико-Барцилона! Коеф. е точно 2.0!
Иначе за ШЛ мисля ГГ на Лудогорец-Базел и Фенербахче-Арсенал!
Тоа мяза на кореец, ве! Ей добре че сме ние че да има с какво да се занимавате - било то с красивия ни футбол, или с гръмките ни трансфери - около нас все е интересно
Go Gunners!
Радвам се че не сърдиш на бъзика!
Така или иначе и ние сме на същото дередже!
Сега гледам шпорите ще вземат и Вилиян и Неделев, спокойно могат да продадат Бейл а ние седим и мислим!
BREAKING - Arsenal break the bank to sign Japanese international striker Fa Kin No Wan.
Тоа мяза на кореец, ве! Ей добре че сме ние че да има с какво да се занимавате - било то с красивия ни футбол, или с гръмките ни трансфери - около нас все е интересно
Коментар