IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Момци, как сте с времето за сряда пак във Фенси?
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      И още, и още.... Абе шитня пълна - дано довечера мача да е 0:0, с изпуснтата дузпа от Рунтавото, ама като му знам късмета на Колеца в понедленик
      Предлагам да е 1 гол + 1 асистенция за рунтавото + 3 точки бонус и съм с 1 точка пред теб завинаги, Груец...

Коментар

• През уикенда гледах в детайли програмата до края на първенството. Има 2-3 отбора, които могат да се изплатят доста добре, ако се вземат правилните играчи.

Към момента обмислям -4, но ще го направя само ако поведа втория в моята лига с над 34 точки. Просто искам във всеки един момент до края на първенството да имам буфер от поне 30 точки между нас.

Иначе Груеца е прав, че ми връзва в понеделник вечер. Спомням си миналия сезон на два пъти Тевез ми даде брутални точки, когато ми беше капитан. Надявам се и днес да върже, но в последно време късмета ме е напуснал.

Коментар

• Тоя кръг съм такава кръгла нула, че чак ми се реве - персийчето пък толкова ли от 3 гола не можа поне една асистемция да даде? Ебату същата работа? За Ливера да не отварям реч, че там е трагедия. И още, и още.... Абе шитня пълна - дано довечера мача да е 0:0, с изпуснтата дузпа от Рунтавото, ама като му знам късмета на Колеца в понедленик
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Надявам се Уолкот да хване някоя точица бонус.

BONUS PREDICTIONS

Chelsea 0 Tottenham 0
            Cole 3, Cahill 2, Assou-Ekotto & Terry 1

Arsenal 3 Aston Villa 0
            Gibbs 3, Arteta 2, Song 1

Bolton 2 Blackburn 1
            Wheater 3, Petrov 2, N’Zonzi 1

Liverpool 1 Wigan 2
            Caldwell 3, Maloney 2, McCarthy 1

Norwich 2 Wolves 1
            Holt 3, Fox 2, Hoolahan 1 & Whitbread 1

Sunderland 3 QPR 1
            McClean 3, Sessegnon 2, Bendtner 1

Swansea 0 Everton 2
            Baines 3, Distin 2, Jelavic 1

Stoke 1 Man City 1
            Yaya Toure 3, Crouch 2, Clichy 1

West Brom 1 Newcastle 3
            Cisse 3, Ben Arfa 2, Gutierrez 1

Коментар

• кофти кръг за всички се очертава за сега
              дано утре рунтавото да бодне 2...
              добре ще е и да получат поне 1
              не от демпси ест...

Коментар

• Много е важно Руунтавото да се разшие утре и да вкара поне един гол. Ако даде точки има голяма вероятност да се завърна на първото място в България и да дръпна малко точки на втория в моята си лига, че в последния месец ми скъси 50 точки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                  Бая мислех, но в крайна сметка реших да рискувам с Рууни капитан. Дебелото гуце просто играе, като креативен халф....
                  eeeeйййййййййй, ти голям рисков играч се извъди .......................... тцтцтцтцтц

хората рискуват като слагат за капитани защитници и вратари, а ти рискуваш с рунтавия дето само ти го смяташ за "креативен халф" и изпълнява всички дузпи, преки свободни удари и какво ли още не...

николчо, гледам те, че и вратаря си сменил дето тепърва ще ти носи точки, а си си оставил вратаря който не е играл почти 2 месеца и скоро няма да го пуснат в игра

николчо, сега аз ще взема вратаря който ти изгони и ще видиш колко точки ще донесе в следващите кръгове...

Коментар

• Бая мислех, но в крайна сметка реших да рискувам с Рууни капитан. Дебелото гуце просто играе, като креативен халф....

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                      и аз се надявам да убиеш интригата скоро - време ти е за червени картони и свършек на тоя ти мега късмет
                      груйчо е убиец отвсякъде

Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                      пък ние с полки ще намерим къде да изпием наградата
                      те парите са толкова много, че ще трябва да си купил пиене от магазина и да поркаме в някой парк

........................ но важна е идеята за сбирката , аз за победа не мисля благодарение на грешката която направих с тоя холт ........................... запазвам си правото за следващия сезон
                      НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

Аз си направих трансферите
                        беше време да ги направиш смените .............................. дано само да си копирал играчите след като вече коментирахме с груйчо кои футболисти сме взели

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                        сега, чакам МЕГА кръга.
                        да не стане само някое МЕГА осиране

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                        Само още не съм решил, кой да цъкна капитан. РвП или Рууни.
                        в лигата без смените съм в рунтавото капитанче, а в другата лига капитан ще ми е един от двамата ......................... ако ти кажеш до 2 часа довечера кой ще е твоя избор -> то аз ще сложа другия за капитан, николчо

Коментар

не си ме чел, щото не си пофледнал 10-на по-ста назада, където казвам, че единствения му шанс е рунтавото - не лош шанс, все пак, особено ако е капитан и зашие няколко гола, а моят капитан се издъни, като бабата предния кръг....
                          иначе и ти имаш шанс и то не малък, така че другата лига е доста интересна, поне засега - надявам се скоро да убия интригата в нея
                          и аз се надявам да убиеш интригата скоро - време ти е за червени картони и свършек на тоя ти мега късмет
                          пък ние с полки ще намерим къде да изпием наградата

Коментар

Добре, че е Груеца да върне темата.

Аз си направих трансферите сега, чакам МЕГА кръга. Само още не съм решил, кой да цъкна капитан. РвП или Рууни.
                            аз вече съм го измислил - а рунтавото няма да го купувам засега - играе зад нападателите и трябва да се надява на дузпи
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• не си ме чел, щото не си пофледнал 10-на по-ста назада, където казвам, че единствения му шанс е рунтавото - не лош шанс, все пак, особено ако е капитан и зашие няколко гола, а моят капитан се издъни, като бабата предния кръг....
                              иначе и ти имаш шанс и то не малък, така че другата лига е доста интересна, поне засега - надявам се скоро да убия интригата в нея

Коментар

полкич, аз ти го казах и преди - лудакис има шанс да ме стигне само ако Рууни вкара 10 гола до края на сезона, което не е невъзможно, но е малко вероятно.
                                ТОВА НЕ СЪМ ТЕ ЧЕЛ ДА ГО ПИШЕШ

дъртия алкохолик АЛФ БЕШЕ казал, че иска още 10 гола до края на сезона от рунтавия

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Понеже сме доста народ в малко точки, то да запитам, чисто хипотетично, ако има двама с равен резултат, какво следва - делим поравно или който ситемата (която си има някакви си нейни си правила) класира като пръв, той ги взема?
                                ти и Самоил сте доста напред и другите нямат шанс --- така, че се разберете двамата как ще делите парите при равни точки

аз мисля, че ще разиграете наградния фонд на някакъв комар

Коментар

Working...
                                X