Момци, как сте с времето за сряда пак във Фенси?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеИ още, и още.... Абе шитня пълна - дано довечера мача да е 0:0, с изпуснтата дузпа от Рунтавото, ама като му знам късмета на Колеца в понедленик
Коментар
-
През уикенда гледах в детайли програмата до края на първенството. Има 2-3 отбора, които могат да се изплатят доста добре, ако се вземат правилните играчи.
Към момента обмислям -4, но ще го направя само ако поведа втория в моята лига с над 34 точки. Просто искам във всеки един момент до края на първенството да имам буфер от поне 30 точки между нас.
Иначе Груеца е прав, че ми връзва в понеделник вечер. Спомням си миналия сезон на два пъти Тевез ми даде брутални точки, когато ми беше капитан. Надявам се и днес да върже, но в последно време късмета ме е напуснал.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Тоя кръг съм такава кръгла нула, че чак ми се реве - персийчето пък толкова ли от 3 гола не можа поне една асистемция да даде? Ебату същата работа? За Ливера да не отварям реч, че там е трагедия. И още, и още.... Абе шитня пълна - дано довечера мача да е 0:0, с изпуснтата дузпа от Рунтавото, ама като му знам късмета на Колеца в понедленикNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Надявам се Уолкот да хване някоя точица бонус.
BONUS PREDICTIONS
Chelsea 0 Tottenham 0
Cole 3, Cahill 2, Assou-Ekotto & Terry 1
Arsenal 3 Aston Villa 0
Gibbs 3, Arteta 2, Song 1
Bolton 2 Blackburn 1
Wheater 3, Petrov 2, N’Zonzi 1
Liverpool 1 Wigan 2
Caldwell 3, Maloney 2, McCarthy 1
Norwich 2 Wolves 1
Holt 3, Fox 2, Hoolahan 1 & Whitbread 1
Sunderland 3 QPR 1
McClean 3, Sessegnon 2, Bendtner 1
Swansea 0 Everton 2
Baines 3, Distin 2, Jelavic 1
Stoke 1 Man City 1
Yaya Toure 3, Crouch 2, Clichy 1
West Brom 1 Newcastle 3
Cisse 3, Ben Arfa 2, Gutierrez 1The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеБая мислех, но в крайна сметка реших да рискувам с Рууни капитан. Дебелото гуце просто играе, като креативен халф....
хората рискуват като слагат за капитани защитници и вратари, а ти рискуваш с рунтавия дето само ти го смяташ за "креативен халф" и изпълнява всички дузпи, преки свободни удари и какво ли още не...
николчо, гледам те, че и вратаря си сменил дето тепърва ще ти носи точки, а си си оставил вратаря който не е играл почти 2 месеца и скоро няма да го пуснат в игра
николчо, сега аз ще взема вратаря който ти изгони и ще видиш колко точки ще донесе в следващите кръгове...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениеи аз се надявам да убиеш интригата скоро - време ти е за червени картони и свършек на тоя ти мега късмет
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениепък ние с полки ще намерим къде да изпием наградата
........................ но важна е идеята за сбирката, аз за победа не мисля благодарение на грешката която направих с тоя холт
........................... запазвам си правото за следващия сезон
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАз си направих трансферите
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениесега, чакам МЕГА кръга.
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеСамо още не съм решил, кой да цъкна капитан. РвП или Рууни.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениене си ме чел, щото не си пофледнал 10-на по-ста назада, където казвам, че единствения му шанс е рунтавото - не лош шанс, все пак, особено ако е капитан и зашие няколко гола, а моят капитан се издъни, като бабата предния кръг....
иначе и ти имаш шанс и то не малък, така че другата лига е доста интересна, поне засега - надявам се скоро да убия интригата в нея
пък ние с полки ще намерим къде да изпием наградата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеДобре, че е Груеца да върне темата.
Аз си направих трансферите сега, чакам МЕГА кръга. Само още не съм решил, кой да цъкна капитан. РвП или Рууни.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
не си ме чел, щото не си пофледнал 10-на по-ста назада, където казвам, че единствения му шанс е рунтавото - не лош шанс, все пак, особено ако е капитан и зашие няколко гола, а моят капитан се издъни, като бабата предния кръг....
иначе и ти имаш шанс и то не малък, така че другата лига е доста интересна, поне засега - надявам се скоро да убия интригата в неяNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеполкич, аз ти го казах и преди - лудакис има шанс да ме стигне само ако Рууни вкара 10 гола до края на сезона, което не е невъзможно, но е малко вероятно.
дъртия алкохолик АЛФ БЕШЕ казал, че иска още 10 гола до края на сезона от рунтавия
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПонеже сме доста народ в малко точки, то да запитам, чисто хипотетично, ако има двама с равен резултат, какво следва - делим поравно или който ситемата (която си има някакви си нейни си правила) класира като пръв, той ги взема?
аз мисля, че ще разиграете наградния фонд на някакъв комарНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
Коментар