IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Ами защото Марински тази година започнах да играя играта по правилния начин. Предишните години я играх по-скоро, като фен което беше пагубното. Пък и тази година играх на повече пари, което ме накара да й обръщам по-голямо внимание от обикновеното.
    3 години не можеш да се светнеш за какво става на въпрос и от както се абонира в сайта започна да разбираш играта повече

или предните години когато когато вноската ви в лигата е била 200 лв. и сте били 20 човека, тогава не си играл за 4000 лв., но тази година си решил да вземеш да играеш за тези 2000 лв. които са ви наградния фонд за този сезон

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Иначе полки сайтовете за фентъзито ги има още от 2008. Още от тогава си ги гледам, но главно, за да коментираме играта.
    ще ме разплачеш с признанието ти, "столичанино в повече"

плащаш си на някой си сайт за да ни информираш с грешните им бонус-предвиждания, а не за да ти дават жокери на кои състезатели да заложиш

някои "столичани в повече" си мислят, че те като са толкова глупави и ние от провинцията сме на същото ниво

.......................... ама уви

Коментар

• Words fail me...
      Last edited by Nikola; 08.05.2012, 17:31.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
        За мене най-важното е да се слага правилен играч за капитан - тук е моят основен фейл в първите 10 кръга... Вторият ми от който съм на тотален минус тази година са смените - от тях съм поне 120 точки назад... Така като ги смятам това са си около 200 точки поне....
        точно това се опитвам да му обясня на представителя на кюстендилския край, но той за съжаление не може да вдене за какво иде реч

ето например кръг преди края ситуацията е следната:

столичанина от кюстендилския край има 2171 т., а аз имам 2041 т. или разлика от 130 т.

винаги си правя анализ на резултатите без значение дали се отнася за футбол, за бизнес или за нещо друго и мога веднага да ти обясня как се е случило това

1. както не веднъж съм казвал -> резултатите ми през септември и декември бяха много слаби и за двата месеца имам 130 т. по-малко от победителя в лигата на инвестор

2. аз имам 59 смени през сезона, а той е с 46 === разлика от 13 смени или 52 т.

3. избора на капитан през сезона

не съм вкарал резултатите за последните 2 кръга, но там нещата са почти равни и все пак ето данни и за тях:

при него :
        36. Bale – 28
        37. Rooney - 8

при мен:
        36. Adebayor – 30
        37. Rooney – 8

или общо разлика от 112 т.

в трите компонента които изоставам от победителя би следвало да съм с 294 т. назад, а разликата е само 130 т. благодарение на по-добрите състезатели които съм подбирал в състава си и които кюстендилския столичанин услужливо копираше наготово...
        Last edited by p0lki; 08.05.2012, 18:00.

Коментар

• Ами защото Марински тази година започнах да играя играта по правилния начин. Предишните години я играх по-скоро, като фен което беше пагубното. Пък и тази година играх на повече пари, което ме накара да й обръщам по-голямо внимание от обикновеното.

Иначе полки сайтовете за фентъзито ги има още от 2008. Още от тогава си ги гледам, но главно, за да коментираме играта.
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
            Верно ми се ще да питам колеца как така 3 сезона завършва с по 1200-1300 точки и последната година се е "отпушил"? Колец, я си сам кажи "пищовите" къде ги криеш, за да не ги търся аз....
            това са му възможностите като разчита на интелекта си

от миналата година е започнал да си плаща за да му пращат кои състезатели да избере

и съответно резултата му се подобрява

от 1123, 1225 и 1343 веднага скача на 2008

маринчо, не случайно представителя на кюстендилския край ти казва, че никога няма да го победиш

просто някой който я умеее играта си е превърнал хобито в бизнес и прави пари като казва на шараните какво да правят срещу заплащане...

Коментар

• що за упорство да се пуска кода за евро-лигата???

половината първенства още не са завършили и съответно са възможни контузии

няколко отбора са обявили разширени отбори, а повечето не знаят кои футболисти ще играят в украйна и полша

а някои безработни си търсят на работа да се намират...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                aма и ти не четеш - ще ви я пусна след 10-на дни. Да видим първо дали ще правим 1 или 2 лиги и ви ги пускам като кодове на всички желаещи.
                Да, нека да закрием сезона в другата надпревара и тогава нови лиги
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

aма и ти не четеш - ще ви я пусна след 10-на дни. Да видим първо дали ще правим 1 или 2 лиги и ви ги пускам като кодове на всички желаещи.
                  Абе прави безплатната и който си направи отбора да се закача!
                  После като се преброите тарикатите може да си направите и платена отделно, въпреки че това само ще ви затормози мисля!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    сайта добре. даже отбора си нахвърлях за първо четене.
                    Ама лига направил ли си? Ако не - криейт една дето се вика и пускай кода да се добавяме!
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

смените са безплатни до началото и изобщо цялата схема е доста по-добра от фентъзито на шипчето. Ето пак сайта и отново поставам желаещите, че тях явно ги мързи:

1. Грую - и с и без залог
                      2. ГТ - и с и без залог
                      3. Хах - без
                      4. Hakkinen - без значение
                      5. Аvalanche - без
                      6. marinbg - без значение
                      7. Bango - без
                      8. manutd - без
                      сайта добре. даже отбора си нахвърлях за първо четене.
                      Ама лига направил ли си? Ако не - криейт една дето се вика и пускай кода да се добавяме!

Коментар

• Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнение
                        Бройте ме и мен ... Относно залога - без
                        ами включи се в списъка, де, закакво ви го публикувам, после как ще ви пускам напомнящи мейли
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Бройте ме и мен ... Относно залога - без

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            Дай кода и кажи ако сега нахвърля отборче, дали ще мога да правя безплатни смени докато почне или йок?
                            смените са безплатни до началото и изобщо цялата схема е доста по-добра от фентъзито на шипчето. Ето пак сайта и отново поставам желаещите, че тях явно ги мързи:

1. Грую - и с и без залог
                            2. ГТ - и с и без залог
                            3. Хах - без
                            4. Hakkinen - без значение
                            5. Аvalanche - без
                            6. marinbg - без значение
                            7. Bango - без
                            8. manutd - без

Коментар

• само си отговарям и за другите във форума:

"To enter your squad you can either let us pick your squad for you, or if you want to take a hands-on approach, you can pick your own squad. If you choose ‘Pick my squad for me’ a provisional squad will be entered into the game on your behalf. You will still be able to make unlimited team changes until 08 Jun 17:45 CET."

Коментар

ами добави се в списъка. Безплатна лига със сигурност ще има, идеята е да направим и една платена, ако има достаъчно желаещи, естествено.

Манчо, и ти се добави
                                Дай кода и кажи ако сега нахвърля отборче, дали ще мога да правя безплатни смени докато почне или йок?

Коментар

Working...
                                X