IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
    Мен сте ме забравили. Писах, че искам да участвам без залог, тъй-като от 09.06 отивам на почивка в Гърция и не ми се следи обстойно.
    ами добави се в списъка. Безплатна лига със сигурност ще има, идеята е да направим и една платена, ако има достаъчно желаещи, естествено.

Манчо, и ти се добави
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ако играта е без залог ще се включа и аз.

Докато за премиършип бях готов да дам малка сума тук си признавам, че съм пас.
      С изключение на играчите в силните първенства, отбори като Полша, Украйна, Гърция, Чехия, Хърватска са ми пълна мъгла, а е сигурно, че някъде оттам ще изскочи заека!

Коментар

• Мен сте ме забравили. Писах, че искам да участвам без залог, тъй-като от 09.06 отивам на почивка в Гърция и не ми се следи обстойно.

Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
        1. Грую - и с и без залог
        2. ГТ - и с и без залог
        3. Хах - без
        4. Hakkinen - без значение
        5. Аvalanche - без
        6. marinbg - без значение

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          момци, да не забравите за фентъзито, дето ще правим за европейското - още правим проверка на желанието за игра: брой участници, с или без залог. Та давайте по-смело и се записвайте, а след 10-на дни ще пусна лигата.
          2. ГТ - и с и без залог
          3. Хах - без
          5. Аvalanche - без
          6. marinbg - без значение

Коментар

aми то аз го организирах - подарък й е за именния ден, а и има заслуги Иначе щеше да е много яко, съгласен съм, но пък идва европейско, а аз мисля и за там да спретнем една лига и да се гледа.

П.С. Прав си, една точка си пред мен, което е по-добрият вариант от моята гледна точка - да те бия в последния кръг
            Много добра стратегия - да натрупаш точки преди европейското, за да можеш после 1 месец да гледаш спокойно
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• момци, да не забравите за фентъзито, дето ще правим за европейското - още правим проверка на желанието за игра: брой участници, с или без залог. Та давайте по-смело и се записвайте, а след 10-на дни ще пусна лигата.

Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
              2. ГТ - и с и без залог
              3. Хах - без
              5. Аvalanche - без
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                Щеше да е яко да седнем да го гледаме заедно. Жената как може да те отвлече в Унгария баш за последните мачове?!
                aми то аз го организирах - подарък й е за именния ден, а и има заслуги Иначе щеше да е много яко, съгласен съм, но пък идва европейско, а аз мисля и за там да спретнем една лига и да се гледа.

П.С. Прав си, една точка си пред мен, което е по-добрият вариант от моята гледна точка - да те бия в последния кръг

Коментар

така е стартираме с абсолютно равни шансове и точки в последния кръг, което е голям плюс за теб
                  Еееее, пак не си си написал домашното.. Имам да взимам 1 точка от резервата ми Уитър, дето по-силно се надявах да не му дадат ч.к., отколкото да вкара гол... Накрая му счупиха крака...

Коментар

Пък и какво по-интересно от това, всичко да се реши в последния кръг, нали - дано в спа-то в Будапеща да дават Ингилизкото, че иначе ще трябва да го следя на компа, дето качеството не е чак толково добро.
                    Щеше да е яко да седнем да го гледаме заедно. Жената как може да те отвлече в Унгария баш за последните мачове?!

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                      Груец, не че нещо, но тия заговорници не дадоха 2 точки на Демпси, така че вместо да ме водиш с 1 точка след този кръг... познай!
                      така е стартираме с абсолютно равни шансове и точки в последния кръг, което е голям плюс за теб

Коментар

Просто лигата се изродиха - винаги са давали бонусите в понеделник сутрин, сега ще ги забавят с поне 24 часа и въобше тази година имаше твърде много бъгове във фентъзито, което е дразнещо. А и съм напълно наясно, че ще съм преди марин за този кръг, ако не стане нещо ултра извънредно с бонусите, така че не ми е проблема там.
                        Груец, не че нещо, но тия заговорници не дадоха 2 точки на Демпси, така че вместо да ме водиш с 1 точка след този кръг... познай!

Коментар

• смените не са чак такъв проблем - въпрос на гледна точка и късмет е да уцелиш правилната смяна, а тя може да ти донесе супер много точки, както и примерно да те закопае. Примерно Кой би задържал Якубу за гостуването на Юнайтед, ама той заши 2 гола, ако не ме лъже паметта и донесе 13 точки. После пък всички го накупиха за поредицата от слаби мачове, дето им се очертаваха в края на януари и той си изкара червен картон, че дажбе беше и капитан на бая народ. В лигата без смените е същото, че даже и по-зле - аз например там направих отбор с Ба, който направи невероятен първи полусезон и е тотален фейл във втория. Де да знам, че Сисе ще го замести толкова добре. От друга страна, както и да го погледнеш, смени си трябват - погледни ми двата отбора, дето имам - този без смените може да е с малко, но е с по-малко точки (основно заради двойния кръг), иначе редовно си имам кръгове, дето евтиния ми отбор (10 милки е по-евтин) разцепва скъпия отбор с по 10+ точки

Виж за капитана - тотална лотария е и никога не можеш да си сигурен. Аз примерно очкавах поне 2 гола от рунтавото, а то се осра милото като говновоз Ако бях сложил Перси капитан, който ми беше втората опция и вече щеше да си поне 10 точки зад мен, но такъв е живота.... Пък и какво по-интересно от това, всичко да се реши в последния кръг, нали - дано в спа-то в Будапеща да дават Ингилизкото, че иначе ще трябва да го следя на компа, дето качеството не е чак толково добро.

Коментар

жа ма бииш га цъфнат налъмите (т.е. не е толкова невъзможно, с оглед политиката на правителството в иконимиката).

Колкото до Колеца - това не му е оригиналния отбор, дето го гледате. Просто всеки си има 2-3 отбора, с които е играл през годините и е оставил един от тях (този на който му е пошата, на която е регистрирал и сегашния). И минлата година Колеца беше над 2 000 точки, както и по-минлата година. Моят отбор по-миналата година, примерно стартира след 5-ти кръг и направих над 2 000 точки за 33 кръга, т.е. около 200-250 точки повече отколкото минлата година, когато бях тотален фейл за 38 кръга.....
                            За мене най-важното е да се слага правилен играч за капитан - тук е моят основен фейл в първите 10 кръга... Вторият ми от който съм на тотален минус тази година са смените - от тях съм поне 120 точки назад... Така като ги смятам това са си около 200 точки поне...
                            За този кръг съм си избрал вече капитан...

Коментар

• жа ма бииш га цъфнат налъмите (т.е. не е толкова невъзможно, с оглед политиката на правителството в иконимиката).

Колкото до Колеца - това не му е оригиналния отбор, дето го гледате. Просто всеки си има 2-3 отбора, с които е играл през годините и е оставил един от тях (този на който му е пошата, на която е регистрирал и сегашния). И минлата година Колеца беше над 2 000 точки, както и по-минлата година. Моят отбор по-миналата година, примерно стартира след 5-ти кръг и направих над 2 000 точки за 33 кръга, т.е. около 200-250 точки повече отколкото минлата година, когато бях тотален фейл за 38 кръга.....

Коментар

да завършим наравно би било много интересно съвпадение и засега е напълно възможно, но ако стане, ще го мислим
                                Аааа не, никакво наравно... Искам да си те бия, даже съм измислил как Догодина колеца ще ме гони и ще проклина пустия му късмет след всеки кръг...
                                Верно ми се ще да питам колеца как така 3 сезона завършва с по 1200-1300 точки и последната година се е "отпушил"? Колец, я си сам кажи "пищовите" къде ги криеш, за да не ги търся аз....

Коментар

Working...
                                X