IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Груйче, вместо да се изживяваш, като дървен филосов за пореден път си направи труда и разгледай отборите на първите десетина в сета. Това би трябвало да ти даде ясна представа, горе долу колко играчи е оптималното да имаш този кръг.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      за мен това е върховна глупост, но ти си знаеш - да продадеш (добре, че и марин го продаде) най-точкуващият и най-във форма полузащитник за житния бегач дето е извън всякаква форма, че отгоре на всичко няма и да има мач този кръг е глупост свише, но знам ли, може и да греша - просто питаш за мнение и си го казвам
      Логиката ми е, че отборът на житния бегач има за какво да играе в оставащите няколко кръга, а този на Демпси не, така че ще видим къде ще му излезе края... Че Тотнъм нямат мач този кръг ми е ясно, но съм сглобил отбора и без Бейл и разчитам просто да играе титуляр и в двата мача от двойния кръг

В интерес на истината през сезона направих няколко върховни глупости и вярвам, че това сега няма да е поредната такава

P.S. В лигата без смените не съм успял да бия само теб на седмична база, но още един силен мач на Агуеро (дай Боже да вкара някой гол извън Манчестър или Лондон) и мога да започна да мисля за обрат (те и на Герена сигурно си ги говорят същите врели-некипели този сезон)
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
        и аз съм с 11 без минуси..
        От Челси бих си купил 1 човек с удоволствие, но ротациите са си чисто тото при италианските мениджъри... Така, че не се знае като си го купих тоя Агуеро, дали ще устиска да играе следващите два мача...
        Груец, надявам се да играе с/у Уулвссс и дойният кръг за теб вече да е излишен...
        почти съм сигурен, че въпреки -8 точки, след края на кръга пак ще съм преди теб А двойният кръг ще е луд късмет, но де да видим
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
          Точно 11 са моите, но един от тях е само за бройка, почти никога не играе, така че реално 10, но пък нямам наказателни точки за трахсфери... ако имам късмет може да направя приличен кръг, а и за двойния вече имам идея как ще се справя

Аз съм толкова изостанал, че няма какво да се крия: продадох Енрике и Демпси, а взех Бейл и Бардсли. Нямам търпение да ми кажете защо това е грешка

Очаквам в двойния кръг много точки да носят играчи от Челси, но там е хазарт как ще ги завърти ротацията на Ди Матео, затова не съм взел никой от тях...
          за мен това е върховна глупост, но ти си знаеш - да продадеш (добре, че и марин го продаде) най-точкуващият и най-във форма полузащитник за житния бегач дето е извън всякаква форма, че отгоре на всичко няма и да има мач този кръг е глупост свише, но знам ли, може и да греша - просто питаш за мнение и си го казвам
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
            Не гледам резултатите по месец Груец, защото те нямат значение. Ако обаче те те надъхват и ти дават кураж и желание за игра лошо няма.

От отбора ми мога да продам абсолютно всеки без проблем освен РвП и Бейл, които дори и да исках да ги продам нямаше да го направя. Просто си имам дългосрочна стратегия. В момента имам всички играчи, които очаквам да дадат някакви точки. И после ще имам 11 играча, които ще играят по два мача без да съм минус, които ти няма да можеш да си ги позволиш.

Въпрос на тактика е. Иначе очаквам тази седмица да имам повече точки от теб с 8 играча.
            басче нещо искаш ли? И моята перспектива е достатъчно дългосрочна. Иначе си прав - важен е само крайният резултат, горното го дадох просто като пример, че в момента издишаш, за разлика от началото на сезона....

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              Очаквам в двойния кръг много точки да носят играчи от Челси, но там е хазарт как ще ги завърти ротацията на Ди Матео, затова не съм взел никой от тях...
              и аз съм с 11 без минуси..
              От Челси бих си купил 1 човек с удоволствие, но ротациите са си чисто тото при италианските мениджъри... Така, че не се знае като си го купих тоя Агуеро, дали ще устиска да играе следващите два мача...
              Груец, надявам се да играе с/у Уулвссс и дойният кръг за теб вече да е излишен...

Коментар

• Някои от тези дето изхвърчаха са и с контузии на всичкото отгоре, за това ги сполетя това нещастие!
                А в двойния кръг ще видим, дали някой от продадените ще избухне, аз лично силно се съмнявам!

Коментар

С колко играча ще бъдете бе симпатяги. Аз ще съм с 8.
                  Точно 11 са моите, но един от тях е само за бройка, почти никога не играе, така че реално 10, но пък нямам наказателни точки за трахсфери... ако имам късмет може да направя приличен кръг, а и за двойния вече имам идея как ще се справя

Аз съм толкова изостанал, че няма какво да се крия: продадох Енрике и Демпси, а взех Бейл и Бардсли. Нямам търпение да ми кажете защо това е грешка

"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Не гледам резултатите по месец Груец, защото те нямат значение. Ако обаче те те надъхват и ти дават кураж и желание за игра лошо няма.

От отбора ми мога да продам абсолютно всеки без проблем освен РвП и Бейл, които дори и да исках да ги продам нямаше да го направя. Просто си имам дългосрочна стратегия. В момента имам всички играчи, които очаквам да дадат някакви точки. И после ще имам 11 играча, които ще играят по два мача без да съм минус, които ти няма да можеш да си ги позволиш.

Въпрос на тактика е. Иначе очаквам тази седмица да имам повече точки от теб с 8 играча.
                    Last edited by Nikola; 12.04.2012, 16:35.

Коментар

Груба брешка.

После трябва да правиш пак - за да имаш повече играчи двойния кръг.
                      да, бе, да, пълна глупсот е това, което ги съветваш, но всеки сам си знае - ти примерно имаш уграчи, които посмъртно не можеш да продадеш и затова тактиката ти е такава. А моята е точно обратната и като и видиш отбора за този кръг, ще разбереш какво и защо - да не се издавам отсега, че няма да е интересно после. Факт е, че последните 3 месеца имам повече точки от теб, така че може и да се говори за някакво обръщане на тенденциите във фентъзито, което аз съм хванал, а ти - не. дано да продължи така и занапред.....

П.С. Аз този кръг съм с 11 играча и -8 точки, пк после пак ще си говорим кой какво е преценил

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Аз съм с 10, ама и с 3 трансфера (-4 точки). Заради полуфиналите за ФА много постен кръг се очертава!
                        Груба брешка.

После трябва да правиш пак - за да имаш повече играчи двойния кръг.

Коментар

С колко играча ще бъдете бе симпатяги. Аз ще съм с 8.
                          Аз съм с 10, ама и с 3 трансфера (-4 точки). Заради полуфиналите за ФА много постен кръг се очертава!

Коментар

• С колко играча ще бъдете бе симпатяги. Аз ще съм с 8.

Коментар

• малиии - има цели 14 точки бонуси бахти, най-после и при мен малко късметец и то при положение, че и на двата отбора не съм уцелил най-добрия избор за капитан, а на лигата без смените даже имам защитник със 7 точки в резервите - повече от 3-мата ми други защитници (без Компани) общо взети заедно

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                сега пък Кунка Агуерова ви стана любимата дъвка на всички - хай сиктир бре, че даде 19 точки този кръг - даде, ама следващия?
                                Ще го видим

Коментар

Working...
                                X