Груйче, вместо да се изживяваш, като дървен филосов за пореден път си направи труда и разгледай отборите на първите десетина в сета. Това би трябвало да ти даде ясна представа, горе долу колко играчи е оптималното да имаш този кръг.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеза мен това е върховна глупост, но ти си знаеш - да продадеш (добре, че и марин го продаде) най-точкуващият и най-във форма полузащитник за житния бегач дето е извън всякаква форма, че отгоре на всичко няма и да има мач този кръг е глупост свише, но знам ли, може и да греша - просто питаш за мнение и си го казвам
В интерес на истината през сезона направих няколко върховни глупости и вярвам, че това сега няма да е поредната такава
P.S. В лигата без смените не съм успял да бия само теб на седмична база, но още един силен мач на Агуеро (дай Боже да вкара някой гол извън Манчестър или Лондон) и мога да започна да мисля за обрат (те и на Герена сигурно си ги говорят същите врели-некипели този сезон)"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеи аз съм с 11 без минуси..
От Челси бих си купил 1 човек с удоволствие, но ротациите са си чисто тото при италианските мениджъри...Така, че не се знае като си го купих тоя Агуеро, дали ще устиска да играе следващите два мача...
Груец, надявам се да играе с/у Уулвссс и дойният кръг за теб вече да е излишен...А двойният кръг ще е луд късмет, но де да видим
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеТочно 11 са моите, но един от тях е само за бройка, почти никога не играе, така че реално 10, но пък нямам наказателни точки за трахсфери... ако имам късмет може да направя приличен кръг, а и за двойния вече имам идея как ще се справя
Аз съм толкова изостанал, че няма какво да се крия: продадох Енрике и Демпси, а взех Бейл и Бардсли. Нямам търпение да ми кажете защо това е грешка
Очаквам в двойния кръг много точки да носят играчи от Челси, но там е хазарт как ще ги завърти ротацията на Ди Матео, затова не съм взел никой от тях...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНе гледам резултатите по месец Груец, защото те нямат значение. Ако обаче те те надъхват и ти дават кураж и желание за игра лошо няма.
От отбора ми мога да продам абсолютно всеки без проблем освен РвП и Бейл, които дори и да исках да ги продам нямаше да го направя. Просто си имам дългосрочна стратегия. В момента имам всички играчи, които очаквам да дадат някакви точки. И после ще имам 11 играча, които ще играят по два мача без да съм минус, които ти няма да можеш да си ги позволиш.
Въпрос на тактика е. Иначе очаквам тази седмица да имам повече точки от теб с 8 играча.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеОчаквам в двойния кръг много точки да носят играчи от Челси, но там е хазарт как ще ги завърти ротацията на Ди Матео, затова не съм взел никой от тях...
От Челси бих си купил 1 човек с удоволствие, но ротациите са си чисто тото при италианските мениджъри...Така, че не се знае като си го купих тоя Агуеро, дали ще устиска да играе следващите два мача...
Груец, надявам се да играе с/у Уулвссс и дойният кръг за теб вече да е излишен...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеС колко играча ще бъдете бе симпатяги. Аз ще съм с 8.
Аз съм толкова изостанал, че няма какво да се крия: продадох Енрике и Демпси, а взех Бейл и Бардсли. Нямам търпение да ми кажете защо това е грешка
Очаквам в двойния кръг много точки да носят играчи от Челси, но там е хазарт как ще ги завърти ротацията на Ди Матео, затова не съм взел никой от тях..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Не гледам резултатите по месец Груец, защото те нямат значение. Ако обаче те те надъхват и ти дават кураж и желание за игра лошо няма.
От отбора ми мога да продам абсолютно всеки без проблем освен РвП и Бейл, които дори и да исках да ги продам нямаше да го направя. Просто си имам дългосрочна стратегия. В момента имам всички играчи, които очаквам да дадат някакви точки. И после ще имам 11 играча, които ще играят по два мача без да съм минус, които ти няма да можеш да си ги позволиш.
Въпрос на тактика е. Иначе очаквам тази седмица да имам повече точки от теб с 8 играча.Last edited by Nikola; 12.04.2012, 16:35.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеГруба брешка.
После трябва да правиш пак - за да имаш повече играчи двойния кръг.
П.С. Аз този кръг съм с 11 играча и -8 точки, пк после пак ще си говорим кой какво е преценилNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАз съм с 10, ама и с 3 трансфера (-4 точки). Заради полуфиналите за ФА много постен кръг се очертава!
После трябва да правиш пак - за да имаш повече играчи двойния кръг.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеС колко играча ще бъдете бе симпатяги. Аз ще съм с 8.
Коментар
-
малиии - има цели 14 точки бонусибахти, най-после и при мен малко късметец и то при положение, че и на двата отбора не съм уцелил най-добрия избор за капитан, а на лигата без смените даже имам защитник със 7 точки в резервите - повече от 3-мата ми други защитници (без Компани) общо взети заедно
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениесега пък Кунка Агуерова ви стана любимата дъвка на всички - хай сиктир бре, че даде 19 точки този кръг - даде, ама следващия?
Коментар
Коментар